rista Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 Μόλις έβαλα το cubase sx 2.0 στον υπολογιστή μου και δεν ξέρω πως να ρύθμισω και τι να βάλω στα inputs και outputs στο device setup καθώς και και ποιούς Asio drivers να διαλέξω μια και για την κάρτα μου έχει 3 επιλογές. Μπορεί κάποιος σχετικός να με βοηθήσει please? Η κάρτα ηχου μου είναι η soundblaster Audigy 2 ZS Platinum Pro. Y.Γ.Ελπίζω να postara στη σωστή κατηγορία! :roll:
Xvipes Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 pisteyw oti tha itan kalitero na to ebaze sto section me ta programata.
rista Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 Christinaki μπορείς please να μετακινήσεις το topic στα προγράμματα? :roll: Μαλλον εκεί έπρεπε να το βάλω απ'την αρχή! :roll:
Nemo Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 mexri na apanthsei kapooios poio eidikos epi toy thematos Options => audio setup =>system => creative emu **** asio
rista Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Βασικά κάθε asio μου βγάζει και διαφορετικές επιλογές στα inputs και outputs και επίσης στα vst connections οτι output bus και να ορίσω δεν ακούω τίποτα ούτε και δείχνει καμια δραστηριοτητα στο mixer!
scyther666 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Δεν εχω χρησιμοποιησει το SX 2.0 ποτε αλλα απο το 1 εχω να πω πως καταρχην πρεπει να τρεξεις το setup προγραμματακι (configuration test) που εχει στο start menu group του cubase..πρωτο αυτο... Κατα δευτερον να υποθεσω πως οι επιλογες που σου βγαζει για ASIO drivers στο devices (το menu στο SX 1 βρισκεται devices->device setup->VST mulritrack) ειναι "ASIO directx full duplex", "ASIO multimedia" και "Creative ASIO"? Καταρχην με την καρτα που εχεις (εφοσον εχει εγκαταστησει τους ASIO drivers της οποια επιλογη και να βαλεις θα δουλευει το cubase...Το καλυτερο αποτελεσμα θα το εχεις με μια απο τις 2 τελευταιες επιλογες..δες ποια σου δινει χαμηλοτερο latency και κρατα αυτην.... Στο VST output στην βλεπει την καρτα? αν κανεις import κατι στο cubase παιζει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.