Προς το περιεχόμενο

HD σε Playstation...Φοβερό.

Max Headroom

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

fenetai empisto site kai pistevo oti 8a sou ton steiloun.apla se bulk siskevasia den 8a pareis to cdaki pou xreiazetai gia na stiseis to ps2 gia online gaming ka8os kai ena kalodio utp gia diktio,opos episis kai to manual.ola afta omos einai axrista.arkei pou vrikes ton adaptora kai malista ellada.exeis pm

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
nai...ta perissotera games exoun wizard gia na sindetheis online...de xreiazese tpt...apla ton adaptora :)

kai ennoeite to original paixnidi!!!

se periptosi pou kapoioi ipologizan na mpoun me backup online...

Δημοσ.

paidia gia na min anoigo neo topic,mporei kapoios na voi8isei?

exo to ps2 v7 me adapter+hd wd 20 gb kai perasmena stin mc to hdloader 08b,hdlserver,execftp,sms 1.7.afto pou 8elo na kano einai se kapoio folder tou diskou me onoma media(i otidipote allo) na vazo mmeso ftp videakia,mp3 ktl.

to 8ema mou einai an meso ftp sinde8o kai ftiakso afton ton fakelo,mipos xalaso tin domi pou prepei na anagnorizei to hdloader kai meta pali stisimo apo tin arxi?exo kai mia alli lisi alla den ksero kata poso 8a doulepsei:an xoriso ton skliro se 2 partitions,meta formaro to 1 kata hdloader settings kai to allo kata fat32,sto 1 ta games kai sto 2 ta media files 8a iparxei kapoio provlima eite me to hdloader eite me to sms?to ka8ena 8a vlepei to diko tou partition sosta?

Δημοσ.

i lisi einai apli. katevazeis tin teleutaia ekdosi tou ulaunchELF 4.12. exei mesa built-in hdd manager. ftiaxneis ena partition me auto to programma. pleon mporeis na peraseis oti thes sto ps2 sou eite mesw usb, eite mesw ftp, eite akoma kalitera mesw host. ps2 radhostclient apo to pc sou k dostou na sindethei me tin ip tou ps2 sou. energopoiise k to network sto ps2 k molis pas apo to ps2 sto host, tha vlepeis tous fakelous pou exeis kanei share me to pc programma. k etsi tha eisai arxontas.

sou proteino na anavathmisei se neoteres ekdoseis ta programmata sou. px pleon iparxei neoteri ekdosi tou hdloader, to execftp einai pleon axristo mias k pianei poli mikres taxitites, to sms exei ftasei stin ekdosi 2.1 rev.2( megaliteri simbatotita, anaparagogi mpeg-2, mpeg-1 kai ipotitlwn meswn protipou .divx, poli megaliteres taxitites metadosis arxeiou(ftanei sta 1,7mbyte/s kai kapoia alla). telosto ulaunchELF ektos twn allwn pianei k auto poli megaliteres taxitites pleon. me to execftp k to palio ulaunchelf epianes 770kbytes/second. pleon oi taxitites exoun iperdiplasiastei.

Δημοσ.

valton slave an exeis tetoio provlima.apla otan anoikseis to winhip prosekse na epilekseis ton sosto disko giati mporei na formareis kata la8os afto ton windows kai na trexeis.kanto kai pes mou an eginan ola ok.

Δημοσ.

Entaxei file to ekana to format. Os slave ton evala telika. To mono pou me paraxenepse ligo einai oti to 48 bits to epelexa apo ta options alla meta se kati epiloges pou eixe afou pathsa format, se ena kartelaki format>application mou elege na epilexw mono metaksi 28bit kai toxicOS,opou afisa to 28 pou htan default. elpizw na mhn exei kanena problima..

Δημοσ.

ok.einai komple o diskos.loipon ego leo na sou peraso sto exploit tin teleftea ekdosi tou hdloader(0.8b),ton sms player gia multimedia arxeia,to execftp gia ftp meso pc kai to hdlserver gia egkatastasi games meso diktiou gia na min vgazeis kai vazeis sto pc sinexeia ton disko.ti les?

Δημοσ.

Polu kala fainetai.. Ap oti katalava den ftanei mono to execftp gia egatastasi paixnidiwn etsi? den nomizw na thelw tipota allo.. Me afta gia na dw multimedia sto ps2 tha prepei na ta pernaw sto skliro tou i mporei na ta paizei mesw diktyou apo to pc? xreiazetai kati allo gia na to kanei afto pou lew i den ginetai katholou?

Δημοσ.

to execftp den pernaei games alla arxeia.kirios elf-efarmoges.(8a sou deikso kai apo konta).meso diktiou ginetai na deis tainies.8a sta exo etoima.sou stelno pm gia ta peretero gia na min xalasoume to forum.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...