Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση από αρχάριο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο pc μου έχω μια κάρτα τηλεόρασης η οποία συνδέεται με την κεραία.Αν βάλω δορυφορική πρέπει να βάλω άλλη κάρτα στο Pc μου;Επίσης ποια είναι τα έξοδα και τι απαιτείται γενικά να αγοράσω;Επίσης για να βλέπω κανάλια Αμερικής όπως η Warner Bros πρέπει να κάνω κάτι συγκεκριμένο;Να κατεβάσω κανένα πρόγραμμα για παράδειγμα;Τα φώτα σας παρακαλώ γιατί δεν έχω ιδέα με το όλο θέμα.

Δημοσ.

Το είδα το post αυτό αλλά είναι πολύ μεγάλο για να το διαβάσω όλο.Εκείνο που θα ήθελα να μάθω είναι από που μπορώ να τα προμηθευτώ όλα αυτά;Υπάρχουν σε κάποιο μαγαζί στην Ελλάδα;Από εξωτερικό δε με ενδιαφέρει να αγοράσω.Στην Ελλάδα αν έχει τέτοιο μαγαζί θα ήθελα να ξέρω και αν υπάρχει στη Θεσσαλονίκη αν ξέρει κάποιος.

Δημοσ.

The Crow, rixe mia matia edw....einai souma oloklhrou tou post...or sxedon mia perilipsh....http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?p=605887#605887

kai edw gia oti xreiasteis gia keraia....vasika gia na pareis mia idea....http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=391674

Δημοσ.

Διάβασα τη σούμα που μου πρότεινες.To online μαγαζί που προτείνεις είναι στο εξωτερικό.Εγώ θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει εδώ στην Ελλάδα μια κάρτα skystar.

Δημοσ.

Ευχαριστώ daskale για το link.Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να τοποθετήσω την skystar στο pc και να έχω και την κάρτα τηλεόρασης και την skystar πάνω.Θα έχω κάνα πρόβλημα;Επίσης εκτός από αυτήν κάρτα χρειάζεται και ένα πιάτο από ότι είδα.Χρειάζεται τίποτε άλλο;Τα encrypted channels χρειάζονται software για να ξεκλειδωθούν ή απαιτούν και κάτι άλλο;

Δημοσ.

The Crow, egw exw panw kai thn pixelview pro... kai den exei kanena apolitos provlima...einai enas P3... to mono provlima pou exw einai oti thelei ligo poio gynato mhxanhma gia na leitourgoun ola telia...telia...twra emena noiothw oti paizoun oriaka....alla xwris provlima....

Δημοσ.

Αν μπορεί κάποιος ας μου κάνει μια λίστα των καναλιών που βλέπει μαζί με τα ξεκλειδωμένα.Warner Bros βλέπει κανείς;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...