KenZone Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Δημοσ. 27 Απριλίου 2005 Oti na'nai! Den me pirazei h glwssa. Me endiaferei na einai ola ta vimata pou prepei na kanw kai na einai katanoita. An exeis tpt dwse link. Thnx! uparxoun 2 tropoi, enas aukolos kai enas duskolos .. o eukolos mporei na min sou doulepsei alla protinw na ton dokimaseis kai na mas peis .. Eukolos: 1. Kaneis image me to DVD.Decrypter 2. To pernas ston HDD me to WinHIIP version 1.7.1 (mono auti) 3. Apolamvaneis GT4 Apla kai grigora Duskolos: All' date=' This is no april fools joke...I have completed the patches necessary to boot this game from a flattened image, without any mod-chips or OSs, etc...only a hdd boot program (hdadvance) is needed! I finally figured out all the checks in this beast....it was quite a challenge, quite many hurdles to get over to get to the final result, which was to be able to play a flattened DVD9 image of this game without any mod-chips, special firmware, etc... Only thing you need is this kit, HexEditor installed on your PC (free trial from bpsoft.com), and a good DVD9 image of this game (ie both VOL files). If somone out there has been working on a VOL extractor/rebuilder, please let me know! I've already removed the checks that look at the integrity of the VOL files (before unpacking)....even though I couldn't really unpack them, I munged them up to at least find where it halts, to identify their check routines...So it's ready to go to DVD5 if someone has made an unpacker! Please let me know if anyone has problems with this tutorial....I walked through it a few times and it seems okay.....sorry it's a manual procedure, I figured it would stall me even longer if I tried to put it all into a batch... - toolboy[/quote'] to insomnia dustuxws exei polu mikro orio sto upload opote ta ekena se ena proxeiro geocities account .. http://www.geocities.com/k3nz0n3/GT4HDD_DVD9_FILES.zip http://www.geocities.com/k3nz0n3/GT4HDD_DVD9_TOOLS.zip http://www.geocities.com/k3nz0n3/pal_gt4.zip (elpizw na min 3exasa kati)
kallair Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 an kai den katevasa ta arxeia pou les kenzone, perilambaneis kai odigo sta ellinika ston odigo tou toolboy? kali fasi tha' tan! episis ston aggliko odigo, prosekste giati mporei na einai gia tin amerikaniki ekdosi. an den teriazoun oi entoles, koitakste stous fakelous na deite pos akrivos onomazontai ta arxeia pou tha xreiasteite.sinithos exei prostethei to "pal" sto telos. min paratisete ton odigo tou toolboy gia xazous logous giati sigoura douleuei.
KenZone Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 Δημοσ. 28 Απριλίου 2005 oxi to elliniko dn to egrapsa .. exw plakw8ei me xbox modding twra kai dn exw ore3i ..
kallair Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 i teleutaia patched ekdosi tou hdloader apo tous crazyc kai ton zero-x leei kati gia enable network adaptor i kati tetoio. auto simainei oti tha paizoume online games ps2 apo ton hdd?
gerontas Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Ξεπερασμένη ίσως ερώτηση, αλλά: Εχει κανείς πρόβλημα με εγκατάσταση δίσκου σε ps2 silver? Τα προβλήματα: (1) Το (original) HDA v.2 μπουτάρει σε μαυρόασπρη οθόνη, με αποτέλεσμα η επιλογή παιχνιδιού να γίνεται στην τύχη. Ωστόσο το παιχνίδι που επιλέγεται (τυχαία) παίζει κανονικά και έγχρωμα. (2) Το ripping (διαπιστωμένα συμβατού) παιχνιδιού καθυστερεί και κρεμάει. Ο συνδυασμός net adapter/hdd/HDA (συγκεκριμένο cd/dvd) λειτουργεί άψογα όταν μεταφερθεί στο ταλαιπωρημένο κλασσικό μαύρο PS2 των γιών μου. Το εν λόγω silver δεν παρουσιάζει άλλο πρόβλημα. Ο άτυχος μπαμπάς (που βλαστημάει την ώρα και τη στιγμή που ο κανακάρης του βρέθηκε στο ίδιο πάρτυ με τον δικό μου κι έμαθε για το HDA) είναι απίθανο να έχει κάνει λάθος, τουλάχιστον απ' όσο μίλησα με τον άνθρωπο. Ευχαριστώ από πριν για την όποια βοήθεια. Edit: Κανένα από τα δύο μηχανήματα που αναφέρω (black/silver) δεν είναι τσιπαρισμένο.
digitron Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Ξεπερασμένη ίσως ερώτηση' date=' αλλά: Εχει κανείς πρόβλημα με εγκατάσταση δίσκου σε ps2 [b']silver[/b]? Τα προβλήματα: (1) Το (original) HDA v.2 μπουτάρει σε μαυρόασπρη οθόνη, με αποτέλεσμα η επιλογή παιχνιδιού να γίνεται στην τύχη. Ωστόσο το παιχνίδι που επιλέγεται (τυχαία) παίζει κανονικά και έγχρωμα. (2) Το ripping (διαπιστωμένα συμβατού) παιχνιδιού καθυστερεί και κρεμάει. Ο συνδυασμός net adapter/hdd/HDA (συγκεκριμένο cd/dvd) λειτουργεί άψογα όταν μεταφερθεί στο ταλαιπωρημένο κλασσικό μαύρο PS2 των γιών μου. Το εν λόγω silver δεν παρουσιάζει άλλο πρόβλημα. Ο άτυχος μπαμπάς (που βλαστημάει την ώρα και τη στιγμή που ο κανακάρης του βρέθηκε στο ίδιο πάρτυ με τον δικό μου κι έμαθε για το HDA) είναι απίθανο να έχει κάνει λάθος, τουλάχιστον απ' όσο μίλησα με τον άνθρωπο. Ευχαριστώ από πριν για την όποια βοήθεια. Edit: Κανένα από τα δύο μηχανήματα που αναφέρω (black/silver) δεν είναι τσιπαρισμένο. Αρχικα μια ερωτηση.Πως rip-αρεις παιχνιδια αφου εχεις μαυρη οθονη στο HDAdvance? Υπαρχει πιθανοτητα να μην είναι συμβατη η εκδοση του HDA που εχεις με το silver.Δε χρειαζεται να βαλεις τσιπακι για να τρεξεις "διαφοροποιημένο" το HDA απο memory card.Μεσω του exploit μπορεις να εχεις ενα boot menu απο τη memory card σου με εγκατεστημενες εφαρμογες της επιλογης σου ,αναμεσα τους και το HDA patch-αρισμενο για να σου δουλευει.Παντως η καλυτερη λυση ειναι ενα matrix infinity και θα ηρεμησεις. Pm me αν σε ενδιαφερει.
gerontas Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Φίλε digitron, πριν απ' όλα ευχαριστώ που ασχολείσαι με το πρόβλημά μου. Αρχικα μια ερωτηση. Πως rip-αρεις παιχνιδια αφου εχεις μαυρη οθονη στο HDAdvance?Ο δίσκος φορμαρίσθηκε στο PS2, σπίτι μου, όπου και γράφηκαν δύο παιχνίδια. Ενα ακόμη, περάσαμε (για επίδειξη της μεθόδου) από το PC μου με τη βοήθεια του WinHIIP (V1.6.6). Ο ίδιος ο ιδιοκτήτης ξαναπέρασε το δίσκο στο δικό "μου" PS2, όπου είδαμε τα τρία παιχνίδια να παίζουν ok. Οταν τον τοποθέτησε στο silver, boot-αρε σε μαυρόασπρη (όχι έγχρωμη δλδ.) οθόνη, και δεν φαινόταν να ξεχωρίζει με highlight το παιχνίδι που είναι επιλεγμένο, όσο κι αν προσπάθησε με το contrast και τη φωτεινότητα της TV. Ωστόσο παίζοντας με τα πλήκτρα κατεύθυνσης, φόρτωσε και τα τρία παιχνίδια, που έδειξαν να παίζουν κανονικά.Πάλι με τα πλήκτρα κατεύθυνσης (right-down αμέσως μετά την εκκίνηση) πέρασε στο convert και ξεκίνησε ripping, που όπως έγραψα κόλλησε. Πέρασε το ίδιο παιχνίδι από το PC του (με WinHIIP V1.7.2) που αφού κατάφερε να το επιλέξει στο PS2, επίσης έπαιξε κανονικά. Μου έφερε μόνο το δίσκο, στο δικό "μου" PS2, πάλι δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα ούτε με το original HDA των γιών μου (V.2.1), ούτε με το exploit του Kallair, ούτε με μια παραλλαγή που μπουτάρει κατευθείαν σε HDA (χωρίς μενού). Υπαρχει πιθανοτητα να μην είναι συμβατη η εκδοση του HDA που εχεις με το silver.Αυτό βλέπω και γω σαν πιθανότερο, ίσως κάποιος φίλος που έχει silver να το επιβεβαιώσε ή να το διαψεύσει.Αλλες εκδοχές που μπορώ να φανταστώ: (1) Προβληματικό laser (αλλά τότε, πώς παιζει τα παιχνίδια απο CD/DVD χωρίς κανένα πρόβλημα; ) (2) Τάπαιξε κιόλας ο net adapter (χλωμό) (3) Κακή τοποθέτηση (αλλά ο χριστιανός τοποθέτησε σωστά το δίσκο στο δικό μου PS2 κι ανακατεύει με άνεση τους δίσκους στο PC του) Περιμένω το Σ/Κ ολόκληρο το σύστημα και θα δούμε τί θα γίνει. Με τα τσιπάκια είμαι γενικότερα αντίθετος, άσε που μετά το HDL/HDA, τα θεωρώ μάλλον πεταμένα λεφτά. Και πάλι ευχαριστώ για τη βοήθεια.
digitron Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Χμμ...Περιεργα πραγματα.Το μονο που μπορω να υποθεσω ειναι οτι καπου πρεπει να υπαρχει ασυμβατοτητα πρωτοκολλου NTSC και PAL.Τωρα αν αυτο ειναι απο το καλωδιο συνδεσης με την τηλεοραση,απο το ιδιο το psx ή απο το HDA δεν μπορω να το ξερω.Παντως η αληθεια ειναι οτι δε το χω ξαναδει αυτο το προβλημα. Σαν λυση θα σου προτεινα να patchαρεις το HDA με το patch που κυκλοφορει και να το φορτωσετε μεσω του exploit.Θυμισου οτι δε χρειαζεται να χρησιμοποιησετε ολες τις παραμετρους αλλα μονο αυτες που χρειαζεστε.Επισης πες μας και ποια εκδοση ειναι το psx του φιλου σου.
kallair Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 tha simfoniso oti to kalodio kanei mallon olo to problima. episis kalo tha itan na mas peis pia paixnidia ripares. episis na sou po oti pote den pernao ego paixnidia apo to ps2. poli argo kai den einai aksiopisto. i teleutaia ekdosi me ta patches tou crazyc kai tou zero-x tou hdloader, einai i kaliteri se thema simbatotitas paixnidiwn. se sindiasmo me to winhiip, tha exeis arista apotelesmata.
gerontas Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Πριν απ' όλα να σας ευχαριστήσω για το χρόνο σας. (BTW, Kallair, έστω και καθυστερημένα, συγχαρητήρια για τον Οδηγό). Οντως είναι κουφό. Αν π.χ. τα παιχνίδια δεν φόρτωναν από το δίσκο ή δεν έπαιζαν, να πείς ότι φταίει ο δίσκος. Αν δεν έπαιζε από το CD, να πεις ότι υπάρχει ασυμβατότητα στο καλώδιο ή στο laser. Τώρα τί να υποθέσει κανείς; Την έκδοση θα τη δώ, μόλις μου φέρουν το PS2, λέω να βάλω κατ' αρχήν πάνω τον δίσκο του δικού μου να δώ τί θα κάνει. Περίπτωση να είναι πρόβλημα ότι έγινε το format σε άλλο μηχάνημα, δεν νομίζω να στέκει: Για την παρέα των δύο μικρών (8 και 10 χρονών) έχω κάνει την εξυπηρέτηση περίπου 10-15 φορές (πρώτη φορά όμως μου τυχαίνει silver). Ο μεγάλος μου (14 χρ.) είναι ο guru του σχολείου του στο HDA (ήταν ο πρώτος διδάξας), με αντιμετωπίζει ασεβώς σαρκαστικά όταν τον ρωτάω κάτι (Μπαμπά, δεν είναι τάβλι... και τέτοια), αλλά εδώ του κόπηκαν τα φτερά. Για τα παιχνίδια που ρωτάει ο Kallair: Στο PS2 γράφτηκαν το Shrek 2 και το Quidditch World Cup (μη γελάτε, 8 χρονών είναι οι πιτσιρικάδες). Στο PC μου γράψαμε το FIFA Football 2005 (σε Mode 3) και στο PC του ιδιοκτήτη το ... Grand Theft Auto San Andreas. (Είπε λέει να πάρει ένα παιχνίδι για μεγάλους μια και θ' ασχοληθεί ). Στο μαύρο PS2, ολα παίζουν μια χαρά. Και πάλι σας ευχαριστώ.
digitron Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Κατι ακομη που μου ρθε στο μυαλο ειναι το εξης.Τουλαχιστο στη δικη μου τηλεοραση υπαρχουν πολλα scart καναλια.Ενα απο αυτα ειναι το S2 αλλα υπαρχει και ενα 2ο S2 με κατι ακομη στο τελος του.Οταν βαλω το Τvout απο το pc μου και επιλεξω το S2 δειχνει κανονικα.Οταν ομως επιλεξω το αλλο S2 μου τα δειχνει ασπρομαυρα.Υπαρχει πιθανοτητα να συμβαινει κατι αντιστοιχο? Υ.Γ Δε λες του φιλου σου να το βαψει μαυρο το ps2 μπας και παιξει?
gerontas Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Κατι ακομη που μου ρθε στο μυαλο ειναι το εξης.Τουλαχιστο στη δικη μουτηλεοραση υπαρχουν πολλα scart καναλια.Ενα απο αυτα ειναι το S2 αλλα υπαρχει και ενα 2ο S2 με κατι ακομη στο τελος του.Οταν βαλω το Τvout απο το pc μου και επιλεξω το S2 δειχνει κανονικα.Οταν ομως επιλεξω το αλλο S2 μου τα δειχνει ασπρομαυρα.Υπαρχει πιθανοτητα να συμβαινει κατι αντιστοιχο? Δεν ακούγεται κακή ιδέα. Του το πρότεινα πριν λίγο και με παρακάλεσε να μεταφέρω τις ευχαριστίες του.Υ.Γ Δε λες του φιλου σου να το βαψει μαυρο το ps2 μπας και παιξει? LOL
kallair Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 an thimamai kala... iparxei provlima otan metafereis enan skliro se allo ps2... den thymamai pou to eixa diavasei alla paizei tetoia periptosi.dokimase na trekseis to hdloader pou einai patcharismeno me ta patches tou crazyc na deis an sou kanei ta idia provlimata.
DoSMaN Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 @ kalair Egw dokimasa kai metefera se allo psx to skliro mou mazi me to net adapter kai to dvd tou hda kai doulepse apsoga... emena to provlima pou mou parousiazei einai otan paizw to Yu-Gi-Oh! The duelist of the Roses stin tv mou (sanyo 14''). parolo pou einai me scart to game einai aspromauro alla kserw oti se auti tin periptwsi ftaiei i tv mou giati otan to vazw se alli (sony 29'') paizei mia xara!!
kallair Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 hehe.. mporei na leo kai mparoufes panta! min pernete 100% auta pou leo. kratate mia pisini prin petaksete to ps2 sas .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.