Προς το περιεχόμενο

Corrupted downloads se Edonkey??

polaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

eno eixa paei diakopes kai to eixa afisei na katevazei.. ntokimanter, o diskos mou emeine apo space kai etsi kapoia edonkey downloads tora deixnoun 100% oti exoun katevei alla grafoun corrupted download kai den ta ennonei (ta temp files) se ena..

Uparxei kapoia lusi s'afto i pao gia delete?? Einai guro sta 2.5 giga sinolo kai einai ligo pikra na ta sviso.....

Δημοσ.

Μπορείς να αλλάξεις την κατάληξη των temp αρχείων στη μορφή που είναι τα videakia (.avi, .mpg...) ώστε να δεις (αν γίνεται) αυτά που ήδη έχεις φορτώσει. Έτσι έκανα στο emule σε κάποια videakia πριν ολοκληρωθούν. Για να συνεχιστούν τα downloads δε νομίζω.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν σου τελείωσε ο χώρος, και είναι corrupted τα αρχεία δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Πρώτα όμως σιγουρέψου ότι είναι corrupted. Αν σου τα έχει ως erroneous, τότε απλά αλλάζεις τον κατάλογο που σώζει τα αρχεία σε άλλο partition που να έχει χώρο, ή αδειάζεις χώρο στον δίσκο, κάνεις δεξί κλικ στο αρχείο και επιλέγεις resume

Επειδή όμως και εμένα μου έχει τύχει να πάθω το ίδιο , έβαλα μυαλό και δεν το αφήνω να γεμίσει τον δίσκο, αλλά πάντα τουλάχιστον 10ΜΒ τα έχω άδεια ως εξής: Στο emule που χρησιμοποιώ: Preferences-->extended settings-->check diskspace-->min free diskspace (MB) και εκεί έβαλα 10 (ΜΒ)

Ο λόγος που μπορεί να είναι corrupted το αρχείο είναι ότι όταν γεμίσει ο δίσκος, δεν μπορεί να ενημερώνει τα part.met αρχεία με το ποιά segments είναι κατεβασμένα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...