Προς το περιεχόμενο

Το επι πληρωμή 'Πρόγραμμα Συνεργατών' του E-shop.gr

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκτος αν ισχυει το αλλο σεναριο:

σου λένε ok, σε αφηνουν και λιγο στην ομιχλη (θα με εγκρινουν για συνεργασια ή όχι αναρωτιέται ο καθενας που εχει site), και αφου εσυ τους εχεις βαλει τσαμπε το banner για κανα διμηνο, στο τελος το ξηλωνεις (εν γνωσει τους οτι θα κατεληγες να το ξηλωσεις) αλλα εσυ τους εχεις ηδη προσφερει 2 μηνες τσαμπα διαφημιση.

Αν για καθε 10 ιδιοκτητες sites που επικοινωνουν μαζι τους αυτοι στο τελος πληρωνουν τον 1, αλλα το bannerακι μπαινει εστω και για λιγο και στους 10, τοτε φανταστειτε τι κερδος εχουν!!!!

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δηλαδη κατι σαν ορισμενες εταιριες που δουλευουν με εργαζομενους που επιδοτουνται απο τον οαεδ, τους προσλαμβανουν για 6μηνες, μετα παιρνουν αλλους ενω θα μπορουσαν να εχουν κρατησει τους προηγουμενους(εκει στοχευουν τα προγραμματα ανεργιας) και η ζωη συνεχιζεται.

Ωραιο το κολπο??

Θα ειχε αξια παντως απο οσους λενε οτι το συστημα δουλεψε να μας πουν για ποσο καιρο (μερες, μηνες, ετη?)

Δημοσ.

Και αυτοί που το έχουν βάλει βλέπουν να φεύγουν click από το site τους??????

Αυτη ειναι επίσης μια καλή ερωτηση.

Μιλουσα σημερα με ενα φιλο και μου απεδωσε την κατασταση που πιο πανω αναφεραμε (τηλεφωνα, αβεβαιοτητα κλπ) και σε ανοργανωσια του e-shop απο καταστασεις που αντικμετωπισε.

Βεβαια αυτη η ολιγον 'αθωωτικη' για το eshop αποψη, δεν με πειθει και παρα πολυ...

Δημοσ.

Δεν υπάρχει :)

όσο γι αυτό που λέτε πόσο διαρκεί η συνεργασία, εγώ είμαι 7 μήνες συνεργάτης.

Τα clicks που γίνονται είναι λίγα, ίσα ίσα που καλύπτουν το κόστος του hosting. Φαντάζομαι πάει αναλογικά με το πόσο κόσμο μαζεύεις :)

karib για να μην απαντώ και στο pm, τα τηλέφωνα χρειάζονται και για να γραφτείς και για να παίρνεις τα χρήματα, νόμιζω πάντως πως δεν είναι τπτ το σπουδαίο. Τους λες θέλω να με συνδέσετε με το τμήμα συνεργατών και μιλάς με τον υπευθυνο. so simple :)

Δημοσ.
Παντως δεν γνωριζω αλλο site στην Ελλαδα που να εφαρμοζει αυτο το συστημα.

Είναι ακομά δύο.

Το Play247.gr: http://www.play247.gr/index.php?main_page=page_2&id=12

και το Telefoncity: http://www.telefoncity.gr//RegisterReferal.aspx

Σιγουρα με καλυτερους ορους συνεργασίας!!!

Δημοσ.

Φιλε μου σε ευχαριστουμε πολυ!

Τα ψαχνω τωρα.

Εχω στειλει email στο eshop εδω και μερες αλλα ούτε φωνη ούτε ακρόαση...

Οσα είπατε αγαπητοι insomniacs φαίνεται πως επαληθεύονται.

Δημοσ.

Μου απαντησαν οτι διεκοψαν το προγραμμα συνεργασιας.

Οποτε μενει το e-shop και το Play247.gr

Παντως το e-shop, αν και υποτιθεται ηλεκτρονικο καταστημα, μαλλον αγνοει την εννοια του email. Ηλεκτρονικο καταστημα με fax και τηλεφωνο πρωτη φορα ακουω.

Anyway...

Δημοσ.

[quote name='someone above... :)]

Ξερετε ποια σκεψη μου περασε απο το μυαλο?

Μηπως' date=' ενω λενε γενικα για ολα τα sites, τελικα αυτοι επιλεγουν απο οσους επικοινωνουν μαζι τους σε ποια sites 'τους γεμιζουν το μάτι' και στους υπολοιπους κανουν τους 'δύσκολους'. Απίθανο σενάριο?

[/quote']

Κατά την γνώμη μου διόλου απίθανο, κι εμένα μου πέρασε από το μυαλό.

Ωστόσο δε καταλαβαίνω γιατί να τους ενοχλεί αφού έτσι κι αλλιώς το site που κατά τη γνώμη τους δεν αξίζει μπορεί κάλλιστα να κάνει λιγότερη κίνηση (όπως φαντάζονται) αλλά θα του αποδίδουν κι εκείνοι λιγότερα χρήματα, αφού σίγουρα από αυτό θα μπάινουν λιγότεροι. Τι με νοιάζει λοιπόν εμένα η πηγή; Αρκεί να βλέπω κόσμο. Ωστόσο υπάρχει και κάτι που ΣΙΓΟΥΡΑ θα το επιθυμούσαν! Ένα καλό page rank στο google! Και αυτό για να το πετύχουν χρειάζονται κατοχυρωμένα sites.

Κάτι άλλο που μου πέρασε επίσης από το μυαλό έχει να κάνει με τις μισθωμένες γραμμές. Δηλαδή 'βρείτε τις διαφορές'! Χαχα! Πάρτε τηλ αφού κάνετε την έτιση και... ίσως χρειαστεί να περιμένετε λιγάκι στην ουρά... ίσως χρειαστεί να μας ξαναπάρετε κανα δυό φορές... να σας τρέξουμε λιγάκι, έτσι για να βγάλουμε και εμείς τα ποσοστά επί της μίσθωσης. Παατραβηγμένο αλλά να πω την αλήθεια μέχρι και αυτό μου πέρασε από το μυαλό!

Δημοσ.

Κάτι άλλο που μου πέρασε επίσης από το μυαλό έχει να κάνει με τις μισθωμένες γραμμές. Δηλαδή 'βρείτε τις διαφορές'! Χαχα! Πάρτε τηλ αφού κάνετε την έτιση και... ίσως χρειαστεί να περιμένετε λιγάκι στην ουρά... ίσως χρειαστεί να μας ξαναπάρετε κανα δυό φορές... να σας τρέξουμε λιγάκι, έτσι για να βγάλουμε και εμείς τα ποσοστά επί της μίσθωσης. Παατραβηγμένο αλλά να πω την αλήθεια μέχρι και αυτό μου πέρασε από το μυαλό!

Τραβηγμενο μεν, όχι απιθανο δε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...