passenger57 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2001 Λοιπόν σχεδόν πριν απο ένα χρόνο είχα "κερδίσει" με τον γνωστό τρόπο 5-6 γραμμές Befree και έως τώρα μου έχουν μείνει 3 γραμμές που ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ.Αν τις ενεργοποιήσω μετά απο τον 1 χρόνο δηλαδη μετά την 20η Σεπτεμβρίου (αυτόν τον μήνα) θα εξακολουθήσουν να έχουν τις 12.000 δρχ που περιείχαν?Οι κάρτες είναι σφραγισμένες και στο κουτί τους....
bill Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2001 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2001 Καταρχήν απο ότι θυμάμαι ,οι κάρτες έρχονταν ενεργοποιημένες έτοιμες για χρήση. Είχα πάρει και γώ.<P>Αφού ήταν ενεργοποιημένες λοιπόν,μετά το 12μηνο ,οι μονάδες σβήνουν έχεις περιθώριο 6 μηνες(νομίζω) πριν μπλοκάρει η κάρτα.Μετά το 6μηνο,βάζοντας μονάδες ενεργοποιείται αυτόματα σε μερικές ώρες. <P>Αν βάλεις μονάδες μετά το 12μηνο ,θα έχεις μονο αυτες που θα βάλεις και όχι και τα προηγούμενα...<P>Ενας τρόπος υπάρχει...δοκίμασε <P><BR>Και κάτι άλλο φιλικά:<BR>Ο τίτλος σου δεν είναι και τοσο σαφής ,ίσως γι'αυτό να μη σου απαντησε κανείς μέχρι τώρα...<BR>Την άλλη φορά να δίνεις ενα πιο σαφή τίτλο για να καταλαβαίνουμε όλοι. <P><BR>Φιλικά,<BR>bill
passenger57 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2001 ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ sim που έχω ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ενεργοποιημένες.Πρέπει να πάρεις τηλέφωνο εσυ και να τις ενεργοποιήσεις!Ειναι καινούργιες και αχρησιμοποίητες.Μερικές ήταν όντως second hand , και ήδη ενεργοποιημένες.Αυτές τις ξόδεψα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.