Finalizator Δημοσ. 21 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2004 Θέλω να συνδέσω το laptop μου μέσω ασύρματου δικτύου με το desktop.Αγόρασα μία ασύρματη USB συσκευή(SMC 2862) και προσπάθησα μέσω του οδηγού που έχουν τα windows xp SP2 να τα συνδέσω χωρίς αποτέλεσμα. Μερικές φορές κατάφερα να συνδεθώ αλλά η σύνδεση κρατούσε πολύ λίγο. Η USB συσκευή είχε ένα utility αλλά δεν δούλευε πολύ σωστά ενώ κάτι παρόμοιο δεν βρήκα στο laptop. Επειδή είμαι τελείως άσχετος με το θέμα μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει λέγοντας μου τι να κάνω αναλυτικά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
DIL Δημοσ. 21 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2004 loipon gia na ta sindeseis asirmata prepei na stisieis ena wifi lan.tha pareis dyo kartes asirmates gia ta pc sou kai ena acess point opos legetai.des plaisio.kata protimisi 3com.exo kai douleyei mia xara me ena laptop kai 2 pc.otan ta pareis ayta mesa exeis manual kai sou leei akribos pos tha ta sindeseis
Finalizator Δημοσ. 21 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2004 Το δίκτυο το θέλω μόνο για 2 PC (το laptop και το desktop). To laptop υποστηρίζει wifi και στο desktop έχω την usb συσκευή. Από όσο ξέρω δεν χρειάζεται κάτι άλλο για σύνδεση μόνο 2 υπολογιστών, το θέμα είναι τι πρέπει να κάνω με τις διάφορες ρυθμίσεις.
raider Δημοσ. 21 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2004 η usb συσκευη του desktop ειναι wifi η υπερυθρες;
xaotikos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2004 Θα τα βάλεις και τα 2 σε adhoc mode (ή point to point) με το ίδιο SSID και στα 2, το ίδιο κανάλι και στα 2 και θα βάλεις ips πχ 192.168.0.1 στο desktop και 192.168,0,2 στο laptop. subnet και στα 2 το ίδιο (για το παραπάνω παράδειγμα 255.255.255.0). Αν το laptop δεν έχει adhoc δοκίμασε να βάλεις μόνο το desktop και από το laptop παίξε με το utility των windows και όχι της κάρτας.
Finalizator Δημοσ. 21 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2004 η usb συσκευη του desktop ειναι wifi η υπερυθρες; Η συσκευή είναι wifi. xaotikos έβαζα το ίδιο ssid και ίδιο key άλλα για κάποιο λόγο δεν δούλευε(πολύ σπάνια μόνο). Μήπως μπορείς να περιγράψεις λίγο περισσότερο αυτά που ανέφερες?Ξέρω, έιμαι κουραστικός αλλά δεν ξέρω καθόλου από δίκτυα.... :roll: :roll: Ευχαριστώ
xaotikos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2004 ...για κάποιο λόγο δεν δούλευε(πολύ σπάνια μόνο). Κάποιες φορές δούλεψε όμως?Αν ναι οι ρυθμίσεις είναι σωστές αλλά το ασύρματο κομμάτι έχει κάποιο πρόβλημα. Πόσο απέχουν desktop και laptop? Υπάρχουν εμπόδια μεταξύ τους? Δοκίμασε να τα έχεις δίπλα δίπλα να δεις ότι παίζουν σωστά και μετά απομάκρυνέ τα.
Finalizator Δημοσ. 21 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2004 Dipla dipla einai ta pc. Mia erwtisi:Ta kleidia diktiou pou vazw kathws kai to onoma SSID prepei na einai ta idia kai sta 2 pc? Etsi to exw kanei mexri stigmis,den mporw na katalavw ti kanw lathos...
xaotikos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2004 Κλειδιά μην βάζεις καθόλου. Πάντως ναι πρέπει να είναι τα ίδια και στα 2pc
Finalizator Δημοσ. 21 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2004 Κλειδιά μην βάζεις καθόλου. Πάντως ναι πρέπει να είναι τα ίδια και στα 2pc Zitaei omos klidia otan kanw sindesi.
xaotikos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2004 Δεν έχεις απενεργοποιήσει το WEP? Μήπως έχεις κάποιο μεταλλικό αντικείμενο μεγάλης επιφάνεις ανάμεσα στα 2 pc (ανάμεσα στις κεραίες τους...)?
Finalizator Δημοσ. 22 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2004 Apenergopoiisa to WEP.Den zitaei klidi twra alla pali den kanei connect sto diktio. Metaliko antikeimeno den exw...tha me trelanei!
Finalizator Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Telika istera apo prospatheies katafera na sindethw 2 fores gia 10 lepta.Meta i sindesi stamatouse.Ti mporei na fteei gia auto? (To sima kai stis 2 periptwseis itan poli kalo)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.