Προς το περιεχόμενο

Σκέφτομαι να αγοράσω TFT 17 είμαι ανάμεσα στις 2 παρακάτω:

pete666

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι εγώ που πήρα πριν λίγες μέρες οθόνη, δεν μπόρεσα να τη δω πριν την πάρω. Το καλύτερο που πέτυχα ήταν «στην ανοίγω, αν έχει καμένα πάνω από την εγγύηση, δεν την παίρνεις, αν έχει λιγότερα, την παίρνεις». Λογικό κι αυτό, τουλάχιστον γλιτώνεις το πακέτο να την πάρεις σπίτι σου και τρέχεις για αλλαγή μετά.

Δημοσ.

kala re paidia , eimaste sobaroi?

pws einai dinaton na poulane elatwmatikes o8ones kai malista na min tis antika8istoun?

milame pairneis olokainourgia othoni tou KOYTIOU, einai dinaton na min tin antikatastisoune an exei kameno pixel?:evil:

Δημοσ.

Και,όντως,δεν παίζει τέτοια περίπτωση αλλά δικαιολογείται να είσαι λίγο καχύποπτος.

Πάντως και εγώ θα προτείνω LG αφού έχεις καταλήξει σε αυτές τις 2.

Ο pixel εγγύηση και 3 χρόνια θα είσαι μια χαρά.

Δημοσ.

predator, δεν είναι ελαττωματικό με την έννοια του σκάρτου προϊόντος αλλά ελάττωμα της τεχνολογίας tft. Πάνω σε αυτό βασίζονται οι εταιρίες.

Δημοσ.

ego pou pira prosfata pantos tin LG1715S den exo parapono.gia ta leyta tis einai mia xara kai poly ksekourasth.me to pou tin pira pao spiti ti vazo kai eixe kameno pixel!!!sta kapakia eir8ane kai mou tin allaksane kai ola mia xara :)

psifos gia LG

Δημοσ.

Πάντως με 0,264x0,264mm πρέπει να έχεις μάτι γαρίδα για να πάρεις χαμπάρι καμμένο Pixel :P

Και άμα το βρείς άντε να καταλάβεις ότι είναι καμμένο pixel και όχι βρωμιά που έχει κολλήσει :o

Δημοσ.

Εμένα πάντως ένας φίλος μου που έχει την LG 1715S ομολογώ πως δεν με εντυπωσίασε.Βέβαια ο φίλος μου δεν ξέρει από υπολογιστές και παίζει να ηταν εντελώς αρύθμιστη η οθόνη αλλά δεν ξέρω σε τι επίπεδο μπορεί να φτιάξει απο τις ρυθμίσεις.Αν δεν δεί κανείς CRT με ΤΦΤ διπλα δίπλα να μπορέσει να δεί τις διαφορές στα χρώματα και στην απεικόνιση δεν νομίζω να βγάλει ασφαλές συμπέρασμα(ούτε κι εγώ έχω καταλήξει).Πάντως από θέμα ξεκούρασης,ζαλάδες και κόκκινα μάτια νομίζω πως όλοι θα συμφωνήσουν οτι οι TFT είναι οι καλύτερες.Και αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο η επόμενη μου οθόνη θα είναι TFT.

Δημοσ.
Κι εγώ που πήρα πριν λίγες μέρες οθόνη, δεν μπόρεσα να τη δω πριν την πάρω. Το καλύτερο που πέτυχα ήταν «στην ανοίγω, αν έχει καμένα πάνω από την εγγύηση, δεν την παίρνεις, αν έχει λιγότερα, την παίρνεις». Λογικό κι αυτό, τουλάχιστον γλιτώνεις το πακέτο να την πάρεις σπίτι σου και τρέχεις για αλλαγή μετά.

Στο πλαίσιο Ηρακλείου:

Εγώ: Θα ήθελα να δω την οθόνη για καμένα pixels πριν την πάρω αν γίνετε.

Πωλήτης: Αυτό νομίζω ότι δεν γίνετε

Εγω: Κοιτάχτε, αν δεν δω την οθόνη με ένα λευκό και ένα σκούρο background, δεν την αγοράζω.

Πωλητης: Εντάξει μια στιγμή να την φέρω.

(Τελικά είχε ένα καμμένο και μου έφερε άλλη, που την έλεξα και την πήρα)

Μην δέχεστε, ειδικά για TFT να την πάρετε χωρίς να την κοιτάξετε, Τα ίδια έκανα όταν πήρα και το Laptop.

Δημοσ.

Καταρχάς από τις 2 επιλογές σου θα βγάλεις τη Sony HS73 και θα βάλεις τη SONY SDM-HS73P/B που είναι αναβαθμισμένη και πιο καινούρια. Εγώ έχω την HS73 και είμαι υπερ-ευχαριστημένος. Κανένα καμμένο pixel μετά από τόσες διακοπές ρεύματος και καμιά σκιά σε παιχνίδια και ταινίες. Δες και SDM-HX73 πολύ καλή και αυτή. http://www.sony-cp.com/en/products/lcd/hx_designer/hx73/index.html

116421-23349_fr.jpg

SONY SDM-HS73P/B

Pitch : 0.264 mm

Response Time : 16 ms

Contrast Ratio : 500:1

Brightness : 400 cd/m2

Aspect Ratio : 4:3 (Standard)

Horizontal Viewing Angle : 160 degrees

Vertical Viewing Angle : 160 degrees

Sony's SDM-HS73P is the only monitor tested for July 2004 that earned Outstanding scores in both text and graphics --our jury saw sharp text and richly colored graphics . Realistic skin tones made our group-photo subjects look natural . Advanced settings such as gamma control help you fine-tune the images, and the ability to save user settings allows you to employ different configurations for several users, tasks, or lighting conditions...

Δημοσ.

Μιας και μιλάμε για καμμένα (κολλημένα καλύτερα) pixel να σας δώσω κι ένα χρήσιμο link για να τεστάρετε την TFT σας:

http://www.ekimsw.com/lcdtest/

Κάνω και copy/paste ένα μικρό tip:

What do I do if I find a bad pixel - If you do happen to find a bad pixel then you should try to gently massage it. Yes, I know this sounds very strange but believe me... it does work.

Το έχω κάνει σε ένα κολλημένο κόκκινο sub-pixel και ήρθε στα ίσα του! ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...