Προς το περιεχόμενο

HD σε Playstation...Φοβερό.

Max Headroom

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Βασικα επειδη η μοντα δεν ειναι για εμενα αλλα για ενα φιλαρακι...θα προτιμουσα να μην επεμβω εγω στο ps2 του.

Αλλα εφοσον δεν γινεται σε καποιο καταστημα η δουλεια δεν τρεχει και τιποτα.

Αν λοιπον αγοραζε εναν maxtor 200(IDE) και το HD loader ειμαστε οκ η δουλευει μονο με 120gb???

Δημοσ.

http://www.hdadvance.com/hd_xtreme_HDA_how-to-use.htm

allos enas mikros optikos odigos. i diadikasia sindesis tou sklirou tou ps2 einai para poli apli. o aderfos mou pou einai 13 xronwn tin kanei me kleista ta matia. sto piso meros tou ps2 exei ena plastiko pou grafei panw an thimamai kala expansion bay. an to ksevidoseis exei apo kato mia tripa stis analogies enos sklirou diskou. exeis loipon ton network adaptor, koumponeis pano ton skliro k ton vazeis mesa stin tripa tou ps2. o network adaptor exei 2 vidoules pou vidonoun ekei pou vidone to expansion bay. to programma molis valeis to cd mesa bootarei k anagnorizei ton skliro disko k ton formarei. meta eisai etoimos na egkatastiseis paixnidia. prosoxi to jumperaki na einai se master mode. na protimiseis kapoion maxtor pou sigoura tairiazoun. to megethos tou diskou den exei simasia.

Δημοσ.
Πρεπει δηλαδη να παρουμε ενα HD maxtor px 200gb---->ok

Εναν network adapter και το HD Loader---->ok

To network adapter το βρισκω πχ στο Πλαισιο?

Οχι μονο απο net απο οσο ξερω εγω. Εχει σταματησει την παραγωγη του η sony. Εγω εχω μια αλλη ερωτηση. Εχω ενα hd wd 200gb αλλα δεν χωραει αλλα εδω>http://ps2drives.x-pec.com/?p=list γραφει οτι δουλευει αλλα δεν χωραει. Υπαρχει πατεντα να τον χωρεσω??

Δημοσ.

Γεια χαρα και παλι!

Ρε παιδες.Ειναι κανα 2-3 μερες τωρα που ψαχνω σε Ελλαδα αλλα και σε Ευρωπαικα site τον adapter και ή δε θα υπαρχει πλεον σε stock (discontinued) ή που θα το χουν πανακριβο(49ευρω , 39 λιρες).Anyway , το βρηκα και στο Αμερικανικο ebay ($22.9 "buy it now").Τι γινεται σ'αυτην την περιπτωση;Εχει δοκιμασει κανεις τον "Αμερικανο";Διαβασα οτι εφοσον δεν με ενδιαφερει το online gaming (που δε με ενδιαφερει και τοσο) δεν θα χω προβλημα με τον us adaptor.Δηλαδη για να καταλαβω.Τον ευρωπαικο ,εσεις που εχετε, απλα τον συνδεεις και το station τον αναγνωριζει αυτοματα χωρις να χρειαζεται εγκατασταση καποιων driver ;Δηλαδη το συνοδευτικο cd δεν περιεχει μεσα τους driver;Αλλα αν χρειαζεται και το συνοδευτικο cd , εφοσον βρω απο φιλο μου το swap magic θα μπορεσω μαλλον να κανω τη δουλεια μου;Καλοδεχουμενα οποιαδηποτε link που ξερετε αξιοπιστων καταστηματων με καλες τιμες!

Thanks!

Δημοσ.

Παιδια υπαρχει τελικα καποιος εδω μεσα να που να χει βαλει αμερικανικο adaptora και να ξερει να μου απαντηση σ'αυτα που ρωταω παραπανω;

Τον ευρωπαικο ,εσεις που εχετε, απλα τον συνδεεις και το station τον αναγνωριζει αυτοματα χωρις να χρειαζεται εγκατασταση καποιων driver ;Δηλαδη το συνοδευτικο cd δεν περιεχει μεσα τους driver;

Τι λετε;Γιατι αν ειναι ετσι και δεν χρειαζεται το cd βολευομαι μια χαρα!Παιρνω τον αμερικανο και ειμαι αρχηγος.

Περιμενω απαντηση σας με ανυπομονησια για να προλαβω να τον αγορασω πριν εξατμηστει ο ανταπτορας τελειως απο την αγορα.

Δημοσ.

to an einai amerikaniko i europaiko gia ton logo pou ton theloume den mas endiaferei katholou ma katholou. k oi dio douleuoun me to europaiko ps2 gia na anagnorizei ps2. to kako einai oti epeidi exei amerikaniko sinodeutiko cd, den tha mporeis na kaneis tis rithmiseis gia na mpeis online. apolitws tipota allo.

Δημοσ.

Thanks Kallair πασα μου μ' εσωσες!

Κατι αλλο τωρα.Ενας φιλος εχει αποθηκευμενα στο σκληρο του pc του παιχνιδια ps2 σε μορφη ".cdi".Αυτα μπορω να τα αντιγραψω σε dvd (με ποιο προγραμμα?) με σκοπο να τα μεταφερω στο δικο μου pc και μετα στο ps2 μου ή ειναι παντελως αχρηστα;Ρωταω εσας γιατι και ο ιδιος δεν ξερει να μου πει αφου αυτος πειρε τον η/υ μεταχειρισμενο μ'αυτα μεσα!Αν τελικα τα αντιγραψω σε dvd's μετα χρειαζονται καποια ιδιαιτερη μεταχειρηση(κανα αλλο προγραμμα), εκτος των γνωστων, πριν τα περασω στο σκληρο του ps2;

Δημοσ.
Thanks Kallair πασα μου μ' εσωσες!

Κατι αλλο τωρα.Ενας φιλος εχει αποθηκευμενα στο σκληρο του pc του παιχνιδια ps2 σε μορφη ".cdi".Αυτα μπορω να τα αντιγραψω σε dvd (με ποιο προγραμμα?) με σκοπο να τα μεταφερω στο δικο μου pc και μετα στο ps2 μου ή ειναι παντελως αχρηστα;Ρωταω εσας γιατι και ο ιδιος δεν ξερει να μου πει αφου αυτος πειρε τον η/υ μεταχειρισμενο μ'αυτα μεσα!Αν τελικα τα αντιγραψω σε dvd's μετα χρειαζονται καποια ιδιαιτερη μεταχειρηση(κανα αλλο προγραμμα), εκτος των γνωστων, πριν τα περασω στο σκληρο του ps2;

Ta CDI αρχεια είναι images από το προγραμμα DiskJungler (κάπως έτσι το λένε νομιζω). Μπορείς να τα μεταφερεις στον δισκο σου (σαν images) είτε αντιγραφοντάς σε DVD, είτε κανοντάς τα copy σε εναν USB δισκο και μετά copy στον δισκο σου. Εκεί από τον υπολογιστή σου μπορείς με το Virtual DAEMON manager (εκδοση 3.47 και πάνω, δες http://www.daemon-tools.cc) να τα κάνεις "mount" σε "λογικο"/virtual DVD-Rom και ύστερα να τα περάσεις στον HDD του PS2 είτε με το HDLDump (μέσω δικτύου) είτε με το Winiip

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...