ierax Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 Βρίσκομαι στη Γερμανία για 3 μήνες και έχω δωρεάν internet στο δωμάτιο του πανεπιστημιακού ξενώνα. Ευκαιρία όπως καταλαβαίνετε να κατεβάσω πρααααάμα! Μπορώ να έχω το laptop μου ανοιχτό μέρα-νύχτα να κάνει download επί 3 μήνες, χωρίς να το κλείνω ποτέ ή θα τινάξει τα πέταλα? (Είναι ένα acer travelmate 8000 με centrino 1,6 GHz)
knightmare Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 Bale ena programma na blepeis ti thermokrasies pianei.E asto kai ama akouseis mpam mhn psakseis polu tha ksereis ti tha nai.
hawkj83 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 Γι'αυτό δεν είναι φτιαγμένα; Εγώ το έχω ανοιχτό πιο πολλούς μήνες κ το έχω κλείσει ελάχιστες φορές για να το μεταφέρω... Hp-compaq είναι, centrino. Όταν αυξάνεται η θερμοκρασία απλά αρχίζει κ δουλεύει το ανεμιστηράκι της cpu...
alfas Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 Ego na sou po mia idea...an fobasai gia tis 8ermokrasies!!Yparxoun idika stirigmata...sto opoio bazeis to forito...kai akribos exei apo kato enan anemistira...den 8imamai pou to eixa dei!!Se enan gnosto nomizo!!Tespa pantos pou eixa rotisei mou eixe pei oti gia proliptikous logous itan idaniko!!
apostolt Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Απλως βγαλτου την μπαταρια δεν την χρειαζεσαι εξαλου αν το εχεις συνεχεια στο ρευμα.
grigas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Εμένα κοντεύει να κλείσει 11 μήνες σχεδόν always on....
FELIX Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 exw ena dell edw kai 3 xronia kai ka8e xrono tous 6 kalokairinous mhnes einai synexeia on,mono ta vradya einai stand by..tipota den epa8e esena vevaia an kaneis download synexeia o diskos den 8a stamataei pote kai einai to mono epifovo gia vlavh
theobabis Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 χωρις φοβο. Φροντισε μονο σε περιπτωση που βγαλεις τη μπαταρια να το βαλεις σε καποιο ups/μπριζα ασφαλειας τουλαχιστον.
elteo Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 E είναι κ Γερμανία...αν ήταν Ελλάδα..με τις ζέστες που έχουμε...
ierax Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Nai - einai apisteutoi oi an8rwpoi!! 14 Augoustou eixe 14 ba8mous 8ermokrasia!
kavaliotis Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Οχι βρε τιποτα δεν θα παθει, εδω ο αλλος εχει βαλει server το λαπτοπ του... Αλλωστε ειναι και centrino οποτε υπερτερεις και εκει λογω της μειωμενης θερμοκρασιας...
grigas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Οχι βρε τιποτα δεν θα παθει, εδω ο αλλος εχει βαλει server το λαπτοπ του... Αλλωστε ειναι και centrino οποτε υπερτερεις και εκει λογω της μειωμενης θερμοκρασιας... Kαι με Windows 2003 Server Edition!!!
dwarves Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 symvouli....pou mporei na thn exeis ypopsh sou....frontize na kleineis thn othonh...estw kai me energy saver...giati auth einai pou exei kindyno na kaei...ta alla merh tou den nomizw na pathoun tipota.... thn othoni omws...prosexe thn....
MadeBy.Me Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 alfas αυτό που είχες δει, το είχα δει και εγώ στο πλαίσιο, είναι τεράστια πατέντα, στην οποία γέρνεις το laptop μπροστά και απο κάτω μπαίνει κάτι σαν αυτό που βάζεις τα πόδια και έχει και ανεμηστρήρα και φυσάσει στο κάτω μέρος του laptop. εμένα δν με καθυσηχάζει αυτό αφού φυσάει πάνω στην λαμαρίνα, η οποία άντε να κρυώσει, η cpu όμως, πως να κατεβάζει θερμοκρασίες απο αυτό το τσουτσούνι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.