Προς το περιεχόμενο

HD σε Playstation...Φοβερό.

Max Headroom

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το διαφανες case δεν είναι υποχρεωτικό αλλα αν θες το μαύρο θα το τρυπήσεις αναγκαστικά.

μαζί με τα μεταφορικά και τον εκτελωνισμό 51ευρώ + 29ευρώ στον άνθρωπο που το έδωσα για να μου το κολλήσει.

χρησιμοποιώ το HDLoader με το 0.73patch και όλα δουλεύουν τέλεια!!!!

είμαι πολύ ευχαριστημένος!!!!!!!!!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα.

Έχω παραγγείλει το (Official Sony PS2 Network Adapter) για να βάλλω σκληρό δίσκο στο PS2.

Θα ήθελα να ρωτήσω, στον σκληρό δίσκο πρέπει να γίνει format η όχι?

Εκτός από τον σκληρό δίσκο και το Network Adapter χρειάζονται και κάποια προγράμματα για τον σκληρό δίσκο?

Αν χρειάζονται, μπορεί κάποιος φίλος να μου πει, που μπορώ να τα βρω και ποια είναι η διαδικασία εγκατάστασης των προγραμμάτων στον σκληρό δίσκο και πώς λειτουργούν?

Αν θέλετε μπορείτε να μου απαντήσετε και μέσω PM.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

auto pou xreiazesai einai to hdloader i to hd advance. einai to programma pou formarei ton skliro(an den einai ps2 formated) k mpoutarei ta paixnidia. den tha xreiasteis tipota ektos ap auto. an exeis tsiparismeno ps2, tha to vreis kapou stin ipografi mou, alliws tha prepei na parageileis to hdadvance apo to site tou http://www.hdadvance.com .

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα.

Σήμερα πήρα το (Official Sony PS2 Network Adapter) και το τοποθέτησα με έναν καινούργιο σκληρό δίσκο. Το πρόβλημα είναι ότι βρήκα το πρόγραμμα αλλά δεν μπορώ να το κάνω να δουλέψει για να φορμάρω τον σκληρό δίσκο και να προχωρήσω παρακάτω, με το που το βάζω το cd στο Ps2 μου αναφέρει (error).

Δεν ξέρω αν εγώ έχω κάνει κάποιο λάθος κατά την εγγραφή του προγράμματος στο cd η μήπως το πρόγραμμα που έχω βρει δεν κάνει η χρειάζεται κάποια μετονομασία πριν την εγγραφή κ.τ.λ.

Παρακαλώ όποιος φίλος μπορεί να βοηθήσει ας μου απαντήσει εδώ η μέσω pm.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

dokimase na sundeseis to disko se ena pc kai katevase to winhiip ... kane me auto format to skliro disko .. kai meta valton pali pisw sto ps2 kai 8a ton dei .. emena mou doulepse auto me enan palio mikro disko ..

Δημοσ.
dokimase na sundeseis to disko se ena pc kai katevase to winhiip ... kane me auto format to skliro disko .. kai meta valton pali pisw sto ps2 kai 8a ton dei .. emena mou doulepse auto me enan palio mikro disko ..

Φίλε μου KenZone μακάρι να μπορούσα να το κάνω αυτό αλλά έχω ίδη Βάλει στο (PC 2 HDD) και έχω μοιράσει τα αρχεία από το λειτουργικό και από τα προγράμματα και στους (2 HDD), όποτε αν βγάλω τον έναν καταλαβαίνεις ότι υπάρχει πιθανότητα να παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στο PC και δεν θέλω να μπλέξω έτσι.

Το θέμα είναι, αν εγώ κάνω κάτι λάθος με το πρόγραμμα, π.χ. κατά την εγγραφή του στο cd, ή μπορεί να μην έχω και το σωστό πρόγραμμα και για αυτό να γίνεται αυτό.

Αν μπορείς να βοηθήσεις παρακαλώ απαντησέ μου εσύ η κάποιος φίλος που μπορεί να βοηθήσει γιατί παιδεύομαι από το μεσημέρι μέχρι τώρα χωρίς κάποιο αποτέλεσμα.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
File mou katevase auto kai grauto se cd : http://www.exploitstation.com/files/elfs/HDL_CD_07c.rar

I an 8es na to grapseis se dvd ' date='auto : http://www.exploitstation.com/files/elfs/HDL_DVD_07c.rar[/quote']

Καλησπέρα.

Κατέβασα το πρόγραμμα που μου είπες, το γράφω σε ένα cd και μετά το βάζω στο ps2, το φορτώνει και μετά η οθόνη γίνεται μαύρη και δεν κάνει τίποτα άλλο. Ούτε format μου δείχνει ότι του κάνει, τίποτα, μαύρη οθόνη μόνο. Γιατί το κάνει αυτό τώρα?

Αναφέρω την διαδικασία, μήπως και εγώ κάνω κάπου λάθος.

1. Ο σκληρός δίσκος είναι ο WD και τον έχω κάνει slave.

2. Το Chip που έχω είναι το Neo Key.

3. Το αρχείο το γράφω με το Nero ως εξής: ανοίγω το Nero Express και επιλέγω δεδομένα, δίσκος δεδομένων, μετά προσθήκη, φορτώνω το πρόγραμμα, μετά μέθοδος εγγραφής (Track-at-once) και τέλος επιλέγω ολοκλήρωση cd και το γράφω.

Κάνω εγώ κάποιο λάθος κατά την εγγραφή? Χρειάζεται κάποια άλλη ρύθμιση ο σκληρός από τα jumper?

Είναι η 3η μέρα που προσπαθώ να βγάλω άκρη, αλλά τίποτα ως τώρα.

Οποίος μπορεί να με βοηθήσει, θα του ήμουν ευγνώμων.

Δημοσ.
...

Αναφέρω την διαδικασία' date=' μήπως και εγώ κάνω κάπου λάθος.

2. Το Chip που έχω είναι το Neo Key.

3. Το αρχείο το γράφω με το Nero ως εξής...[/quote']

Χρήστο Καλησπέρα.

Από τη συμπεριφορά του HDA σε τσιπαρισμένο μηχάνημα είμαι εντελώς άσχετος, άρα και αναρμόδιος για τα (2) και (3).

Ωστόσο, όλοι οι δίσκοι που έχω βάλει σε μηχανήματα της παρέας των γιών μου, έχουν μπεί master .

Με την ευκαιρία:

1. Oi WD θέλουν μια (απλούστατη) μετατροπή του net adapter για να συνδεθούν. Είναι σίγουρο, ότι ο δίσκος πατάει καλά;

2. Το Winhiip κάνει πολύ καλή δουλειά. Δεν θα μπορούσες να συνδέσεις το δίσκο στο secondary IDE? (Βέβαια έτσι κι αλλοιώς πρέπει να βρείς τρόπο να μπουτάρει το PS2 με το HDA).

3. Αν δεν καταφέρεις τίποτε, δοκίμασε και τον εξαιρετικό οδηγό του Kallair φορτώνοντας κάποιο παιχνίδι PS1.

Καλή τύχη.

Δημοσ.

egw ton diko mou western digital dn ton vlepei ka8olou oute ws master oute ws slave .. adi8eta an to afisw sto default single drive config. ton vlepei kanonika ..

gia na katalaveis ean to ps2 sou vlepei kanonika to disko prepei na akouseis stin arxi pou vgainei i ble o8oni tou ps2 na argisei ligo kai otan o diskos parei reuma na kanei ena tzag ..

twra gia ton tropo eggrafis .. ti na sou pw .. me nero dn mou exei doulepsei tpt mexri twra .. mipws to grafeis se rewritable diskakia ??

dokimase mia fora me cdr kai an dn sou kanei kopo, grafto me to dvddecrypter .. einai kai free ..

an dn sou doulepsei ta 3analeme ...

Δημοσ.
egw ton diko mou western digital dn ton vlepei ka8olou oute ws master oute ws slave .. adi8eta an to afisw sto default single drive config. ton vlepei kanonika ..

gia na katalaveis ean to ps2 sou vlepei kanonika to disko prepei na akouseis stin arxi pou vgainei i ble o8oni tou ps2 na argisei ligo kai otan o diskos parei reuma na kanei ena tzag ..

twra gia ton tropo eggrafis .. ti na sou pw .. me nero dn mou exei doulepsei tpt mexri twra .. mipws to grafeis se rewritable diskakia ??

dokimase mia fora me cdr kai an dn sou kanei kopo' date=' grafto me to dvddecrypter .. einai kai free ..

an dn sou doulepsei ta 3analeme ...[/quote']

Καλησπέρα.

Το ps2 όταν το ανοίγω κάνει έναν θόρυβο σαν να τραβάει ρεύμα και μετά σταματά, άρα ο σκληρός δίσκος πρέπει να δουλεύει κανονικά.

Όχι δεν το γράφω σε cdrw αλλά σε κανονικά και έχω χαλάσει έως τώρα 5.

Το jumper στον σκληρό αρχικά ήταν τέρμα δεξιά και το έκανα εγώ slave μήπως και έφταιγε αυτό να το ξαναβάλω εκεί όπου ήταν?

Με το DVD Decrypter μπορείς να μου πεις την διαδικασία εγγραφής, έριξα μια ματιά και από ότι είδα έχει μόνο επιλογή για iso-Write, προσπάθησα από εκεί αλλά τα αρχεία δεν τα αναγνωρίζει για να τα γράψω.

Μήπως τα αρχεία από το πρόγραμμα θέλουν κάποια μετατροπή πριν από το γράψιμο εγώ τα αποσυμπιέζω και τα γράφω όπως είναι από τα site που μου έδωσες, τα αρχεία είναι: (DUMMY αρχείο DAT) (HDLFPP.ELF αρχείο ELF) (SYSTEM μνήμη).

Δημοσ.

to jumper asto ekei pou itan otan ton evgales apo ti suskeuasia tou ...

katevase http://www.exploitstation.com/files/elfs/HDL_CD_07c.rar gia cd i

http://www.exploitstation.com/files/elfs/HDL_DVD_07c.rar gia dvd kai kave extract ta periexomena tou rar kapu ... px desktop .. meta vale mesa sto drive ena adeio cd/dvd kai pata sto arxeio pou ekanes extract, de3i click, open with/anoigma me kai vale to dvd decrypter .. twra to mono pou sou meei einai na patiseis to megalo koumpi katw aristera sto para8uro tou dvd decrypt ..

Δημοσ.
to jumper asto ekei pou itan otan ton evgales apo ti suskeuasia tou ...

katevase http://www.exploitstation.com/files/elfs/HDL_CD_07c.rar gia cd i

http://www.exploitstation.com/files/elfs/HDL_DVD_07c.rar gia dvd kai kave extract ta periexomena tou rar kapu ... px desktop .. meta vale mesa sto drive ena adeio cd/dvd kai pata sto arxeio pou ekanes extract' date=' de3i click, open with/anoigma me kai vale to dvd decrypter .. twra to mono pou sou meei einai na patiseis to megalo koumpi katw aristera sto para8uro tou dvd decrypt ..[/quote']

Καλησπέρα.

Φίλε μου KenZone έκανα την διαδικασία που αναφέρεις και μου αναφέρει το εξής μήνυμα όπως βλέπεις στην Photo.

Από ότι είδα το DVD Decrypter γράφει μόνο αρχεία ISO, τα αρχεία που του δίνω για εγγραφή δεν είναι ISO, σου αναφέρω παραπάνω τα αρχεία σε τι μορφή είναι, οπότε κάπου πρέπει να είναι το λάθος, μήπως είναι τα συγκεκριμένα αρχεία επειδή δεν είναι σε μορφή ISO?

Υπάρχει τρόπος να μου στείλεις εσύ κάποιο δοκιμασμένο αρχείο για να μην παιδεύομαι.

Ευχαριστώ.

post-13743-129062923617_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...