xaotikos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 Όπως λέει και ο τίτλος, ξέρει κανένας κάποιο external case 5.25 combo (usb2.0/firewire) που να υποστηρίζει 200G HD? Το θέλω και για dvd αλλά κυρίως για τον 200άρη μου (για laptop)
theobabis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 Eπ, δε το πιασα αυτο. Δηλαδη υπαρχει διαφορα αναλογα με τα ποσα gb ειναι ενας δισκος? xaotike, μηπως θα μπορουσες σε παρακαλω να γινεις λιγο ποιο αναλυτικος? thanx
xaotikos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 Φυσικά. Αρκετά cases δεν αναγνωρίζουν πάνω από 20G ή πάνω από 120G. Νομίζω ότι όλα τελευταία αναγνωρίζουν μέχρι 120 αλλά δνε ξέρω για παράπάνω. Εμένα με ενδιαφέρει να αναγνωρίζει τουλάχιστον 200άρη.
theobabis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 Aυτο ισχυει και στη περιπτωση που τον χωρισεις σε δυο partition <120? Kαι οταν λες οτι δεν τον αναγνωριζουν, εννοεις οτι δε το βλεπουν καθολου, ή οτι συμπεριφερονται παραξενα? thanx και παλι
xaotikos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 Να σου πω την αλήθεια δεν μου έχει συμβεί σε εμένα. Απλά από φίλους μου είπανε ότι δοκιμάσανε σε κάποια cases 200άρη σκληρό και δεν τον έβλεπε. Παλιότερα είχα ακούσει και για 80άρη αν δεν κάνω λάθος σε παλιότερα cases. Απλα επειδή θέλω να σιγουρέψω την αγορά και να μην έχω τρεχάματα λέω μήπως έχει δοκιμάσει κανένας συγκεκριμένο case με 200άρη δίσκο και δεν είχε πρόβλημα. Επίσης στα χαρακτηριστικά που ψάχνω αν είναι δυνατόν και ανεμιστηράκι (από πίσω ή από κάτω προτιμότερο)
TyR Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 Προς το παρον το προβλημα στα κουτια ειναι το firewire interface. Το συγκεκριμενο ακομη και με τα καλα τσιπακια του ειδους (oxford 911), βλεπουν μεχρι 120. Απο εκει και περα θα πρεπει να περιμενεις λιγο μεχρι να ερθουν τα καινουρια revision απο τα chip αυτα για να λυθει το προβλημα σου απ τη μερια του firewire. Οσον αφορα τα USB, εκει δεν εχεις κανενα απολυτως προβλημα. Οτι και να κανεις παντως και απο οπου και αν καταληξεις να αγορασεις, να τους πεις τι ακριβως θα συνδεσεις μεσα, μιας και καποια USB κουτια παλαιοτερης κατασκευης, δεν εβλεπαν σωστα τα DVDR drives, τα οποια σχεδον εχουν εκλειψει πια απ την αγορα
xaotikos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 να τους πεις τι ακριβως θα συνδεσεις μεσα Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Τώρα σε ποιους να το πω? Το 99% των πωλητών σε μαγαζία το μόνο που ήξεραν να πούνε είναι "πάρε αυτό έχει και ωραίο design" ή "πάρε αυτό έχει ωραίο ανεμιστήρα" Για τους περιορισμούς του firewire και του usb... τι γίνεται άμα μιλάμε για combo? Σε κάθε σύνδεση παίζει ο αντίστοιχος περιορισμός (ή μη) ή πάει σε σχέση με το χειρότερο?
andromahos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 psakse enas filos sto site poulaei ena = chronos= 30 euro exo exo 6 kai leitoyrgoun apsoga me 200 disko wester digital den exo kanen problima edo kai 6 mines
xaotikos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 thanx αλλά έχω πολύ άσχημη εμπειρία με τα chronos και δεν πρόκειται να ξαναπάρω. 3 δοκίμασα και δεν μου έπαιξε κανένα. Δεν τα έχω για σοβαρό hw
drm Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 Φίλε έχω σε εξωτερικό (3 1/4 βέβαια) Chronos 120GB Δίσκο και μου παίζει καλά... και αρκετοί φίλοι μου έχουν το ίδιο κουτί και δεν είχαν πρόβλημα... μήπως έφταιγε κάτι άλλο ???
galanta Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 Δε νομίζω. Το δικό μου έχει το oxford 911 και βλέπει μέχρι και 300GB. Προς το παρον το προβλημα στα κουτια ειναι το firewire interface. Το συγκεκριμενο ακομη και με τα καλα τσιπακια του ειδους (oxford 911), βλεπουν μεχρι 120. Απο εκει και περα θα πρεπει να περιμενεις λιγο μεχρι να ερθουν τα καινουρια revision απο τα chip αυτα για να λυθει το προβλημα σου απ τη μερια του firewire. Οσον αφορα τα USB, εκει δεν εχεις κανενα απολυτως προβλημα. Οτι και να κανεις παντως και απο οπου και αν καταληξεις να αγορασεις, να τους πεις τι ακριβως θα συνδεσεις μεσα, μιας και καποια USB κουτια παλαιοτερης κατασκευης, δεν εβλεπαν σωστα τα DVDR drives, τα οποια σχεδον εχουν εκλειψει πια απ την αγορα
Dark_son20 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 stin eteria exoume 30 3 1/4 cronos me 30 250arides western Digital (pernoun to buckup tou server ana imeres tou mina ) den exoun kanena prob episeis ta cronos exou 3 modela....pou an den to anikseis diskixo den ksereis se pio chipaki tha peseis (eixan erthei kapia pou kanan kati koula....)
giorgos_g Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 250 pou tou exo vali ta vlepi mia xara, oxford 911 chipaki...
xaotikos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 Για τα chronos, μπορεί να λέει ο καθένας ότι θέλει και δεν έχω λόγο να μην τον πιστεύω, μετά από αυτά που πέρασα όμως δύσκολα θα τα ξανακοιτάξω. Ξέρουμε ή μπορούμε να μάθουμε με κάποιο τρόπο ποια cases εχουν oxford 911 chip (αφού φαίνεται απροβλημάτιστο)?
Dark_son20 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2004 xaotikos to mono pou vlepo pio pithano einai na skaseis se kana plaisio kai na arxizeis na anigeis koutia :/ distixos den iparxei kapios alos tropos apo oti ksero :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.