Προς το περιεχόμενο

ενσωμάτωση υποτίτλων

fotisman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα αρχείο βίντεο avi (ταινία) και έχω και τους υπότιτλους της ταινίας σε ξεχωριστό αρχείο srt. Πως μπορώ να παράγω ένα νέο αρχείο βίντεο με την ταινία και τους υπότιτλους ενσωματωμένους?

Παρακαλώ κάποιος ας μου γράψει τι προγράμματα χρειάζομαι και κάποια απλά βήματα για να ακολουθήσω.

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Δημοσ.

Cybereddie νομιζω ότι το παιδί θέλει να φτιάξει καινούριο avi με ενσωματωμένους υπότιτλους και όχι mpeg2.

Δοκίμασε το dr. divx

Δημοσ.

Θέλω το καινούργιο βιντεο που θα παράγω να το γράψω σε DVD disc μέτα. Και θέλω να έχει υπότιτλους η ταινία που θα βλέπω στο dvd player

Δημοσ.
Cybereddie νομιζω ότι το παιδί θέλει να φτιάξει καινούριο avi με ενσωματωμένους υπότιτλους και όχι mpeg2.

Δοκίμασε το dr. divx

kai pou to vriskoume to dr.divx???djsmile.gif

Δημοσ.

tha tin grapseis os mpeg-2 tin tainia sto dvd i os divx?

an to kaneis os dvd tote tha xreiasteis to film machine. eno an to grapseis os divx, tha xrisimopoiiseis to virtualdubmod kai to filtro tou vobsub gia tous ipotitlous. anagastika tha prepei na ksanakaneis encoding tin tainia sou, pragma pou simainei oti tha xaseis apo tin poiotita... oso gia to dr. divx ego pou to xrisimopoiisa gia ligo eida oti den exei filtro gia na ensomatoneis tous ipotitlous sto divx... an kapoios ksereis pos vazoume tetoio filtro kai pano apo ola pou to vriskoume, as mas to sfiriksei...;)

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εγώ θέλω σε έτοιμα αρχεία DivX και XviD να βάλω ελληνικούς υπότιτλους για να παίζουν στο σαλόνι.. Μα καλά δεν υπάρχει κάτι απλό και γρήγορο:;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...