hives85 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Paidia exo to ps2 slim kai thelo na tou valo ena skliro ite meso usb ite me opoiondipote allo tropo.Kapoios mporei na mou pei ti mporo na kano?thanx!!!!!!!
duckino Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Επιτελους!!!!!! Μετα απο τοσο ψαξιμο τα καταφερα κι εγω και δουλευουν ολα αψογα.Βρηκα ,εντελως τυχαια (και ενω ειχα σαρωσει το google) απο αγγελια network adapter και hdadvance(40 και 30 αντιστοιχα) απο Ελλαδα (οποιος θελει μπορω να του στειλω το κινητο με pm ή e-mail) και εχω περασει στο σκληρο ηδη με επιτυχια God of war,Tekken 5 και τα λιγοτερο καλα Catwoman,Evolution gt ,Pitfall 3d.Εκει που συναντησα προβλημα ηταν στο Soul Calibur II.Μηπως ξερει κανεις τη γινεται στην περιπτωση του;Α!Να σημειωσω οτι το αυθεντικο παιχνιδι το εχω απο Αμερικη(NTSC).Aκολουθησα κατα γραμμα τις οδηγιες για το patchαρισμα του με το +78 trainer patch και το pdx-pom3 των http://www.paradogs.com .Δηλαδη ετρεξα το ppf-o-matic3,στην πρωτη επιλογη εβαλα το iso του παιχνιδιου , που ειχα μετατρεψει στο σκληρο μου με το Dvd decrypter και στη δευτερη επιλογη το patchακι (pdx-sc2t-e.ppf).Πατωντας play απο το Hloader τρεχει το patch δινοντας μου τη δυνατοτητα να επιλεξω καποια cheats(trainer) αλλα οταν πατησω start δεν κανει απολυτως τιποτα(μαυρη οθονη).Αυτα και με τις δυο επιλογες NTSC / PAL.Αν γνωριζει κανεις κατι σχετικο ας το αναφερει.Κατι τελευταιο.Η ολη διαδικασια στα ματια ενως ασχετου μοιαζει πολυ δυσκολη.Ειναι ομως παναπλη και ο οδηγος του KallaiR σαφεστατος.Σε καποιον δηλαδη που δεν θα του δουλεψει θα το απεδιδα σε λαθος επιλογη ή προβληματικο hardware.Μπραβο kallaiR πασα μου αλλα και σε ολους τους υπολοιπους εδω μεσα.
kallair Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 euxaristo gia ta kala sou logia duckino. tora gia auto pou les me to soul calibur, iparxei lisi. poia ekdosi tou hdloader xrisimopoieis? trekse tin teleutaia ekdosi k an thimamai kala, exei ena eidiko patsarisma na kaneis enable otan patas select oste na diorthonei to soul calibur 2. episis iparxei k to patch pou mporeis na vreis sto sksapps.com. molis vro link tha to postaro.
kallair Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 den vrika to link sto sksapps.com alla to vrika sto arxeio mou. katevase to apo edw: >http://rapidshare.com/files/4632937/Soul_Calibur_2_ANY_VERSION_HDLFiX.zip.html
Phantom Duck Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Είχα κάνει ποστ πριν λίγο καιρό στο ίδιο θέμα. Τώρα που βρήκα λίγο ελεύθερο χρόνο, προσπαθώ να ακολουθήσω τον οδηγό του Kallair. Έχω το HDadvance ήδη στον σκληρό δίσκο, και προσπαθώ να κάνω το Memory Card Exploit. Το πρόβλημά μου είναι πως ο σκληρός δίσκος που συνδέω στο PC, δεν αναγνωρίζεται. Στο "Ο Υπολογιστής Μου" εμφανίζει μία επιπλέον μονάδα DVD (:-? ) αντί για σκληρό δίσκο, και το winhiip 1.7.5 αναγνωρίζει μόνο τους 2 σκληρούς που έχει ήδη ο υπολογιστής. Στον οδηγό του kallair έλεγε πως χρειάζομαι ένα καλώδιο crossover ή straight. Διορθώστε με αν στο παρακάτω κάνω λάθος: Το καλώδιο Straight χρησιμοποιείται για να συνδέσω τον HDD στον υπολογιστή, μέσω router, και το crossover χρησιμοποιείται για την σύνδεση απευθείας σε PC. Και απ' ότι έχω καταλάβει και τα δύο καλώδια, συνδέονται στο Network Adaptor. Με βάση τα παραπάνω, προσπαθώ να συνδέσω τον σκληρό με crossover καλώδιο, και μου βγαίνει το πρόβλημα που προανέφερα. Όποια βοήθεια δεκτή Υ.Γ. Μπορώ να συνδέσω τον HDD σαν κανονικό δίσκο μέσα στην κεντρική μονάδα, και να αναγνωρίζεται κανονικά από το winhiip ? Είναι βέβαια βαρετό να ανοίγω κάθε τόσο την κεντρική μονάδα, αλλά από το τίποτα...
kallair Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Γεια σας παιδιά, είμαι καινούργιος εδώ πέρα. Να σας πω την περίπτωσή μου. Έχω εδώ και κάνα χρόνο περίπου έναν 200άρη δίσκο με το HDAdvance 2.1 μέσα. Από τότε έχουν βγει όμως πιο εξελιγμένες εκδόσεις HDadvance και HDloader. Αν έτσι όπως είναι ο σκληρός δίσκος, προσπαθήσω να βάλω την καινούργια έκδοση του HDloader, υπάρχει περίπτωση να γίνει Format όλος ο δίσκος μου (για να εγκατασταθεί το καινούργιο πρόγραμμα) και να σβηστούν τα παιχνίδια μου ? Θέλω να έχω τις καινούργιες εκδόσεις, επειδή παρουσιάζουν περισσότερα πλεονεκτήματα από το HDadvance που έχω. Π.χ. μεγαλύτερο Compatibility, περνάνε αμερικάνικα παιχνίδια κλπ Ίσως να έχει απαντηθεί, αλλά σε 58 σελίδες που διάβασα, ίσως μου διέφυγε ta arxeia tou exploit me to ps1 game ta exeis ftiaksei? exeis kanei egkatastasi to hdlkit sto hdadvance 2.1? pes mou ti exeis kanei akrivws mexri tora, gia na sou po ti na kaneis stin sinexeia.
Phantom Duck Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Άμεση απάντηση :-o Το Quote που έκανες είναι από το πρώτο πρώτο post μου. Και μου είχες απαντήσει κιόλλας den prokeitai na sou svistei kanena paixnidi. aplws akolouthise ton odigo mou gia na kaneis mc exploit i xrisimopoiise to hdlkit pou exo sto pathfinder anevasmeno. perase to sto skliro me to winhiip k apo kei pigaine sto cdfs k bootare to hdloader. kalo tha itan na kaneis rebuild to iso mou k na valeis mia pio nea ekdosi tou hdloader sto iso pou tha bootareis mesw hdadvance. Δεν έχω κάνει ακόμα τίποτα από όλες τις διαδικασίες που έχεις στον οδηγό σου, επειδή .... δεν έχω καταφέρει ακόμα να κάνω το πρώτο βήμα (Να συνδέσω τον σκληρό στον υπολογιστή ). Αυτό που με ενδιαφέρει προτίστως είναι το εξής: Στον οδηγό του kallair έλεγε πως χρειάζομαι ένα καλώδιο crossover ή straight. Διορθώστε με αν στο παρακάτω κάνω λάθος:Το καλώδιο Straight χρησιμοποιείται για να συνδέσω τον HDD στον υπολογιστή' date=' μέσω router, και το crossover χρησιμοποιείται για την σύνδεση απευθείας σε PC. Και απ' ότι έχω καταλάβει και τα δύο καλώδια, συνδέονται στο Network Adaptor.[/quote'] Αν μπορείς πες μου αν το παραπάνω αληθεύει EDIT - Το πρόβλημα που προανέφερα, το ότι ο HDD δεν αναγνωρίζεται, δεν ισχύει. Το παιδί που μου έδωσε το καλώδιο μπερδεύτηκε και δεν μου έδωσε crossover, αλλά ένα της κακιάς ώρας Τουλάχιστον έμαθα να τα ξεχωρίζω
kallair Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2007 ta kalodia crossover k straight einai gia na sindeesai mesw diktiou. sto vima pou eisai, tha prepei na kleiseis to pc, na anoikseis to kapaki, na sindeseis ton ps2 skliro sou sto IDE san slave k meta na anoikseis to pc. diaforetika mporeis na valeis ton skliro se ena external case. .
Phantom Duck Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Λοιπόν, φόρτωσα το PS2 OS στον σκληρό (δανείστηκα ένα External Case για HDD), αλλά δεν μου εμφανίζει το δίκτυο στο PC. Όταν πατάω να μου εμφανίσει όλες τις συνδέσεις, δεν δείχνει τίποτα (εκτός από την Otenet). Καμμία ιδέα για το τι φταίει ? Μπορεί να έχει σχέση το ό,τι το PC πρέπει να φάει επειγόντως Format ? Αν αντί για το PS2 OS, βάλω το HDLKIT, υπάρχει πιθανότητα να αναγνωρίσει το δίκτυο, ή δεν έχει καμμία σχέση ?
kallair Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2007 to hdlkit exei mesa to ulaunchELF to opoio einai PARA POLI kalitero apo apopsi diktiou. perase to hdlkit kai akolouthise ton odigo. einai poli pio aplos autos o tropos. sigkekrimena den tha xreiasteis na kaneis diktio. tha fortoseis to hdlkit, tha peraseis ta arxeia sou se ena usb stick formarismeno se FAT32 kai tha ta peraseis sto mc0:/bedata-system/ koita ton odigo gia perissoteres leptomeries.
Phantom Duck Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Πέρασα μέσα το HDLKIT (αν και μου το ονόμασε ως CDGENPS2 ή κάπως έτσι). Ύστερα έκανα ό,τι έλεγε ο οδηγός. Αν και δυσκολεύτηκα λιγάκει, επειδή πολλά αρχεία δεν είχαν την ονομασία που είχαν στον οδηγό (π.χ. δεν μου έβγαλε κανένα BEDATA SYSTEM). Αλλά τελικά έβγαλα άκρη και έκανα ό,τι έγραφε. Το πρόβλημα όμως παραμένει. ΔΕΝ αναγνωρίζεται το δίκτυο από τον υπολογιστή μου. Έχω συνδέσει το καλώδιο, αλλά στις συνδέσεις παραμένει μόνο αυτή του ΟΤΕNET,και μίας παλαιότερης εταιρίας. Υπάρχει περίπτωση να είναι προβληματικό το καλώδιο ή το Network Adaptor ? Ή κάνω κάτι λάθος ? EDIT - Όλο προβλήματα είμαι :oops: Πέρασα τα αρχεία από το φλασάκι στην κάρτα μνήμης, και μου φόρτωσε κανονικά το HD Loader. Όμως δεν μου περνάει κανένα παιχνίδι μέσα στον σκληρό :???: Κολλάει στο 0%
kallair Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 to diktio DEN fainetai stis sindeseis diktiou. molis energopoiiseis to diktio apo to ulaunchELF (ps2net an thimamai kala legetai), trexeis k to Ps2AutoClient v1.2.6 apo tin pleura tou pc k dineis tin ip tou ps2. meta apo katw sou grafei connected to ps2 k eisai etoimos. alliws xrisimopoiiseis to flashfxp k kaneis ftp me to ps2.
kallair Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 sou krasare epeidi etrexes to hdloader apo ton skliro enw itan idi fortomeno k etrexe apo to hdadvance. antigrafo apo ton odigo mou ti prepei na kaneis: Τώρα επιλέξτε, από το μενού του hd advance, να φορτώσει το HDLKIT. Τρέξτε το hdlkit. Πατήστε κύκλο στο filebrowser και πηγαίντε στο cdfs:/files. Επιλέξτε το BOOT.ELF(είναι το ulaunchELF) και πατήστε R1. Επιλέξτε το copy(όλες οι επιλογές γίνονται με κύκλο και cancel με Χ). Κάντε browse και αντιγράψτε το BOOT.ELF μέσα στο mc0:/BEDATA-SYSTEM. Τώρα έχει αντιγραφεί στην κάρτα μνήμης. Μέρος Δεύτερο: δημιουργία και αποστολή του exploit. Πρώτα θα πρέπει να φτιάξουμε το exploit. Μέσα στο zip exploit υπάρχει ένας φάκελος που ονομάζεται titlemanfrontend. Ανοίξτε τον και τρέξτε το Titleman Frontend.exe. πατήστε το πλήκτρο “create TITLE.DB” για να δημιουργήσει το TITLE.DB. Τώρα θα πρέπει να βρείτε το ID του psx παιχνιδιού που θα φορτώνει το exploit. Βάλτε το cd στο pc. Ανοίξτε το cd και θα δείτε τα περιεχόμενα του. Εντοπίστε ένα αρχείο που να έχει ένα όνομα παρόμοιο με SCED_011.45 . Αυτό είναι το ID του cd. Εμένα αρχίζει με SCED επειδή το cd που χρησιμοποίησα ήταν demo! Άμα χρησιμοποιήσετε κάποιο άλλο cd μπορεί να αρχίζει με SCUS ή SCES. Τώρα γράψτε το id του παιχνιδιού στο κενό τετράγωνο στην μέση επιλέγοντας μετά το σωστό πρόθεμα(SLES_ , SLUS_ , SCUS_ , SCED_ ) και τώρα πατήστε το πλήκτρο “Add Exec”. Μόλις το κάνετε αυτό, πατήστε το “list current contents of TITTLE.DB” και ελέγξτε αν έχει εισαχθεί το σωστό id. Αν θέλετε να προσθέσετε κι άλλα ids τότε κάνετε πάλι “add exec”.Έτοιμο το TITLE.DB! Πλέον υπάρχουν 2 τρόποι για να στείλετε το exploit στην κάρτα μνήμης. Μέσω δυκτίου ή χρησιμοποιώντας κάποιο usb stick. Μέσω usb stick Απλώς φορμάρετε το USB stick σας σε FAT μορφή. Περνάτε μέσα τα αρχεία που είναι στο φάκελο files του zip μαζί με το TITLE.DB. συνδέετε το usb stick στο ps2. Πατάτε το filebrowser και πηγαίνετε στο mass:/. Κάνετε copy πατώντας R1, σε όλα τα αρχεία και πηγαίνετε στο mc0:/BEDATA-SYSTEM/ και τα κάνετε επικόλληση πατώντας πάλι R1. Τώρα αφού τα στείλετε, αν βάλετε στο ps2 σας το ps1 δισκάκι που θα χρησιμοποιείτε για το memory card exploit, θα φορτώσει αυτόματα το ulaunchELF και δεν θα χρειάζεται να μπαίνετε μέσω hdadvance συν του ότι θα μπορείτε πλέον να bootάρετε τις ενημερωμένες εκδόσεις του hdloader που παρέχουν μεγαλύτερη συμβατότητα σε παιχνίδια. Επίσης πλέον πηγαίνοντας στο start up settings, μπορούμε να αλλάξουμε το πλήκτρο επιλογής αντί του κύκλου να είναι το Χ ώστε να μην έχουμε πρόβλημα κ να μπερδευόμαστε. Έτσι από την επόμενη φορά που θα τρέξετε το mc0:/bedata-system/boot.elf, το πλήκτρο Χ θα είναι για να επιλέγετε και ο κύκλος για cancel.
Phantom Duck Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Έκανα ακριβώς ό,τι γράφεις στον οδηγό. Δηλαδή έφτιαξα το TITLE.DB και το πέρασα με το usb στην κάρτα μνήμης, μαζί με τα υπόλοιπα στοιχεία. Στην συνέχεια έκανα reset, bootαρα με το αυθεντικό CD και μου φόρτωσε την άσπρη οθόνη, και στην συνέχεια το HD Loader. Τα παιχνίδια που είχα ήδη περάσει μέσα τα έπαιζε κανονικά. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. Θα τα προσπαθήσω όλα πάλι από την αρχή, ευχαριστώ πάντως
kallair Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 em gia auto sto kanei auto. me to mc exploit den mporeis na fortoseis ap eutheias to hdloader. einai kapoio eidos bug. prepei na trekseis san BOOT.ELF to ulaunchELF k meta na trexeis to hdloader k na pernas ta games. mia erotisi. ta games pou prospatheis na ripareis sto skliro einai authentika i backups?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.