Προς το περιεχόμενο

dsl apo vivodi helpppppppp

tomaik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

paidia thelo na rwthsw kati pou den katalabainw apo to site ths vivodi

lei oti dinoun dsl prosbash.analytika dinoun shared prosbash kai full prosbash.poia h diafora kai ti tha plhrwnw se kathe periptwsh.an dialeksw full prosbash vivodi glitwnw to pagio tou ote(ennow panta dsl pagio).kai an dialeksw shared pou ti tha plhrwnw.euxaristw ek ton proteron.

Δημοσ.

κατ' αρχήν δίνει η vivodi στην περιοχή σου access by vivodi ή acess by OTE?

Βάλε στο site της vivodi το τηλ σου και δες αν λέει acess by vivodi ή by ΟΤΕ.

Αν είσαι by OTE ξεχνάς τα full και shared και πληρώνεις πάγιο στον ΟΤΕ ΚΑΙ για το dsl (25euro+fpa) KAI φυσικά το πάγιο του τηλεφώνου σου. Δε νομίζω ότι κερδίζεις κάτι ιδιαίτερο απ' τη Vivodi σ' αυτή την περίπτωση σε σχέση με τους υπόλοιπους providers γιατί το πάγιο του Dsl το πληρώνεις στον ΟΤΕ πάλι.

SHARED

ΑΝ είσαι acess by vivodi μπορείς είτε να κρατήσεις το τηλ του ΟΤΕ (εξακολουθώντας να πληρώνεις το πάγιο βέβαια) και ζητάς dsl πρόσβαση από τη Vivodi (17euro+fpa αντί για 25+φπα που θέλει ο πΟΤΕς). Από εκεί και πέρα πληρώνεις και τον provider (πάλι Vivodi) που για τα 256Κ ειναι μόλις άλλα 17+φπα. Σύνολο δηλ κανα 40άρι το μήνα.

FULL

ΑΝ είσαι acess by vivodi μπορείς να καταργήσεις και τελείως τον ΟΤΕ (χάνοντας όμως το τηλεφ νούμερό σου) και να ζητήσεις απ' την Vivodi τηλεφωνία +dsl.

To κόστος είναι ίδιο με τη shared για τη dsl πρόσβαση (για τα 256 περίπου 40euro ME το φπα/μήνα) και γλυτώνεις και τα 10euro +fpa του παγίου του ΟΤΕ για το τηλέφωνο (/μήνα)

Μάλιστα η vivodi ανακοίνωσε και ένα καλό πακέτο για το τηλεφ με free όλα τα τηλεφωνήματα μέχρι τελος Οκτ νομίζω και απ' εκεί και πέρα 8euro+φπα το μήνα πάγιο, αλλά με κάμποσα λεπτά ομιλίας τζαμπέ (150 νομίζω)

Πιστεύω να σε κάλυψα!

:D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...