nickaras Δημοσ. 22 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2004 Μέχρι χθές είχα CU (γραμμένος στο pointmania κ.α) μέχρι που καταστράφηκε η Sim και τώρα δεν έχω τπτ. . . Και σκεφτομαι τωρα να παω να αγοράσω Q telecom ή What's up ή ξανά CU ή μήπως γίνεται να παω στην vodafone και να μου δώσουν μια Sim με τον ίδιο αριθμό? Τι αξίζει?(Περισσοτερο sms στέλνω) Μήπως ξέρετε τιμές?
androu Δημοσ. 22 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2004 Ναι γίνεται αν τους πάς ταυτότητα + το χαρτί που είχε τον αριθμό της κάρτας sim μαζί με τα Puk... Αλλά στοιχίζει κάπου 17 ευρώ !! Για τα άλλα δεν ξέρω εγώ έχω Q έχει φτηνά μηνύματα αλλά δεν εχει MMS + Gprs....
Melven Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 q telecom pou exo ola kala alla apo sima kapies fores troei frikes.athina pou eimai se asxetes stigmes se kentrika simeia psofaei teleios alla kanei katey8eian periagogi me tin vodafone opote de me peirazei toso.opote de pianei qtel dld exo meso tis vodafone.
NiTroGen Δημοσ. 26 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2004 Και γιατί όχι B-Free; Είναι σαφώς καλύτερο από Cosmote και κατά περιόδους βγάζει προσφορές που συναγωνίζονται άνετα τις Vodafon και Q.
aquasonic Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 H Q τον Δεκεμβρη που θα ανοιξει τις δικες της κεραιες και θα σταματησει το roaming της βοντα,θα αρχισει τα μμς τζι πι αρ ες κλπ...
ATG Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2004 H Q τον Δεκεμβρη που θα ανοιξει τις δικες της κεραιες και θα σταματησει το roaming της βοντα,θα αρχισει τα μμς τζι πι αρ ες κλπ... Den tha stamatisi to roaming. Tha mini choris kalipsi.
BIGDADDY Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2004 deite kati pou mporei na sas endiaferei... http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=395447
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.