Προς το περιεχόμενο

ALBATRON GeForce FX 5700 - 128mb

Brolly

Προτεινόμενες αναρτήσεις

paidia simera agorasa tin karta kai sto nvdia menu leei oti exw AGP 4x enw i karta sto kouti leei oti upostirizei to AGP 8x pws ginete na exw AGP 4x ??? mipws me kapoio update paw sto agp 8x ???i pezei kana rolo i motherboard ??? ( pws borw na dw poia motherboard exw ? )

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δε θα έχεις κανένα πρόβλημα.Και εγώ έχω την Asus Gforce FX 5700 TD 256 σε motherboard με agp 4x και δεν έχω κανένα πρόβλημα.Απλώς θα η κάρτα σου θα έχει μικρότερη ταχύτητα.Τα δεδομένα δε θα μεταφέρονται τόσο γρήγορα όσο στην agp 8x.Σκέψου το σαν usb 1.1 και usb 2.0.

Detonator λέγονται οι drivers της κάρτας γραφικών σου.Σίγουρα αν βάλεις άλλη μία 256 θα βοηθήσει τα πράγματα(Αναλογίσου ότι τα σημερινά παιχνίδια π.χ. Doom 3 θέλουν 1 gb ram στα σίγουρα).Τώρα όσων αφορά τα fps μπορεί να βοηθήσει την κατάσταση άλλη μια 256 αλλά δεν παίζει μόνο ρόλο μια μνήμη στα fps.Παίζει ρόλο και επεξεργαστής που έχεις καθώς και το μεγαλύτερο η κάρτα που διαθέτεις.Επίσης το agp 4x που σου είπα πριν είναι πολύ μειωτικό για την κάρτα σου η οποία υποστηρίζει agp 8x.Όλα αυτά συμβάλλουν στην όλη κατάσταση.Όμως αν βάλεις άλλη μία 256 ram και πας στα 512 πιστεύω ότι θα αυξήσεις τα fps σου.Εγώ προσωπικά θα σου πρότεινα να πουλήσεις τη 256 και να έβαζες δύο 512.Και πάλι δεν είναι σίγουρο ότι θα σταθεροποιήσεις τα fps.

agp8 vs agp4 μικρή εώς ελάχιστη διαφορά έχουν πρακτικά.

Η μνήμη θα βοηθήσει τα fps εφόσον είσαι καλυμμένος από vga & επεξεργαστή. Mε 256mb ram μόνο όμως, δεν πας μακριά.

/sc

Από ότι ξέρω με δύο 256 ddr κάνεις dual channel.Δεν ξέρω αν γίνεται το ίδιο και με τις sdram.Νομίζω πάντως πως γίνεται.Δεν το έχω δοκιμάσει ο ίδιος πάντως.Κάποιο άλλο μέλος ίσως ξέρει καλύτερα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...