Προς το περιεχόμενο

Το επι πληρωμή 'Πρόγραμμα Συνεργατών' του E-shop.gr

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια μπηκα στο e-shop.gr και ειδα οτι εχουν ενα 'προγραμμα συνεργατών' για το site τους.

Οποιοσηποτε εχει site και βαλει banner του e-shop, για κάθε επισκέπτη που στέλνει (μέσω link) στο e-shop, το e-shop τον πληρώνει 20 δρχ για καθε επισκέπτη που του στέλνεις.

Το έχει δοκιμάσει κανείς αυτό?

Οντως δουλεύει? Το e-shop οντως πληρωνει για κάθε επισκέπτη που του στέλνεις?

Αξιζει τον κόπο να το εφαρμόσει κανεις στο site του ή υπάρχει κάποιο 'σκοτεινό' σημείο που δεν γνωρίζω?

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δεν γνωριζω κανενα σκοτεινο σημειο.

εκανα την αιτηση αλλα ποτε επικοινωνησε κανεις μαζι μου για επαληθευση οπως λεει.

Οποτε εβγαλα το λινκ και εγω .

Δημοσ.

Χμ, δεν σου απαντησε ποτε κανενας? Μηπως κατι πηγε λαθος στην υποβολη της φορμας?

Μηπως τελικα δεν δεχονται να βαλουν banner και να πληρωνουν για καθε site?

Αποριες...

Μηπως υπαρχει κανενας αλλος που να το δοκιμασε στην πραξη?

Δημοσ.

Ναι βρε φιλε, αλλα το θεμα δεν ειναι να μου πουν μια απο τα ιδια.

Κι ο αλλος σου λεει ελα να σου πουλησω πραγμα καλο και οταν το αγοραζεις βλεπεις οτι ειναι πατατα.

Αυτοι να προωθησουν την υπηρεσια τους θελουν.

Γι αυτο ειμαστε εδω στο forum για να αποφευγουμε τις κακοτοπιες.

Δημοσ.

Den exoume oloi selides gia na valoume mpaneraki...

Oso gia auto....ti perimeneis? rwta tous idious, den exeis na xaseis tipota...antitheta me to rwta rwta xaneis polla...

Δημοσ.

Δίκιο έχει ο karib .. Και γώ το είδα αυτή τη βδομάδα .. Θα το έκανα αλλά παραμένω επιφυλακτικός στο να δώσω το λογαρισμό της τράπεζα.. (οχι οτι θα μου κάνουν τπτ... αλλα...)

Δημοσ.

Το έχω δοκιμάσει και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

Τα λεφτά τα έβαλαν. Αλλά η αλήθεια είναι πως πήρα αρκετά τηλέφωνα και έστειλα άλλα τόσα emails. Αυτό πριν ένα χρόνο, τώρα δεν ξέρω τι γίνεται...

Δημοσ.

Το έχω δοκιμάσει και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος

Μια θετικη ψηφος λοιπον.

Αληθεια, γιατι τοσα mails και τηλεφωνα? Μηπως θελουν λιγο σπρωξιμο για να αποδώσουν τα οφειλόμενα?

Αλλιως τα λενε και αλλιως στην πραξη?

Παντως εστω και με σπρωξιμο, αν τελικα το πραγματοποιουν, πρέπει να ...λέει!

Δημοσ.

Κοίταξε τώρα που θα ξαναζητήσω λεφτά για το banner θα κάνω σίγουρα λιγότερα τηλέφωνα... ;)

Κάτι ακόμα που χρειάζεται να ξέρεις είναι οτι συνεργάζονται με Alphabank οπότε ένας λογαριασμός εκεί θα ήταν super. Εγώ πήγα και άνοιξα μόνο και μόνο για την κατάθεση.

Δημοσ.

Siga na min katso na perno yper-astika tilefonimata sto eshop gia na synergastoume.

Ρε γαμωτο τι γινεται? Θελουν να το λειτουργησουν το συστημα ή όχι???

Κι εγω φιλε το ιδιο θα εκανα στη θεση σου.

Ξερετε ποια σκεψη μου περασε απο το μυαλο?

Μηπως, ενω λενε γενικα για ολα τα sites, τελικα αυτοι επιλεγουν απο οσους επικοινωνουν μαζι τους σε ποια sites 'τους γεμιζουν το μάτι' και στους υπολοιπους κανουν τους 'δύσκολους'. Απίθανο σενάριο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...