Προς το περιεχόμενο

Ηχος μονο στο μισο κλιπ-μετατροπη video->dvd με ulead dvd

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετετρεψα κατι videos που ειχα σε dvd με το ulead dvd moviefactory.

Ενω η εικονα ηταν τέλεια, o ήχος, στη μέση του καθε clip(για cartoon προκειται) περιπου σταματουσε να παιζει.

Αυτο αν θυμαμαι καλα μου ειχε πει ο marios1957 ότι είναι θεμα ασυμβατοτητας.

Βεβαια περιεργο μου φαινεται μεχρι τη μεση του καθε κλιπ να εχει ηχο και μετα να σταματα.

Εχει κανεις καμια ιδεα γιατι μου συνεβη αυτο?

Με στενοχωρησε ιδιαιτερα, γιατι ειναι κριμα, εκανα τοσες εγγραφες (8-10 dvd) και τελικα ενω παρακολουθω ενα video στη μέση σταματα ο ηχος.

Αν κανω ξανα εγγραφες όχι ως dvd αλλα ως svcd, λέτε να λυθει το προβλημα και να εχουν ηχουν όλα τα κλιπ ήχο καθολη τη διαρκεια του video?

Δημοσ.

Τι αρχεία;Πες μου ότι πρόκειται για τα looney,να πέσω απ' το παράθυρο.R C,αυτά έχουν vbr mp3 ήχο.Το ότι παίζει το μισό κομάτι είναι θαύμα....

Αν είναι divx/xvid,κοίτα με Virtual Dub η Gspot τον ήχο τους.Αν είναι vbr mp3,ξαναφτιάχτα με ασυμπίεστο ήχο.(Virtual Dub,File->Open,Video->Direct Stream Copy,Audio->Uncompresed).Και δούλεψε με το καινούργιο avi.

Αν είναι mpg(vcd/svcd),φτιάχτα με MainConcept ξανά mpg ,σε "φορμά" αυτή τη φορά DVD.Δηλ, 720x576,48khz και πρόσεχε να σου βγάλει συνολικό μέγεθος κάτω από 4.37gb,μην ξαναπερνάς shrink/dvd2one.Υπάρχουν (τζαμπέ) μετρητές.

Και αν έχεις διαμορφώσει εσύ το τελικό mpg,πες του (ηλίθιου) του Ulead να ΜΗΝ στα ξαναφτιάξει.Έχει τέτοια επιλογή....

Δημοσ.

Ναι τα Looney ειναι!

Αν είναι divx/xvid,κοίτα με Virtual Dub η Gspot τον ήχο τους.Αν είναι vbr mp3,ξαναφτιάχτα με ασυμπίεστο ήχο.(Virtual Dub,File->Open,Video->Direct Stream Copy,Audio->Uncompresed).Και δούλεψε με το καινούργιο avi.

Προκειται για avi.

Πες μου απο την εμπειρια σου, θελει πολυ ωρα να την κανει την μετατροπη?

Και λυσε μου και μια αλλη απορια:

γιατι ολα τα avi που εχω κατεβασει εγω δεν ειχαν ποτε προβλημα ενω αυτα τα συγκεκριμενα που μου εδωσαν (Looney) ήταν εξαρχης με αυτη την ιδιαιτεροτητα στον ηχο?

Να φοβαμαι οταν κατεβαζω ενα αρχειο μην τυχει κι ειναι σαν τα looney?

Δημοσ.

Κόβω φλέβες!!!Εγώ σταμάτησα στα δύο πρώτα DVD.Δηλ έφτιαξα 25 επεισοδιάκια με En Subs ενσωματωμένους.Τα άλλα,όόόόταν θελήσω να μαζοχιστώ....-lol.

Για να σου κάνει το Virtual Dub τη μετατροπή με ασυμπίεστο ήχο,θέλει καμια 20αριά sec το κάθε επεισοδιάκι.Μετά ,για μετατροπή σε mpg,εξαρτάται από τον encoder σου και το μηχάνημά σου.Με cce,σχεδόν real time με athlon 2.4+....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...