Προς το περιεχόμενο

Animated GIF ερώτηση...

konnak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ψηφιακή φωτογραφική Sony Cybershot έχει ένα feature που παίρνει κάμποσα snapshot το δευτερόλεπτο και κάνει ένα αρχείο JPG σαν αυτό:

picture.jpg

Το συγκεκριμένο αρχείο, όταν το βλέπεις από την οθόνη της cybershot εμφανίζεται ως animated κανονικά, όμως όταν το μεταφέρεις στο PC εμφανίζεται όπως παραπάνω (με όλα τα snapshot σε ένα...μωσαϊκό). Υπάρχει κανένας τρόπος/κανένα προγραμματάκι να μπορεί να μετατρέψει το παραπάνω αρχείο JPG κατευθείαν σε animated GIF, χωρίς να πρέπει να "κόβω" μόνος μου τις επιμέρους φωτογραφιούλες;

Δημοσ.

Ισως αν εφτιαχνες μια ενέργεια στο Imageready ουτως ώστε την διαδικασία να την κάνεις μία φορά μόνο...Δεν είμαι σίγουρος αν γίνεται!!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

To software CD pou eixe h mhxanh den exei kanena tetoio option? To epsakses kala? Sto lew afto giati kai h dikh mou mhxanh (mia olympus) exei leitourgia panorama pou enwnei mesw software perisoteres apo 1 foto se 1 panoramikh alla ston sklhro pernane ka8e foto ksexwrista! Gia psaksto ligo.

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά για τις προτάσεις.

NoD, θα δοκιμάσω το CoffeeCup, ελπίζω να βοηθήσει.

hugelacky, λογικό μου φαίνεται αυτό που λες, αλλά δεν είναι από δική μου μηχανή :-( Τέλος πάντων, στην τελική αν δεν βρω άλλη λύση, θα ψάξω να βρω ποιό software δίνει η Cybershot

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...