AfterForever Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Καλησπέρα. 2 ερωτήσεις που με προβληματίζουν: 1) Έχω ένα cd μουσικής με 44 tracks, τα οποία είναι όμως σαν ένα συνεχόμενο τραγούδι. Αυτά τα έχω κάνει mp3. Αν θέλω να τα ξαναγράψω σε σιντί, πως γίνεται να μην ακούγεται ένα καθόλου κενό ανάμεσα τους; 2) Αντίθετα, ένα άλλο cd έχει ένα τραγούδι διάρκειας 40 λεπτών. Υπάρχει τρόπος να το χωρίσω σε tracks και αφού το γράψω σε ένα δισκάκι, να έχει πχ 40 tracks (όπως στην ερώτηση 1 );;; Ευχαριστώ. ΥΓ. Για τους μεταλλάδες του insomnia, πρόκεται για τα Crimson & Crimson II από Edge Of Sanity
madsc Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 1. Με nero -> drag & drop τα κομμάτια στο compilation. Επέλεξε τα όλα (πλην του 1ου)-> δεξί properties -> στo tab pause δώσε 0. Γράφτο με disk at once. 2. Ένας τρόπος είναι να τα σώσεις ξεχωριστά 1-1 με κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας ήχου (π.χ. Wavelab, Coοl Εdit). Μετά τα γράφεις με την από πάνω μέθοδο στο cd. /sc
Founes Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 loipon akou ti kanw egw an exw ena cd mixarismeno se 1 kommati... 1. to kanw mp3 2. to fortonw sto CD Architect kai se opoio simeio tis kymatomorfis thelw vazw new track 3. to kaiw se neo cd
AfterForever Δημοσ. 25 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2004 σας ευχαριστώ πολύ, είσαστε κατατοπιστικότατοι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.