The Crow Δημοσ. 21 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2004 Καλά μιλάμε αυτά τα flashάκια έχουν πάρει την κατιούσα στην τιμή τους!!Μέχρι πριν μερικούς μήνες του ενός giga είχαν 200 ευρώ και τώρα έπεσαν στη μισή και παραπάνω.Που θα φτάσουν δηλαδή σε λίγους μήνες ακόμα;!Ξέρει κανένας αν αναμένεται και άλλη μείωση στο προσεχές μέλλον. Ιδού και το link: http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=979&Nav_Section_Id=21&Catalog_Id=1&Product_Id=151055&Merchant_Id=1&sts_cid=3
The Crow Δημοσ. 22 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2004 Το φαντάστηκα!!!Δεν το έχουν ε;Θα φέρουν αν ξέρεις;Η τιμή του ισχύει;
theobabis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2004 Απο το τμημα που ασχολειται με παραγγελιες μεσω ιντερνετ μου ειπαν απο Σεπτεμβρη. Aλλα οταν ειχα ρωτησει τηλεφωνικως για το προιον βαση κωδικου, μου ειπαν οτι δεν υπαρχει αυτος ο κωδικος. Πες με καχυποπτο, ή οτι αλλο θες, αλλα θα μου φανει πολυ παραξενο να το διαθεσουν σε αυτη τη τιμη, οταν οπουδηποτε αλλου κοιταξα, η τιμη ακομη παραμενει πολυ ψηλοτερα. Προσωπικα τωρα, θα ελεγα οτι μου βγηκε σε καλο, μιας και κατεληξα σε εξωτερικο 2,5' δισκο 40gb και κανω πολυ ποιο ανετα τη δουλεια μου
bliz Δημοσ. 22 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2004 Σε ένα καταστήματα που ρώτησα , μου είπαν ότι είναι από τις σαχλαμάρες που κάνει το πλαίσιο , , και δεν υπάρχει τέτοια πράγμα! Θα δούμε το Σεπτέμβριο ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.