Προς το περιεχόμενο

AGORA KINHTOY MEXRI 300euro

fishnchips

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομιζω ο τιτλος τα λεει ολα.. Θα ηθελα να μου προτεινεται κινητα απο 250 εως 300euro.

Το Samsung Ε600 το εχει κανει υποψιν?? Λεει τιποτα??

Δημοσ.

Από ότι ξέρω και έχω ακούσει είναι δυσεύρετο.Η Nokia δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στην αυξημένη ζήτηση για το συγκεκριμένο κινητό και ξέμεινε από συσκευές!! :) :)

Δημοσ.

kalo to nokia,alla tha proteimousa na eixe ligo megaluterh othonh k analush apo ta 128x128 pixels pou prosferei...na eixe kapoia opws px to sony ericcson k700 ,176x220 pixels. Mias k ta duo einai ths sumpatheias mou omws,eimai k gw se dillhma...

Δημοσ.

authn thn stigmh auto eblepa...polu kalo k auto alla ,poso tha kanei?? tsampa mallon...

alla akoma kalutero bebea k to panasonic pou tha bgei konta sta xristougenna me 1.3Mpixels kamera k 262 k xrwmata...

h' mhpws na perimenw to allo pou tha bgei to kalokairi tou 2005 me 2 mpixels kamera k 524k xrwmata...??

...Mpaa,mallon tha parw auto pou tha bgei mesa 2006 me 3mpixels kamera k 1m xrwmata!! :D

...h' mhpws... ... ...

Δημοσ.

Το Samsung Ε600 το εχει κανει υποψιν?? Λεει τιποτα??

Πολύ καλό κινητό, πάσχει -λιγάκι- στην οθόνη (128*160?). Μπαταρία πολύ ισχυρή, Τ9 κορυφαίο, ελληνική υποστήριξη άψογη (εκτός από το συγχρονισμό με τον υπολογιστή), ΜΜS, Video, Photos, καλή εξωτερική οθονούλα, Caller Photo στην εσωτερική οθόνη όμως. Και πολύ κομψό επίσης

Δημοσ.
Περιμένετε και από Οκτώβρη έρχονται πάρα πολύ καλά μοντέλα.Βλέπετε για παράδειγμα το Panasonic X700.

με αρχικη τιμη ομως ποσο?? Θελω κατι κοντα στα 300euro.

Δημοσ.
tote erxetai kai to korifaio 6630!:lol:

(pio akribo bebaia apo 300 eyrw..)

Apo ti mera pou eida ta kinhta tis Samsung sto Olympiako Stadio..

Opoios ta exei dei, exei katalavei.. :D

Ti Nokia kai Sony Ericsson mou lete..

Kala milame, poly mprosta!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...