nikos66 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 Δεν είμαι πολύ σχετικός, παιδιά, και έχω μπερδευτεί. Δεν με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια ούτε η high end τεχνολογία. Απλά θέλω να αλλάξω την παλιά μου κάρτα (Mx400) επειδή πήρα οθόνη tft και ακούω ότι θα έχω καλύτερη απεικόνιση με μια πιο καινούρια κάρτα. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η καθαρότητα στο κείμενο και γενικά η όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα σε περιβάλλον windows, όχι τα παιχνίδια. Κοιτάω τις φτηνές - fx5200, 9200 se, 9200, 9600 SE και κάπου εκεί μπάινει το οικονομικό ταβάνι. Η πρώτη ερώτηση είναι: να προτιμήσω radeon ή nvidia; Κάποιοι μου λένε ότι για tft με μόνο αναλογική έξοδο, όπως η δικιά μου, η λύση είναι radeon, κάποιοι άλλοι ότι είναι οι fx. Όποια γνώμη ευπρόσδεκτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Narayan Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 Για απλή χρήση κειμένου, και η GeForce2 MX αρκεί. Πλέον σχεδόν όλες οι σύγχρονες κάρτες γραφικών διαθέτουν πολύ καλά RAMDAC και έχουν απαλλαχθεί από τις 2D ασθένειες του παρελθόντος, προσφέροντας άνετη απεικόνιση σε γραφικό περιβάλλον. Αν μιλάμε για TFT με είσοδο DVI-I όμως, η χρήση της αντίστοιχης υποδοχής στην κάρτα γραφικών είναι επιβεβλημένη, καθώς το ψηφιακό σήμα μεταφέρεται αυτούσιο χωρίς να απαιτείται η μετατροπή του σε αναλογικό (για την ακρίβεια από ψηφιακό->αναλογικό στην κάρτα και στη συνέχεια αναλογικό->ψηφιακό στην TFT - αλήθεια, γιατί δεν υπάρχει σχεδόν καμμία φθηνή TFT με είσοδο DVI-I; :roll: ) Για καθαρά ψυχολογικούς λόγους, θα έλεγα να πάρεις μία φθηνή 9200SE ή 5200 με έξοδο DVI-I, αλλά μην περιμένεις τεράααααστια διαφορά :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niodadd Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Παρε την FX5200 ειναι καλυτερη απο την 9200SE 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
knightmare Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Egw tha lega na meineis sthn karta sou ama den se noiazoun ta games.Milame gia tsampa lefta,den pisteyw oti tha allaksei kati. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Isobitis_r Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 8a symfwnisw (peripoy me ton knightmare, peripoy lew apla kai mono epeidi prin 1 xrono piga apo nvidia se ati kai parathrhsa megalh diafora aphkonhseis se fotografies (grafistas eimai) nomizw pws oi ati eixan kai exoyn kalhterh apodwsh xrwmatwn..... alla ti na soy pw edw poy exoyn ftasei oi texnologies, mporei na htan kai h diafora se mena apo gf2 mx se radeon pro (sthn diafora texnologias anaferwme blepeis mesolabisan kai 4 xronia meta3i ths gf2 moy kai tis ati poy phra) an mporeis kai breis kapoion me kapoia apo aytes tis kartes katse kai prospa8hse na sygkrineis (paizei rolo bebaia kai to monitor...) twra gia tft egw den mporw na soy pw, apla eipa na anaferw thn gnwmh moy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos66 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2004 ωραία, αυτό που κατάλαβα είναι ότι παίρνω την πιο φτηνή, αδιάφορο αν είναι 5200 ή 9200 ή δεν ξέρω τι άλλο, αφού η διαφορά θα είναι μικρή (αν κι αυτό το μήνυμα του Isobiti ήταν πολύ ενδιαφέρον και δεν αξίζει να δώσω παραπάνω. Θενκς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotris99 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2004 Παρε την FX5200 ειναι καλυτερη απο την 9200SE 8) Νομίζεις. Όλες οι ati είναι ισχυρότερες σε 2D. 9200 φίλε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gabriel Δημοσ. 25 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2004 Τουλάχιστον ας πάρει 9200 και όχι 9200SE... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.