hawkj83 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2004 Ουφ! Διάβασα 11 σελίδες... Χεχε! Όλα ωραία κ καλά φαίνονται αλλά προς το τέλος μπερδεύτηκαν λίγο! Θέλω να ξαναγοράσω ps2 για συγκεκριμένους τίτλους που υπάρχουν αλλά κ που θα βγουν. Στην αρχή η λύση network adapter + hd + hdloader φαινόταν καλή, αλλά τελικά δεν είναι εύχρηστα όλα αυτά. Πρέπει να φτύσεις αίμα κ να διαβάσεις πολλά forum κ tutorials για να καταφέρεις να περάσεις παιχνίδια στο δίσκο (σε ατσιπάριστο πάντα ps2) κ τόσος χρόνος δεν υπάρχει για μένα δυστυχώς... Δεν θέλω να το τσιπάρω. Από p2p βρήκα bin του hdloader 220 mb. Αυτό δεν θα δουλεύει; Επειδή τα έχω όλα πρόσφατα τώρα (θα πρέπει να τα ξαναδιαβάσω όλα τα links που δόθηκαν) το tutorial για το ftp to hdd ισχύει για αν θες να κατεβάσεις games κ να τα περάσεις μέσω lan connection στο ps2 κ να τρέχουν χωρίς κανένα hdloader ή hdadvance; Γιατί αυτό θα με ενδιέφερε περισσότερο... Στην αρχή νόμιζα ότι θα μπορείς να συνδέεις τον δίσκο σαν εξωτερικό στο pc να κατεβάζεις το game σε αυτόν κ να τον ξανασυνδέεις στο ps2 αλλά διαβάζει σε διαφορετικό format τελικά το ps2...
sarisn Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2004 Στην αρχή η λύση network adapter + hd + hdloader φαινόταν καλή, αλλά τελικά δεν είναι εύχρηστα όλα αυτά. Πρέπει να φτύσεις αίμα κ να διαβάσεις πολλά forum κ tutorials για να καταφέρεις να περάσεις παιχνίδια στο δίσκο (σε ατσιπάριστο πάντα ps2) κ τόσος χρόνος δεν υπάρχει για μένα δυστυχώς... Δεν θέλω να το τσιπάρω. Από p2p βρήκα bin του hdloader 220 mb. Αυτό δεν θα δουλεύει; Επειδή τα έχω όλα πρόσφατα τώρα (θα πρέπει να τα ξαναδιαβάσω όλα τα links που δόθηκαν) το tutorial για το ftp to hdd ισχύει για αν θες να κατεβάσεις games κ να τα περάσεις μέσω lan connection στο ps2 κ να τρέχουν χωρίς κανένα hdloader ή hdadvance; Γιατί αυτό θα με ενδιέφερε περισσότερο... Στην αρχή νόμιζα ότι θα μπορείς να συνδέεις τον δίσκο σαν εξωτερικό στο pc να κατεβάζεις το game σε αυτόν κ να τον ξανασυνδέεις στο ps2 αλλά διαβάζει σε διαφορετικό format τελικά το ps2... Αντί για PS2 και αφού δεν έχεις και χρόνο όπως λες, πάρε ένα Xbox και θα κάνεις ό,τι χρειάζεσαι με λιγότερα λεφτά και χωρίς καμία παρέμβαση στη κονσόλα
hawkj83 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 Όπως είπα το θέλω για συγκεκριμένους τίτλους!
alex_000 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2004 Τελικα το san andreas βγηκε DVD5 και δουλευει μια χαρα με το Ηloader απο οτι διάβασα.
sotris99 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Και με το HDAdvance. Μάλιστα το rippara με το hdadvance και κανένα πρόβλημα. :wink: Επίσης Silent Hill 4 και Resident Evil: Outbreak μια χαρά ripparontai και παίζουν. Και μία επισήμανση όταν συνέδεσα τον δίσκο εξωτερικά μέσω usb το hdl_dump, τον έβλεπε μεν αλλά άδειο. Bug του προγράμματος άραγε? Θα δοκιμάσω και με άλλο κουτάκι. Εσωτερικά μέσω ide τον είδε κανονικά.
KenZone Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 sotris dokimases na sundeseis e3wterika disko se ps2 ?? kai pws kaneis to hdl_dump na ginetai hyperlink se phpbb ?
sotris99 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Εννοώ εξωτερικά στο pc. Επειδή έχω πρόβλημα χώρου...
overclocker Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2004 Exei dokimasei kanenas an pezoun ta WRC4 & to Getaway 2 me to HDAdvance?
KenZone Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2004 Vrika hdloader se ekdosi super duper ziparismeni !!! mono 120 kb !! tin vazeis stin mc sou kai ka8arises .. oute cdakia oute tpt ... download : http://www.freewebs.com/kenzone/TinyHDL_n-c-s-l-d.rar apo tin omada tou ps2world italy !!
alex_000 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2004 Πλακα κάνεις τώρα. Παιζει χωρίς να φορτώνεις CD ???? Το ρεαδμε δεν λεει κατι τέτοιο. Τεσπα παω να ττο ψάξω να δω τι παίζει.
KenZone Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2004 an to kaneis file alex kai sou doulepsei pesto edw gia na 3eroume epeidi dn exw ps2 twra...(madepse poios to exei )
alex_000 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Οχι δεν παιζει χωρις trigger disk το ειδα στο readme . Απλα ειναι μικρο.
KenZone Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 nai to kaneis mono mia fora gia na to valeis mesa kai meta paizei me opoiodipote programma kanei launch apo memory card .. px keylauncher kai tetoia ...
alex_000 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Μαλιστα, θα το δώ οταν εχω χρόνο (και Ps1 disk).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.