Προς το περιεχόμενο

Σκέφτομαι να αγοράσω TFT 17 είμαι ανάμεσα στις 2 παρακάτω:

pete666

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Paidia an 8ymame omws ta 0 pixels stis o8ones LG isxyoun mono kata tin agora oxi ama sta parousiasei argotera!

Pantws kai etsi na einai glytwneis kati afou synh8ws sto prwto anoigma parousiazontai

Δημοσ.

Μεταξύ των 2 που λες LG (Sony 17άρα έχω κι' εγώ αλλά δεν ήξερα τι παίζει με τα pixel όταν την πήρα πριν 1 χρόνο, φυσικά δεν έχω κανένα πρόβλημα) αλλά σκέψου και τη Samsung είναι κορυφαίες οθόνες.

Δημοσ.
Paidia an 8ymame omws ta 0 pixels stis o8ones LG isxyoun mono kata tin agora oxi ama sta parousiasei argotera!

Pantws kai etsi na einai glytwneis kati afou synh8ws sto prwto anoigma parousiazontai

Lathos! meta apo 8 mines pou eixa pari tin othoni mou parousiase 1 kameno pixel, tous pira tilefono kai irthan meta apo dio meres me kenourgia kai mou tin antikatestisan... :wink:

Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?p=617243#617243

edw o filos Marcos_Aurilius eixe pei kati endiaferon gia ayto to 8ema, de 3erw kata poso isxyei bebaia!

Φαντάσου να αγόραζες καμία TFT με 2 dead pixels....Εκεί να δεις κλάμα (και ναι εγώ θα πάρω LG )

Να κάτι που ήθελα μέρες τώρα να σχολιάσω:

είχα πάει πριν 20 μέρες με μία φίλη να διαλέξουμε parts για νεο PC. Όταν φτάσαμε σε TFT οθόνη πρότεινα LG' date=' με το σκεπτικό των 0 dead pixels. Ο μαγαζάτορας (ψαγμένος τύπος παρεπιπτόντως) μου είπε ότι ναι μεν ισχύει, αλλά έχει έρθει ειδοποίηση από την LG να ενημερώνουν τους υποψήφιους πελάτες πώς από τον Ιανουάριο περνάνε σε νέα πολιτική αντικατάστασης, αντίστοιχη των άλλων εταιριών (δεν ήξερε ακριβώς νούμερα, αλλά λογικά παίζει από 3-7). Έχει ακούσει κανείς κάτι αντίστοιχο;[/quote']

egw se TFT 8a sou proteina anepifilakta ti parakatw (top of the line milame)

SAMSUNG SYNCMASTER 172X TFT

Δημοσ.

Παιδιά όπως και να έχει μην δεχτήτε με τπτ να αγοράσετε TFT αν δεν την δοκιμάσετε πρώτα (ενα λευκο και ενα μαυρο backgroud πχ screensaver). Εγω δύο φορες αγόρασα (μία το λαπτοπ και μια για το dektop) και τις δοκίμασα (πλαισιο και τα δύο)...

Πάντως άν δεν έχει καμέν pixels στην αρχή, σπάνια καίγονται μετά...

Δημοσ.

Όχι δεν μπορείς να ανοίξεις το κουτί και να την δοκιμάσεις. Κανένα μαγαζί δεν θα στο κάνει αυτό (δεν τον συμφέρει φυσικά). Εμένα προσωπικά μου είχανε πει:

Άντε και στο ανοίγω, άντε και το βάζουμε να παίξει και βρίσκεις καμένο pixel. Εγώ τι θα το κάνω μετά? Αν έχει πολλά καμένα το αλλάζει η εταιρία είτε είσαι εσύ είτε εγώ. Αν όμως έχει ένα τι θα το κάνω αφού δεν μπορώ να το επιστρέψω στην εταιρία?

Και λογικό μου ακούγεται από την πλευρά του καταστηματάρχη.

@drm Τσέκαρες αν τα κουτιά των οθονών που δοκίμασες ήταν σφραγισμένα με την ταινία ασφαλείας? Ξέρεις ότι πολλοί πουλάνε πράγματα "βιτρίνας" χωρίς να στο λένε... Ιδίως το πλαίσιο το έχω ακόμα πιο δύσκολο να δοκιμάσεις κάτι από ότι ένα μαγαζί της γειτονιάς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...