Προς το περιεχόμενο

top gun

epote

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επιμένω ότι η καλύπτρα δεν θρυμματίζεται. Δεν είναι τζάμι για να θρυμματιστεί.

Απλά σπάει σε κομμάτια. Άλλο κομματιάζομαι, άλλο θρυμματίζομαι!! 8)

Δημοσ.

παιδία μυστικό,

ο goose δεν πέθανε, έγινε ΓΙΑΤΡΟΣ!!! μη πιστευεται ποτέ όσα βλέπετε στον κινηματογράφο. Εγω πιστευω οτι απλά δεν μπορούσε άλλο τις αερομαχίες και το όλο ατύχημα ήταν σκηνοθετημένο (αλά τζέκος). Ο goose, μετά το δήθεν "ατύχημα", πήγε και έβγαλε μια ιατρική είναι γιατρός στο ER.

Δημοσ.

Ρε pred, διάβασε πρώτα όλες τις σελίδες του τόπικ και μετά ρώτα τις απορίες σου! Στη 2η σελίδα είναι και η ανάλυση του Ταραντίνο, και το όνομα της ταινίας.

Quentin's Monologue from 'Sleep With Me'
Δημοσ.

Ο goose, μετά το δήθεν "ατύχημα", πήγε και έβγαλε μια ιατρική είναι γιατρός στο ER.

EINAI O GIATROS STO ER!!!! XRISTE MOU EINAI O GIATROS STO ER DEN TO PISTEVO!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Ο άνθρωπος λέγεται Anthony Edwards, και είναι καλός ηθοποιός!

Μεταξύ άλλων, έχει παίξει στο "Gotcha" (teen ταινία κατασκοπείας), στο "The Client", μαζί με τον Tommy Lee Jones και τη Susan Sarandon, και στο "Playing by heart", μαζί με ένα απίστευτο cast -- Sean Connery, Ellen Burstyn, Dennis Quaid, Gena Rowlands, Madeleine Stowe, Gillian Anderson και Angelina Jolie! Επόμενη εμφάνιση στο θρίλερ "The forgotten"!

Talk to me Goose!

Δημοσ.
Επιμένω ότι η καλύπτρα δεν θρυμματίζεται. Δεν είναι τζάμι για να θρυμματιστεί.

Απλά σπάει σε κομμάτια. Άλλο κομματιάζομαι' date=' άλλο θρυμματίζομαι!! 8)[/quote']

Καλά ότι πεις! :roll:

Δημοσ.

Kαι για να επανέλθουμαι στα περί αεροσκαφών να πώ ότι αν θυμάμαι καλά το F-18 χαρακτηριζόταν ποιό σωστά ως F/A-18 (fighter-attack) άρα ήταν εξ αρχής διπλού ρόλου, μαχητικό-επιθετικό.

Το F-14 κατασκευάστηκε ουσιαστικά γύρω από το ραντάρ του που είναι το μεγαλύτερο που έχει ποτέ τοποθετηθεί σε αεροσκάφος τέτοιου τύπου και προοριζόταν για αποστολές αναχαίτησης πέραν του ορίζοντα καθώς ήταν το μόνο που μπορούσε να κουβαλήσει τον πύραυλο phoinix λόγο του μεγάλου του βάρους.

Ο βασικός του ρόλος για τον οποίο σχεδιάστηκε ήταν η αναχαίτιση και η αεποπορική υπεροχή που εξασφάλιζε το αεροπλανοφόρο και τα συνοδευτικά σκάφη από εχθρικές επιθέσεις.

Νομίζω ότι δεν μπορούμε να κάνουμε παραπάνω συγκρίσεις καθώς το μόνο κοινό που έχουν τα δύο αεροσκάφη είναι ότι και τα δύο είναι δικινητήρια.

Δημοσ.

Νομίζω ότι δεν μπορούμε να κάνουμε παραπάνω συγκρίσεις καθώς το μόνο κοινό που έχουν τα δύο αεροσκάφη είναι ότι και τα δύο είναι δικινητήρια.

nai alla telika to f14 antikathistate apo to f18 (to opoio mexri tora an den apatomai metraei 0 apotyxies)

Δημοσ.

nai alla telika to f14 antikathistate apo to f18 (to opoio mexri tora an den apatomai metraei 0 apotyxies)

Ο λόγος αντικατάστασης του F-14 είναι περισσότερο οικονομικός αφού ήταν απίστευτα ακριβά αεροσκάφη και για να αποκτηθούν και για να συντηρηθούν.

Ήδη μετράνε πολλά χρόνια υπηρεσίας στην πλάτη τους.

Το F-18, ειδικά με τις τελευταίες αναβαθμισμένες εκδόσεις του, αποδείκτηκε εξίσου ικανό στην αναχαίτηση.

Δημοσ.

Kαι για να επανέλθουμαι στα περί αεροσκαφών

Για μια στιγμή νόμιζα πως ήμουν στο section του Κινηματογράφου. razz.gif

Μπα, ε; :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...