KenZone Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Paidia apo to http://www.modchip.gr to exoune 55 E apo evdomada... auto einai magazi ... Toulaxiston etsi mou eipane se email pou tous rwtisa
KenZone Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 nai dn 3erw an fernoun kai to hdloader ... trava rwta apo to mail form 8a sou apadisoun polu sudoma ... egw x8es stis 12 to vradu kai simera to prwi eixa apadisi ... ara ...
KenZone Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 To mege8os meiw8ike sto 1.38 MB !!! auta ... akoma perimenw edupwseis ...
overclocker Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 To mege8os meiw8ike sto 1.38 MB !!! auta ... akoma perimenw edupwseis ... Sorry alla poiou to megethos meiwthike? Tou .iso tou HD Loader?
KenZone Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2004 opa sorry re paidia .. la8os ... gia allo post pigaine ...
overclocker Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2004 Paidia apo to http://www.modchip.gr to exoune 55 E apo evdomada... auto einai magazi ... Toulaxiston etsi mou eipane se email pou tous rwtisa Kanena neo? Stin kentriki selida tous den exoun tipota...
KenZone Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2004 to exoun idi dia8esimo gia opoion 8elei ...
nickaras Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 Να ρωτήσω κατι παίιδες... Αυριο(όχι Κυριακή, Δευτέρα λέμε) πείτε πως θέλω να κάνω μια βόλτα στην αγορά έτσι? Πάω λοιπόν ρωτάω, ψάχνω, βρίσκω τον Adapter για τον σκληρό 30 euros (άντε το πολύ 40-50 euros το πολύ έτσι...)Βρίσκω το Hdloader απο κάποιο φιλαράκι κ το έχω κ αυτο. Μετα αφου τελειώσω την βόλτα μου στην αγορά ανοίγω την ντουλάπα με τα παλιά Hardware που έχω, πέρνω τον σκληρο τον 40gb της Maxtor στα 7.200 rpm και όπως λένε όλοι τα έχω όλα κ είμαι έτοιμος... Όμως δεν ξεχάσαμε κάτι??(Εκεί κολλάω εγώ... ) Ο σκληρός πρέπει να είναι formaρισμένος να μην έχει τπτ μέσα??Απλά θα κάνει το ps2 install το HDLoader???(ΜΟΝΟ αυτο να έχει ο σκληρος μέσα? ) Άμα ο σκληρός είναι WD υπάρχει problem? Τι σκληρούς υποστηρίζει? Υποστιρίζει άραγε 20gb? Άξίζει αυτή όλη η διαδικασία? Κάποιος που το έχει βάλει να μας πεί πλεονεκτήματα κ μειονεκτήματα... Πως θα ανάβει το PS2?? ΑΝ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΥ ΛΑΘΟΣ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ Ή ΣΤΙΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ. Sorry για την ζαλούρα........
alex_000 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 Το hdloader αξιζει αγρίως. Πήρα ps2 (thanks kenzone ) και τις 3 πρώτες μέρες που δεν ειχα σκληρό ειχα ξενερώσει. Ειμαι pcakias σε αυτο το θέμα , τα θέλω ολα μέσα και γρήγορο λοαντινγκ. Φιλε νικαρα το hdloader με το που bootarei φορμάρει τον σκληρο για να τον μετατρέψει σε ps2 φορματ. ειτε ειναι αδειος ειτε οχι δεν εχει σημασία. Για σκληρο οποιοσδήποτε μπορει να κάνει τυχαια αλλά οι πιο σθμβατοι ειναι οι maxtror (ουσιαστικά ολοι δουλευουν) μετα οι segate και τελος οι WD . Τον WD για να τον δεχτει μπορει να χρεισατει να κανεις μετατροπή τον network adaptor. Υποστηρίζει και 20 γιγα αλλά πάλι τυχαια. Δες το λινκ που λεει τους δισκους που υποστηρίζονται http://ps2drives.x-pec.com/ Τωρα το αν το ps2 ειναι τσιπαρισμένο μπορεις να βρεις το hdloader απο p2p δεν χρειαζεται να το αγοράσεις (δεν κυκλοφορει πλεον υπαρχει το HD advance αντί για αυτού) . Το ps2 ανάβει με το cd του hdloader μεσά , μετά βγαζει λιστα με games και τρεχεις οποιο θές. Ενας 80ρης αρκει για εμένα βαζεις τα 20-25 καλύτερα games και τέλος. Πλεονεκτήμτα: 1) Tελος στο loading και στα"σπασίματα" μεσα στα παιχνίδια 2)Τελος στο βαλε βγάλε cd 3) Δεν ερεθίζεται η κεφαλή του ps2 καθως οταν τρέχει το παιχνίδι δεν υπάρχει cd στο drive και ετσί μεγαλώνει η διαρκεια ζωής του ps2 μειονεκτήματα : Καθε φορά που πρέπει να αλλάξεις παιχνίδι πρέπει να κανεις restart (αυτο υσχιει και χωρις το hd loader αλλά αν υπήρχε τρόπος να βγεις στην επιλογή παιχνιδιών χωρίς restart θα γ@μουσε) . ελπιζω να σας καλυψα ολους.
nickaras Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 Μάλλον θα πάω να το βάλω κ γώ όλο αυτό το σύστημα! Βρήκα μια άλλη μαγκιά ώστε το HD Loader να φορτώνει απο την Memory Card!!!!(και όχι απο το CD κάθε φορά) Δείτε αναλυτικά εδώ http://www.maxconsole.com/?mode=comments&newsid=2387&start=7 επίσης κ εδώ http://forums.psxforum.com/viewtopic.php?t=22747&sid=87ba9c7dc150911fc962f3cceb948d9b Δεν το έχω δοκιμάσει να σας πώ οτι δουλέυει 1000% αλλά έτσι λένε.
alex_000 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2004 Μια χαρά δουλεβει απο memmory card το hdloader ειναι δοκιμασμένο αλλα πρέπει να εχεις ενα cd απο ps1 μες το drive του ps2 για να δουλεψει οπότε ειναι το ιδιο πραμα με το να εχεις το cd του hdloader μέσα.
kallair Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 eixe kaneis provlima me skliro disko? osoi to exoun agorasei as mas poun poion montelo sklirou diskou xrisimopoioun. mporo na riparo kai tainies dvd(polla zitao?)? apo divx player gia ps2, mipos kserete an kikloforei tipota? iparxei periptosi na paizei divx to ps2?
sargos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 O Network Adaptor exei prokathorismeni ti thesi ton kalodion tou reumatos kai dedomenon. Synepos kataskeuastika mporoun na koumposoun mono Maxtor kai Seagate pou exoun tin idia apostasi symbati me to N.Adaptor. Kata ta alla oloi oi diskoi einai symbatoi apo 40 Gb kai pano...
alex_000 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2004 Και μικροτεροι και άλλων εταιριών δουλέβουν. Απλα πρεπει να ξεβιδωθει ο network adaptor και να αλλαχτούν λιγο οι θέσεις της τροφοδωσιας και δεδομένων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.