polaki Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 eida aftin sto e-shop: http://www.e-shop.gr/sql/show_per.phtml?id=PER.168702 kai psiloparakseneftika me tin timi tis (508 evro teliki).. Mporei kapoios na riksei mia matia kai na mou pei an aksizei os agora? Enalaktika skeftomai tin Samsung 17 i tin LG: http://www.e-shop.gr/sql/show_per.phtml?id=PER.168143 http://www.e-shop.gr/sql/show_per.phtml?id=PER.168216
panagos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 Σώνει και καλά TFT ρε μαν; CRT με τίποτα δηλαδή; Για τί τη θέλεις την οθόνη;
lithros Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 Kalo tha einai na pas gia tin SAMSUNG. Ti theoro kaliteri sa marka apo tis 3. Tha simfonso me ton prolalisanta. An ti thes kathara gia programatismo kai internet tote OK, gia opiodipote allo logo opos Games i epeksergasia eikonas tote den leei i TFT. Oi CRT einai korifi. Ase pou i xromatikes apodoseis einai poly kaliteres stis CRT. Ase pou sta paixnidia kai sto destop oi TFT se periorizoun stis klasikes analiseis. I epilogi einai diki sou.
poulinos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 gia mena pare tin lg.tin acer den tin sistino.tin samsung tin exo doulepsei stin douleia kai ine para poli orea alla i lg ektos to oti einai poli OREA dito kai autin tin exo doulepsei ouk oliges ores DINEI KAI EGGIISI GIA 0 PIXEL KAMENA.file panago afou tft thelei giati na parei crt.me tin proistoria tha minoume gia na glitosoume 200 euro.oxi oti periseuoun alla exo barethei ton ogko kai genikos tin ennoia crt kai aktinobolia esto kai an i aktinobolia tis einai 0,00001 %.tft zontana xromata elafria mikri 0 aktinobolia kai orea montela me 85 refresh.
telikiasmenos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 Κι εγω LG ή Samsung προτείνω. Εγώ έχω την LG 1715s και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
MadSurfer Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 Κι εγω LG ή Samsung προτείνω. Εγώ έχω την LG 1715s και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Symfwnw apolytos, an kai tha edina mia psifo parapano sthn LG kyrios kai ths prosopikis empeirias apo thn sygkekrimenh TFT alla kai gia thn eggyisi pou dinei apo to 1o pixel :wink:
giorgos_g Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 Ego exo pari tin LG 18,1, meta apo 1 xrono parousiase ena kameno pixel, pira til kai mou tin alaksane tin epomeni xoris kan na tous dikso tin apodiksi agoras, apsogi eksipiretisi....
dsp Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 Ειχα 15 sony tft την πουλησα. Μετα αγορασα μια 17 sony tft την πουλησα και αυτη. Αγορασα μια 22' crt Philips και βρηκα την υγεια μου. Ουτε καμμενα pixels , μαυρο χρωμα και οχι γκριζο , κανενα προβλημα με response time που εχουν οι tft και ολα αυτα με 539 ευρω + φπα. Αυριο θα την συνδεσω και με bnc cable με την vga.
giorgos_g Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 Ki ego prin tin tft eixa 21 crt, molis tin alaksa... vrikan ta matia mou tin igia tous...
kavaliotis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 Μονο και μονο για τα 0 PiXELS συνιστω κι εγω καιρο τωρα την LG, δεν ειναι και καμμια τυχαια εταιρεια. Και για οσους λενε για τις TFT, καιρος ειναι παιδια να περασουμε στο επομενο σταδιο, καινουργια οθονη θα παρει το παιδι, κριμα ειναι να παρει παλι CRT εκτος και αν ειναι μανιακος gamer οποτε και η CRT ειναι ακομα κορυφη. Για τον average χρηστη παντως οι TFT ειναι παρα πολυ καλες και οπως και να το κανουμε αλλο να εχεις ενα τεραστιο ογκο μεσα στο δωματιο και αλλο μια καλαισθητη TFT οθονη...
MadSurfer Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 Egw pantos den thn allazw thn TFT oute me sfaires...
polaki Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 Basika edo kai 5 xronia exo mia 17 CRT Eizo i opoia apla einai korifi (otan tin pira ekane 170,000). Apla tora epeidi edo kai 8 mines exo mia 29'' TV sto domatio mou kai fainetai KTHNOS einai kairos na pao se TFT gia na min exo 2 baoula sto domatio, krima einai! Epeidi exo kai ena laptop kai ta xromata mou fainontai polu zontana kai omorfa, thelo oposdipote TFT.. Games den paizo katholou, para mono tora THA paikso to Doom 3 etsi gia na thimitho ta paidika mou xronia.. Logika se 1 mina tha to exo varethei opote den tha me noiazoun ta paixnidia. Tin Eizo pantos tha tin valo gia poulima, opoios endiaferetai tin pairnei
Hal9000 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 Βασικά από τις οθόνες που έχεις επιλέξει εγώ θα διάλεγα την LG για τα 0 pixel εγγύηση όπως γράφουν κα τα άλλα μέλη αλλά κυρίως για τα 16ms response time που έχει εν αντιθέση με τα 25ms της Samsung, παίζεις δεν παίζεις παιχνίδια. 'Οπως είπες και εσύ κάποτε θα ασχοληθείς με ένα παιχνίδι και το θέμα είναι να μπορέσεις να το "τρέξεις" χωρίς προβλήματα. Η διαφορά στη τιμή είναι πολύ μικρή.
dsp Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 Αν τελικα αποφασισεις σε tft συμφωνω απολυτα με τον hal9000 oι Lg ειναι πολυ καλες οθονες μαλιστα σε εναν φιλο μου που πηρε μια και ειχε καμμενο Pixel του εναναν αλλαγη αμεσως
kavaliotis Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Βασικά από τις οθόνες που έχεις επιλέξει εγώ θα διάλεγα την LG για τα 0 pixel εγγύηση όπως γράφουν κα τα άλλα μέλη αλλά κυρίως για τα 16ms response time που έχει εν αντιθέση με τα 25ms της Samsung, παίζεις δεν παίζεις παιχνίδια. 'Οπως είπες και εσύ κάποτε θα ασχοληθείς με ένα παιχνίδι και το θέμα είναι να μπορέσεις να το "τρέξεις" χωρίς προβλήματα. Η διαφορά στη τιμή είναι πολύ μικρή. Hal9000 βασικα το θεμα με τις TFT δεν ειναι και τοσο απλο... Και καλα επισημαινουν τα παιδια οτι ο καλυτερος τροπος για να δεις αν ειναι καλη μια οθονη ειναι να πας να την τεσταρεις σε ενα μαγαζι που θα την εχουν ανοιχτη ή να διαβασεις αποψεις αλλων που την χρησιμοποιουν ηδη. Και το λεω αυτο γιατι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ καποιο συγκεκριμενο τεστ απο το οποιο κρινουν το RESPONSE TIME μιας οθονης... Ειναι γνωστο το προβλημα οτι καποια εταιρια που διαφημιζει οτι εχει 12ms RESPONSE TIME, μονο 12ms δεν ειναι... Μαλλον κοντα στα 25ms ειναι... Και το ιδιο κανουν και αλλες εταιριες. Ηδη μερικες διαβαζα οτι πεσανε στα 8ms !!!!!!! Αλλα το προβλημα της "αργης οθονης" παραμενει. Οπως ισως ξερουν καποιοι, τα 16ms ειναι ενας παρα πολυ καλος χρονος και αντιστοιχει καπου στα 60Hz (μην το συγχεεται με αυτο των CRT) που ειναι το στανταρ της High Definition TV (HDTV). Τεσπα μην επεκταθω (πολυ!), εγω προτεινα LG και επιμενω λογω των 0 pixels εγγυηση, οπως και να το κανουμε ειναι οτι πιο αισχρο να δωσεις ενα καρο λεφτα σε μια οθονη και την επομενη μερα ή τον επομενο μηνα ή σε 6 μηνες να σου πεταχτει κανενα καμενο pixelακι και να κλαις τα λεφτα σου... Ενταξει μερικοι μπορει να συμβιβαζονται, αλλα οχι και να εχουμε ακομα εταιριες που να λενε οτι 8 καμενα pixels ειναι NORMAL!!!!!!!!!!! Ελεος πια....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.