karib Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Και αυτο γιατι περιεργο μια κατα τα αλλα οργανωμενη επιχειρηση να βαλτωνει σε ενα και μονο και συγκεκριμενο σημειο.
karib Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Εστειλα κι αλλο email και τελικα μετα απο 15 μερες μου απαντησαν! Λενε οτι δεν συνεργαζονται με site που δεν εχουν τουλαχιστον 500 μοναδικους επισκεπτες την ημερα! Καλα, τοσο δυσκολο ηταν να το λενε στην αντιστοιχη σελιδα στο site τους. Ντροπη.
karib Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Ποιό καλό παιδί διέγραψε τα post μου??? Ποτε ποσταρες και τι ελεγες?
telnet Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 re den paizei auto... eixa kanei kai ego aitisi kai akoma perimeno apantisi... tous esteila kai e-mail alla tpt
billpeppas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Karib , εξηγούσα το τι γίνεται , και τι παίζει με αυτό το προγ. συνεργασίας. Το προγρ. αυτό [ είχα γράψει πολλά , και είναι λίγο δύσκολο να τα ξαναγράψω όλα αυτά ] πάει για κατάργηση πάντως.
karib Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 re den paizei auto... eixa kanei kai ego aitisi kai akoma perimeno apantisi... tous esteila kai e-mail alla tpt Το καταλαβα οτι ειναι στην κοσμαρα τους... Να φανταστειτε οτι εχουν Banner τους sites τα οποια γνωριζω οτι δεν εχουν ουτε 50 επισκεπτες τη μερα. Και ο αλλος μου λεει για 500 μοναδικους...
billpeppas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 "Να φανταστειτε οτι εχουν Banner τους sites τα οποια γνωριζω οτι δεν εχουν ουτε 50 επισκεπτες τη μερα. Και ο αλλος μου λεει για 500 μοναδικους..." Αυτοί είναι από παλιά.
karib Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Καταλαβα. Τώρα μεγαλοπιάστηκαν και κανουν επιλογη. Τουλαχιστον να βγουνε να το πουν στην σελιδα τους. Οχι να παλευω ενα μηνα να επικοινωνησω μαζι τους για να μην γινει τελικα τιποτε. Τι αφηνουν τον κοσμο να ταλαιπωρειτε?
billpeppas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2004 ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΛΑ ΜΑΛΛΟΝ. ΕΊΠΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ
karib Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2004 billpeppas κατι συνεβη με τα posts σου μαλλον. Τωρα, καταλαβαμε.
mandipl Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2004 an eianai na xodepsoume ta lefta pou kerdisame se tilefona stin athina tin gam....same ego exo sto site mou xena pantos pou episis sinoun 8 cents to click
karib Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2004 ego exo sto site mou xena pantos pou episis sinoun 8 cents to click Και πως πληρώνουν? Μεσω τραπεζας κανονικα? Αποδιδουν τα χρηματα ή παρατηρησεις καμια ανωμαλια? Αν θες πες μας και κανενα ξενο site.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.