gvard Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Καλημέρα, www.hyperhosting.gr Το site μου το έχω στην παραπάνω και είμαι πολύ ευχαριστημένος και πληρώνω 5? τον μήνα ! den einai ligo parakseno afou to oikonomiko paketo einai sta 6' date='5 eyro ????????[/quote'] Μήπως εννοεί 5,5+ΦΠΑ; Το λέω διοτι οι τιμες που βλέπεις περιλαμβάνουν ΦΠΑ (πράγμα που οι περισσότεροι hosters "ξεχνούν"). Επίσης ίσως ο συγκεκριμένος πελάτης να έχει πάρει κάποιο custom πακέτο (το οποίο μπορεί να ζητήσει ο οποιοσδήποτε). meta apo psaksimo vrika http://www.hostrocket.com/products/economy.htm Τρομερό site' date=' ειδικά η κεντρική σελίδα τους μου θυμίζει την "νέα" σελίδα μίας ελληνικής εταιρίας hosting. χμμμμμ :wink: :wink: terastios xoros, aperiorista ta panta kai super oikonomika den symfonite??? Οι τιμές πολύ καλές ($14,95 ενώ αν επιλέξεις διετές πακέτο $7,95) αλλά πρόσεχε στους όρους χρήσης τα εξής: Servers are not to be used for the hosting or serving of file downloads. Any site with traffic or disk usage consisting more than 33% of file downloads (non html traffic) may be suspended. Customers are not permitted to open connections to the server at a rate of more than 3,000,000 connections/month. Customers are not permitted to host multiple seperate domains (not referring to parked domains) on one account unless this is a feature of they account they have ordered. HostRocket can and will terminate accounts of people using our servers not to host their domain but only scripts. Πρέπει να τους πεις από την αρχη για κάποιο πακέτο με 2 domains που θες, διοτι δεν το επιτρέπουν κανονικά. Επίσης πρέπει πχ αν έχεις χρησιμοποιήσει 500ΜΒ χώρου, τα 320ΜΒ να είναι .html σελίδες και τα υπόλοιπα τα αρχεία για download, πράγμα το οποίο είναι δύσκολο να πετύχεις. aaa kai kati allo, domain me kataliksi .eu px www.babinos.eu[/url'] kikloforoun kai an nai apo pou ginetai kratisi? Εχουμε κάνει ήδη αίτηση για registrar, από Οκτώβριο ξεκινεί η λειτουργία για τα εμπορικά σήματα και από Ιανουάριο για όλους. Υπομονή μέχρι τότε
babinos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 gvard thelo na rotiso h syndromi einai miniaia h efapax? px h xreosi mou me mia pistotiki karta tha einai kathe mina px 6.5 eyro me to fpa? yparxei kapoia ekptosi stis etisies h gia dyo xronia syndromes?
gvard Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Καλησπέρα, Τα 6,50 ευρώ είναι μηνιαία συνδρομή. Στα ετήσια πακέτα υπάρχει δωρεάν .com domain (το .gr με 20 ευρώ με το ΦΠΑ) ενώ στα διετή πακέτα δωρεάν .gr domain (ή διετές .com). Στα υπόλοιπα πακέτα πλην του Starter, υπάρχουν εκπτώσεις για ετήσια και διετή συνδρομή. Πάντως να σου πω την αλήθεια, το Starter δεν θα σε καλύψει για τις απαιτήσεις που έχεις (δεν θέλω να σου πάρω τα λεφτά, μου αρέσει να είμαι ειλικρινής, ειδικά από τη στιγμή που ζητάς 1GB και το Starter παρέχει 40ΜΒ).
Leandro Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2005 Dokimase http://www.hostosapiens.com exei pano apo 200mb, php, mysql ktl pou zitas vasika oxi, exei poli parapano, alla tespa =P 5,95/mina mazi me to fpa (diladi symperilamvanetai)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.