Προς το περιεχόμενο

PCM UPS KIN - 1500AP (Problhma me mpataria)

DeCoN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

exw ena tetoio UPS to opoio molis to anapsw foonazei kai anabei to lampaki pou deixnei oti exei problhma h mpataria tou,thn opoia kai 8elw na allaksw.

dystyxws den kserw apo pou exei agorastei kai to sygekrimeno montelo den to brhka sto site ths etairias (http://www.pcmups.com.tw), brhka bebaia ta antistoixa mikrotera, opws kai na'xei pantws 8a h8ela na tou allaksw thn mpataria, kai den kserw pou 8a brw mia antistoixh estw..

Δημοσ.

Στειλε κανα email στην εταιρια και ρωτα τον αντιπροσωπο που εχουν στην Ελλαδα, λογικα απο Ελλαδα το αγορασες! Απο αυτον θα μαθεις.. Και εγω πριν παρω το APC ειχα ενα noname της πλακας και ετσι βρηκα τον αντιπροσωπο, μεσω του site (παλι Taiwan) ητανε και εκεινο...

Email:

[email protected] (Sales)

[email protected] (Marketing)

Δημοσ.
exw ena tetoio UPS to opoio molis to anapsw foonazei kai anabei to lampaki pou deixnei oti exei problhma h mpataria tou' date='thn opoia kai 8elw na allaksw.

dystyxws den kserw apo pou exei agorastei kai to sygekrimeno montelo den to brhka sto site ths etairias (http://www.pcmups.com.tw), brhka bebaia ta antistoixa mikrotera, opws kai na'xei pantws 8a h8ela na tou allaksw thn mpataria, kai den kserw pou 8a brw mia antistoixh estw..[/quote']

Αν νομίζεις ότι θα παιδευτείς, πήγαινέ το σε έναν ηλεκτρονικό και πες του να σου αλλάξει την μπαταρία.

Όλα παίρνουν τις ίδιες πάνω κάτω εκτός από την MGE που παίρνει κάτι πιό λεπτές και μας βγάζει την ψυχή.

Εννοείτε ότι τα Volt και τα Amber τα είναι τα ίδια.

Δημοσ.

Αγαπητέ (un)Decon κ εγώ της ίδια λογικής που περιέγραψε ο Highlander, είμαι. Για φρέσκιες μπαταρίες προτείνω Δήσιο (κέντρο Αθήνα). Χρήματα υπολογίζεις ανάμεσα στα 20-40€ για μπαταρία. Παίρνεις την μπαταρία αγκαλιά κ πας να πάρεις την καινούρια, τόσο απλό. Η συνδεσμολογία είναι αστεία αρκεί να είσαι σίγουρος ότι φταίει η μπαταρία για να μην πληρώνεις τσάμπα καινούρια. Αν θες παραπάνω βοήθεια τηλ. :wink:

/sc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...