kallair Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 ktsolka k to hdloader k to execftp pou les, einai outdated programmata. pleon to hdloader einai stin ekdosi 0.8c kai to execftp den xrisimopoieitai. stin thesi tou xrisimopoiise ton ensomatomeno client tou ulaunchELF 4.12 pou pianei iperdiplasies taxitites, einai pio user-friendly kai mporeis na xeiristeis ta arxeia k apo to pc alla k apo to ps2 na kaneis browse sta arxeia tou ipologisti k na peraseis oti thes. @trilali: den xreiazetai na paideuesai k na pernas ta erga ston skliro. to sms media player mporei na kanei streaming k na ta vlepeis apeutheias apo to pc.
kallair Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Entaxei file to ekana to format. Os slave ton evala telika. To mono pou me paraxenepse ligo einai oti to 48 bits to epelexa apo ta options alla meta se kati epiloges pou eixe afou pathsa format, se ena kartelaki format>application mou elege na epilexw mono metaksi 28bit kai toxicOS,opou afisa to 28 pou htan default. elpizw na mhn exei kanena problima.. stis rithmiseis sou gia na min exeis kana provlima epelekse 28bit kai oxi to toxicOS. to 48bit einai gia sklirous anw twn 137gb. ton skliro ton sindeeis san slave bgazontas ta jumper(etsi einai to slave stous maxtor).
ktsolkas Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 kallair epeidi 8a vre8o simera me ton trilalis na tou ftiakso to exploit eipa na to kano me tin me8odo tin palia mias kai den exo xrono gia peiramata. 8elo na tou peraso ta vasika kai apo ekei kai pera an exei oreksi o trilalis peiramatizetai. ksereis an meso tou ps2 mou valo sto slot2 tin mc(pou 8a tou peraso to exploit) toy kai meso tou filezilla kai tou execftp mporo na peraso apo to pc ta arxeia apo tin mc tin dikia mou stin dikia tou? allios i lisi pou exo sto mialo mou einai me to na ftiakso ena cd bootable me to ulaunch nomizo pou 8a periexei se morfi .npo to save me to exploit.kai 8a to kano extract stin mc. ti lisi proteineis esy,grigori,xoris polla peiramata kai dokimasmeni apo esena?
tsakonas Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 to pio aplo einai afto pou pes prwto...sto diko sou etoimo PS2 kotsareis tin MC tou kai apla me to filezilla copy paste to exploit kai kana 2-3 elf....kai telos
trilali Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 to format ton ekana epilegontas apo ta options 48bithdloader kai meta stis epiloges pou mou evgale afou patisa "format" sto application evala 28bit. Prepei na to xanakanw i tha doulepsei kai etsi? Apo tis upoloipes epiloges den peirazw tipota etsi?
ktsolkas Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 thanks tsakonas,afto pistevo oti 8a einai kai to kalitero,alla gia kalo kai gia kako etoimazo kai ena exploit cdaki.etsi gia na 8imi8o ta palia.
kallair Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 filezilla?!? mesw ftp tha tou peraseis ta arxeiakia pou thes? den xreiazetai. trekse to ulaunchelf kai pata na mpei ston file browser. vale tin mc tou stin 2i slot k perna ta arxeia pou thes eite apo ton skliro sou apeutheias, eite mesw usb stick (arkei to stick na einai formarismeno se fat32)eite apo opou allou thes. oute na mplekeis se ftp, oute tipota...
ktsolkas Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 kalair distixos(i eftixos) meso ftp tin kaname tin douleia telika me ton filo ton trilali.an kai dokimasa meso action replay kai 1 mp3-usb den ekana douleia giati den to anagnorize.telika meso filezilla.to ulaunch einai ontos poli kalo,alla epeidi den to exo doulepsei gia na do pliros tis leitourgies tou den to xrisimopoiisa.ostoso 8a ksanakano to exploit apo tin arxi kai 8a valo tis nees ekdoseis ton elf gia na do ti exo xasei edo kai kati mines pou exo na asxoli8o. giati omos sou fenete periergo pou sou eipa meso ftp?etsi kai allios kano ka8imerina streaming apo to pc sto ps2 tainies ka8os to telefteo kairo afti einai i kirios xrisi tou ps2.
kallair Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 . den xreiazetai na kaneis olo to exploit apo tin arxi. katevase tin teleutaia ekdosi tou ulaunchELF(an den tin vriskeis pesmou na tin anevasw edw) kai antikatestite to BOOT.ELF pou einai ston fakelo mc0:\bedata-system\ me to neo (ulaunchelf). mou fanike periergo giati pleon to na sindeesai mesw ftp einai poli disxristo se sxesi me tis dinatotites pou dinontai apo xrisi tou ulaunchELF me to Ps2 AutoClient v1.2.7 na trexei sto pc.
isaias1983 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 paidia epeidi exw meinei poli pisw k exw kairo na asxolithw mipws mporei kaneis na me voithisei? exw ena ps2 xwris tsipaki.ti prepei na parw akrivws gia na paizw apo hdd? to prwto pragma pou tha parageilw tha einai ena network adaptor..meta xreiazomai tsipaki sto ps2 gia na kanw to mc exploit k na paizw ta paixnidia mesw diktiou apo pc?an mporeite dwste k kane link gia ps2 elliniko pou poulaei "perierga" pragmata..euxaristw poli!
ktsolkas Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 http://www.sonypsp.gr to elliniko site pou zitises.tora apo forums ktl arkei afto edo.apla ksekina na diavazeis apo tin proti selida kai mexri tin 15 8a exeis katalavei ti paizei.sigoura xreiazesai: network adapter-mc-hd(kata protimisi maxtor-ide) kai sigoura to ps2 to xontro.
kallair Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 den xreiazesai tsipaki. mporeis na kaneis tin douleia sou k me to swap magic pro. auta pou xreiazesai einai(opws eipe k o ktsolkas): 1. ps2 fat 2. ps2 netowrk adaptor (den mas noiazei an einai me 1 i 2 vismata) 3. mia memory card 4. to swap magic pro oste eite na trexeis to programma(hdloader) apo cd, eite na to xrisimopoiiseis gia na kaneis softmod sto ps2(mesw mc exploit) 5. ena ps1 gnisio game i demo(to sigkekrimeno to xreiazesai mono an kaneis to mc exploit.
trilali Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Prwta apo ola thelw na euxaristisw ton ktsolkas gia thn polutimi voitheia tou kai ton xrono pou diethese gia na me voithisei. Tora: Exei perastei to exploit sthn MC exw kai to demo kai ola kala. Logo ellipsis xronou den exw asxolithei akoma polu, omws dokimasa na kanw 2-3 pragmatakia kai den ta katafera, kai tha ithela thn voitheia sas: 1. Dokimazw na sundesw to pc me to pc2 mesv enos kalwdiou ethernet (idio me auto pou sundew pc-router) alla den ta katafernw. To dokimasa me 2 kartes diktuoy kai 2 diaforetika kalwdia, kai me tis 2 moy vgazei network cable unplugged. Exw ftiaxei kai tis rithmiseis sto tcp/ip tou connection opws kai o ktsolkas, ston opoio doulevei. 2. Me ton sms player mporw na dw .avi pou dokimasa alla oi ellinikoi upotitloi vgainoun kinezikoi. Mporw na to ftiaxw i den uposthrizontai gr subs? 3. Telos, sto arxiko menu tou launchelf (v3.4) otan prospathw na anoixw to HDL 0.8A den kanei tipota kai panw panw mou leei: mc:/HDL 0.8A.ELF is not found. Exei provlima to arxeio i etsi prepei na leei? Opois mporei as me voithisei.. Euxaristw @isaias1983: An deis 2-3 selides pisw mexri kai edw leei ola osa prepei na kaneis kathws ta rwtaga egw pou ekana to idio. Gia ton adaptor episis to mono elliniko magazi pou ton eixe htan ayto: http://ebwstore.com/osc/product_info.php/products_id/109 . Eipan oti eixan allon ena, isws na xoun kai parapanw, an den exei ekei mallon pas gia kapoio evropaiko me gurw sta 15euro gia exoda apostolis. p.s. Emena o adaptor mou irthe ligo perierga kai ligo xtupimenos, alla autoi epimenoun oti logw bulk suskevasias ton pairnoun kai aytoi etsi(Des ta post mou pio pisw). Pantos mou doulevei opote ola OK. Oti nomizeis esy..
tsakonas Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 as ta paroume aptin arxh.... 1. to kalwdio pou pas na to sindeseis? apeutheias apto PC sto PS2? me str8 kalwdio den ginete...thes crossover...alla den uparxei logos...to router sou exei alles portes? an nai tote polu apla to kotsareis se mia akrivws opws to pc...kai tha eisai ok 2.pezoun kanonika oi ipotitloi..psakse stis rithmiseis tous sms exei polles epiloges...k mena stin arxi etsi htan me ligo peiragma eftiakse... 3.to leei afto giati stin mc de vriskei to arxeio...pane sto configuration me ton kuklo kai deixtou ksana pou einai to HDL .elf
trilali Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 Δημοσ. 4 Μαΐου 2007 1. Tha to dokimasw argotera kai tha sas pw 2. Aporo pws den to eixa dei prin. Euxaristw 3. Sthn MC sto dir BEDATA_SYSTEM exw metaxy allwn ta: HDL8B_MC.ELF hdld_svr.elf (me mikra grammata, opws to grafw) HDL_7C.ELF Fantazomai oti einai to teleftaio (ta alla ta vlepw mallon na einai se alles efarmoges,alla an xerei kapoios sigoura as mou pei mhn kanw tpt kai meta den mporw na to ftiaxw, kathws den vlepw pouthena sto onoma tou to 0.8A alla ena 7C pou den xerw ti mporei na einai..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.