Προς το περιεχόμενο

HD σε Playstation...Φοβερό.

Max Headroom

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ουφ! Διάβασα 11 σελίδες... Χεχε! Όλα ωραία κ καλά φαίνονται αλλά προς το τέλος μπερδεύτηκαν λίγο! Θέλω να ξαναγοράσω ps2 για συγκεκριμένους τίτλους που υπάρχουν αλλά κ που θα βγουν.

Στην αρχή η λύση network adapter + hd + hdloader φαινόταν καλή, αλλά τελικά δεν είναι εύχρηστα όλα αυτά. Πρέπει να φτύσεις αίμα κ να διαβάσεις πολλά forum κ tutorials για να καταφέρεις να περάσεις παιχνίδια στο δίσκο :P (σε ατσιπάριστο πάντα ps2) κ τόσος χρόνος δεν υπάρχει για μένα δυστυχώς... :( Δεν θέλω να το τσιπάρω. Από p2p βρήκα bin του hdloader 220 mb. Αυτό δεν θα δουλεύει;

Επειδή τα έχω όλα πρόσφατα τώρα (θα πρέπει να τα ξαναδιαβάσω όλα τα links που δόθηκαν) το tutorial για το ftp to hdd ισχύει για αν θες να κατεβάσεις games κ να τα περάσεις μέσω lan connection στο ps2 κ να τρέχουν χωρίς κανένα hdloader ή hdadvance; Γιατί αυτό θα με ενδιέφερε περισσότερο... Στην αρχή νόμιζα ότι θα μπορείς να συνδέεις τον δίσκο σαν εξωτερικό στο pc να κατεβάζεις το game σε αυτόν κ να τον ξανασυνδέεις στο ps2 αλλά διαβάζει σε διαφορετικό format τελικά το ps2...

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Στην αρχή η λύση network adapter + hd + hdloader φαινόταν καλή, αλλά τελικά δεν είναι εύχρηστα όλα αυτά. Πρέπει να φτύσεις αίμα κ να διαβάσεις πολλά forum κ tutorials για να καταφέρεις να περάσεις παιχνίδια στο δίσκο (σε ατσιπάριστο πάντα ps2) κ τόσος χρόνος δεν υπάρχει για μένα δυστυχώς... Δεν θέλω να το τσιπάρω. Από p2p βρήκα bin του hdloader 220 mb. Αυτό δεν θα δουλεύει;

Επειδή τα έχω όλα πρόσφατα τώρα (θα πρέπει να τα ξαναδιαβάσω όλα τα links που δόθηκαν) το tutorial για το ftp to hdd ισχύει για αν θες να κατεβάσεις games κ να τα περάσεις μέσω lan connection στο ps2 κ να τρέχουν χωρίς κανένα hdloader ή hdadvance; Γιατί αυτό θα με ενδιέφερε περισσότερο... Στην αρχή νόμιζα ότι θα μπορείς να συνδέεις τον δίσκο σαν εξωτερικό στο pc να κατεβάζεις το game σε αυτόν κ να τον ξανασυνδέεις στο ps2 αλλά διαβάζει σε διαφορετικό format τελικά το ps2...

Αντί για PS2 και αφού δεν έχεις και χρόνο όπως λες, πάρε ένα Xbox και θα κάνεις ό,τι χρειάζεσαι με λιγότερα λεφτά και χωρίς καμία παρέμβαση στη κονσόλα ;)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Και με το HDAdvance. Μάλιστα το rippara με το hdadvance και κανένα πρόβλημα. :wink: Επίσης Silent Hill 4 και Resident Evil: Outbreak μια χαρά ripparontai και παίζουν.

Και μία επισήμανση όταν συνέδεσα τον δίσκο εξωτερικά μέσω usb το hdl_dump, τον έβλεπε μεν αλλά άδειο. Bug του προγράμματος άραγε? Θα δοκιμάσω και με άλλο κουτάκι. Εσωτερικά μέσω ide τον είδε κανονικά.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πλακα κάνεις τώρα. Παιζει χωρίς να φορτώνεις CD ???? Το ρεαδμε δεν λεει κατι τέτοιο. Τεσπα παω να ττο ψάξω να δω τι παίζει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...