Προς το περιεχόμενο

Telepolis και Free BeFree (Θυμάστε?)

passenger57

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν σχεδόν πριν απο ένα χρόνο είχα "κερδίσει" με τον γνωστό τρόπο 5-6 γραμμές Befree και έως τώρα μου έχουν μείνει 3 γραμμές που ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ.Αν τις ενεργοποιήσω μετά απο τον 1 χρόνο δηλαδη μετά την 20η Σεπτεμβρίου (αυτόν τον μήνα) θα εξακολουθήσουν να έχουν τις 12.000 δρχ που περιείχαν?Οι κάρτες είναι σφραγισμένες και στο κουτί τους....

Δημοσ.

Καταρχήν απο ότι θυμάμαι ,οι κάρτες έρχονταν ενεργοποιημένες έτοιμες για χρήση. Είχα πάρει και γώ.<P>Αφού ήταν ενεργοποιημένες λοιπόν,μετά το 12μηνο ,οι μονάδες σβήνουν έχεις περιθώριο 6 μηνες(νομίζω) πριν μπλοκάρει η κάρτα.Μετά το 6μηνο,βάζοντας μονάδες ενεργοποιείται αυτόματα σε μερικές ώρες. <P>Αν βάλεις μονάδες μετά το 12μηνο ,θα έχεις μονο αυτες που θα βάλεις και όχι και τα προηγούμενα...<P>Ενας τρόπος υπάρχει...δοκίμασε wink.gif" border="0 <P><BR>Και κάτι άλλο φιλικά:<BR>Ο τίτλος σου δεν είναι και τοσο σαφής ,ίσως γι'αυτό να μη σου απαντησε κανείς μέχρι τώρα...<BR>Την άλλη φορά να δίνεις ενα πιο σαφή τίτλο για να καταλαβαίνουμε όλοι. smile.gif" border="0 <P><BR>Φιλικά,<BR>bill

Δημοσ.

ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ sim που έχω ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ενεργοποιημένες.Πρέπει να πάρεις τηλέφωνο εσυ και να τις ενεργοποιήσεις!Ειναι καινούργιες και αχρησιμοποίητες.Μερικές ήταν όντως second hand , και ήδη ενεργοποιημένες.Αυτές τις ξόδεψα. grin.gif" border="0 grin.gif" border="0

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...