karhariasgr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 βαλτε ενα τσιπάκι να σωθείτε ρε παιδια.. δε νομίζω να είναι αμάν τα λεφτά. εγώ έβαλα τσιπάκι στο παλιό PS2, όχι το slim δλδ, πριν 5-6 χρόνια που κόστιζε 120 ευρώ κ πραγματικά σώθηκα. τώρα λογικά θα έχει πέσει η τιμή του.. πιστεύω.. :/ με το SMS Player δε το συζητάω.. η συσκευή απόκτησε περισσότερη αξία!!! Αν μπορούσα με κάποιο τρόπο να έχω δίκτυο, έστω κ ενσύρματο (αν κ ασύρματο θα με βόλευε) θα ήταν η καλύτερη συσκευή ever! Κρίμα που για κάτι τέτοιες περιπτώσεις το XBOX θεωρείται καλύτερο..
kallair Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2007 βαλτε ενα τσιπάκι να σωθείτε ρε παιδια.. δε νομίζω να είναι αμάν τα λεφτά. εγώ έβαλα τσιπάκι στο παλιό PS2, όχι το slim δλδ, πριν 5-6 χρόνια που κόστιζε 120 ευρώ κ πραγματικά σώθηκα. τώρα λογικά θα έχει πέσει η τιμή του.. πιστεύω.. :/με το SMS Player δε το συζητάω.. η συσκευή απόκτησε περισσότερη αξία!!! Αν μπορούσα με κάποιο τρόπο να έχω δίκτυο, έστω κ ενσύρματο (αν κ ασύρματο θα με βόλευε) θα ήταν η καλύτερη συσκευή ever! Κρίμα που για κάτι τέτοιες περιπτώσεις το XBOX θεωρείται καλύτερο.. an vreis k agoraseis to ps2 network adapter tha exeis k diktio/streaming me to ps2. egw etsi to exw sto unmodded ps2 mou. pleon tha to vreis sta 50 euro peripou (an to vreis) otan to agorasa egw, ekane 30 euro. pleon exei stamatisei i kikloforia tou gia eunoitous logous...
electroasd Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 an vreis k agoraseis to ps2 network adapter tha exeis k diktio/streaming me to ps2. egw etsi to exw sto unmodded ps2 mou. pleon tha to vreis sta 50 euro peripou (an to vreis) otan to agorasa egw, ekane 30 euro. pleon exei stamatisei i kikloforia tou gia eunoitous logous... Στο slim που εχει ενσωματωμενο network , γινεται τιποτα???
kallair Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 oxi. epeidi sto slim den provlepetai na valeis skliro disko. den exei ipodoxi opws exei to fat. tin afairese i sony epeidi apetixe na ton xrisimopoiisei epitiximena k epeidi xrisimopoiithike euraiws gia na trexoun paixnidia me to hdloader. to mono slim pou exei to olokliromeno oste na dexetai skliro disko mesw mod einai to v12. pleon nomizw exoume v15(?). sta slim distixws exei afairethei to olokliromeno gia to internal hdd kai pleon den leitourgei to mc exploit.
karhariasgr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2007 an vreis k agoraseis to ps2 network adapter tha exeis k diktio/streaming me to ps2. egw etsi to exw sto unmodded ps2 mou. pleon tha to vreis sta 50 euro peripou (an to vreis) otan to agorasa egw, ekane 30 euro. pleon exei stamatisei i kikloforia tou gia eunoitous logous... Ναι το ξέρω αυτό αλλά δε μπόρεσα να το βρω κάπου.. :/
StavrosD Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Απορία: Το Toxic OS 0.41 με ποιά τσιπ είναι συμβατό; Έχω κάποιο DMS, αλλά δεν είμαι σίγουρος ποιο, ίσως το 2. Μπορώ να μάθω ποιο χωρίς να ανοίξω την κονσόλα; Υποστηρίζει το ToxicOS εσωτερικό δίσκο με όλα τα τσιπ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.