Προς το περιεχόμενο

Address 00000000 στο Pinnacle Instant Copy 8.0

CyberWalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν πάω να διαλέξω ταινία για συμπίεση από το σκληρό τότε μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα. Αυτό συμβαίνει εδώ και λίγες μέρες και δεν ξέρω τι το προκάλεσε. Καμιά ιδέα;

Έχω δοκιμάσει απεγκαταστάσεις και επανεγκαστάσεις, καθάρισμα στη registry κτλ, αλλά τίποτα. Και όχι μόνο αυτό αλλά δε μου επιτρέπει και να κάψω (όπως παλιά μου επέτρεπε) κατευθείαν σε DVD. Μόνο να σώσω σε σκληρό και μετά μέτα Instant Copy Settings να αλλάξω τα αρχεία που δημιουργεί με extract στη κατάλληλη μορφή και να τα κάψω πλέον με Nero. Η προκείπτουσα ταινία όμως τότε καμιά φορά δεν παίζει σε όλα τα DVD Player...

Γενικά το pinnacle studio τον τελευταίο καιρό έχει καταντήσει προβληματικό. Καμιά ιδέα;

pin.png

Δημοσ.

Ίσως κάποιο άλλο πρόγραμμα να σου προκαλεί αυτό το πρόβλημα, ειδικά άμα έχεις πολλά προγράμματα αντιγραφής που το καθένα έχει δικούς του acpi drivers και virtual drives κλπ...δοκίμασε να απεγκαταστήσεις και τα άλλα προγράμματα εγγραφής μαζί με το instant copy. Βέβαια δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το χρησιμοποιείς αφού υπάρχουν πολύ καλύτερα προγράμματα για να κάνεις τη δουλειά σου

Γενικά το pinnacle studio τον τελευταίο καιρό έχει καταντήσει προβληματικό. Καμιά ιδέα;

Εγώ το βρήκα προβληματικό από την αρχή...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

To instant copy v8.0 με έχει καταβολέψει. Το DVD Shrink δε μου αρέσε καθόλου.

Αν έχετε να προτείνετε άλλα πείτε.

Πάντως το πρόβλημα το έλυσα. Έφταιγε το Service Pack 2 των XP.

Δημοσ.

Σβήνοντας το pinnacle μπορεί να σου δημιουργήσει σε άλλα προγράμματα πρόβλημα.Π.χ. το roxio και μια άλλη έκδοση pinacle σε εμένα με απεγκατάσταση δεν δούλευε το nero και μόνο με φορμάρισμα διορθώθηκε.Εγώ χρησιμοποιώ nero,clone dvd-anydvd,ulead dvd movie factory και το decrypter.Το service pack2 τι σας άρεσε μόνο προβλήματα είναι και σου τα πρήζει με τις ενδείξεις του κάτω δεξιά,και δεν μπορείς να κατεβάζεις με p2p προγράματα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...