Προς το περιεχόμενο

Αγορά κάρτας γραφικών ATI

spasoklambania

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα. Έχω τώρα την GeForce 2 MX400 και, όπως είναι λογικό, επειδή είναι παλιά έχει προβλήματα με κάποια παιχνίδια [ συγκεκριμένα το need for speed underground, grand theft auto vice city, counter strike 1.5 και zero ( με το counter strike λιγότερα από ότι με το need for speed underground και το grand theft auto vice city ) ]. Θα έχω 150 ευρώ αυτές τις μέρες και σκοπεύω να πάρω μια κάρτα γραφικών γιατί δεν πάει άλλο με αυτό το μπρίκι που έχω. Βρήκα στο Πλαίσιο την ASUS 9600SE/TD - 128ΜΒ ( ati chipset ) που κάνει 84,42 ευρώ τελική. Όμως οι περισσότεροι λένε μακριά από τα μοντέλα της Ati που είναι SE. Μήπως μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι διαφορά έχουν τα μοντέλα SE από τα άλλα; Και αν πάρω τελικά την SE, δεν θα είναι πολύ καλύτερη από αυτή που έχω τώρα ; Επίσης αν μπορείτε να μου προτείνετε κάποια άλλη κάρτα γραφικών μέχρι 150 ευρώ ( συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. ) . Είχα ακούσει ότι οι καινούργιες κάρτες γραφικών πρέπει να παίρνουν επιπλέον ρεύμα από το τροφοδοτικό εκτός από αυτό που δίνει η θύρα AGP. Ισχύει; Και αν ναι, θα έχω πρόβλημα που το τροφοδοτικό μου είναι 250WATT ; Το motherboard μου ( Gigabyte GA-7VTXE ) έχει AGP slot 4x. Οι καινούργιες κάρτες λένε ότι είναι για AGP 8x. Θα έχω πρόβλημα συμβατότητας με το motherboard; Το link στο site της gigabyte για το motherboard μου είναι http://www.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-7VTXE.htm

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν θα έχεις πρόβλημα με το mobo σου... από την στιγμή ποβθυ υποστηρίζει 4x AGP το bus θα λειτουργεί με Multiplier 4... δηλαδή κανένα πρόβλημα...

Η διαφορά των SE από τις υπόλοιπες είναι ότι το GPU και οι μνήμες είναι χρονισμένες σε μικρότερες συχνότητες και μερικές φορές έχουν λιγότερα pipelines... Δεν αξίζει να πάρεις SE, τσάμπα τα λεφτά, παρόλο που σίγουρα θα είναι καλύτερη από αυτήν που έχεις ήδη... καλύτερα να πάρεις μια καινούργια 9600pro με τα λεφτά που δίνεις ή καμιά μεταχειρισμένη 9800...

Τσέκαρε και τις αγγελίες, στα λεφτά που διαθέτεις ο my80$ δίνει μια 9550 128-bit, που είναι ότι καλύτερο για τα λεφτά σου...

Τα 250W psu είναι λίγα... θες κάτι μεγαλύτερο (300 ~ 350)...

8a symfwnisw me ton Jaco, sigoyra h SE einai kalhterh apo ayth poy exeis twra alla sta xrhmata ayta prothmise kati se pro or xt (9600/9800) kai h 9550 den paei pisw...

oxi tipota allo alla an pareis SE se ligo kairo an oxi apo twra se kapoia games 8a exeis kolhmata kai 8a anarwtiese (an den kanw la8os oi SE einai 64-bit)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...