Godfath3r Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Nai, to kommati legetai Blitzkrieg Bop.
Godfath3r Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Egw to hksera re, apla gia thn istoria leme oti legetai etsi to kommati!!!
insomniac_new Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 exoume kanena neo gia ta tragoudia twn olympiakwn?
Fozzy Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Re paidia... mou eipe enas filos oti psaxnei ena kommati pou milaei gia tous olympiakous ths athinas... kai kala house-aki einai leei... varaei k ta sxetika... kai akougetai mia fonh sta agglika pou leei welcome to the 28th olympic games of athens k ta sxetika... any ideas?
icedale Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Πρέπει να είναι κανένα mix με το welcome της Γιάννας-Αγγελοπούλου, ίσως bootleg, δε ξέρω.
Fuel7 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δισκογραφικα το κομματι ειναι αυτο http://www.youtube.com/watch?v=FADtrYcFAxM Το ρεμιξ με την φωνή τής Αρβανιτακη που ακουστικε στήν τελετή έναρξης έχει βγεί σε ενα σιντι με τις πραγματικες εκτελέσεις που ακούστικαν στις αρένες το πώς λέγεται δέν ξέρω.Εχω φάει το κόσμο.Το σιντί έχει βγει Σίγουρα!!!
tsifotis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δισκογραφικα το κομματι ειναι αυτο http://www.youtube.com/watch?v=FADtrYcFAxM Το ρεμιξ με την φωνή τής Αρβανιτακη που ακουστικε στήν τελετή έναρξης έχει βγεί σε ενα σιντι με τις πραγματικες εκτελέσεις που ακούστικαν στις αρένες το πώς λέγεται δέν ξέρω.Εχω φάει το κόσμο.Το σιντί έχει βγει Σίγουρα!!! 7 χρονια την παιδευες την απαντηση; (εισαι και 8 χρονια μελος τρομαρα σου ) Ααααχ! Ωραια εκεινα τα χρονια - προ κρισης, αθωα. Eurovision, Ολυμπιαδα, Euro και γενικα ο μηνας εχει 9. Να 'σαι καλα για το νοσταλγικο ταξιδι και σορυ για το οφτοπικ.
funbreaker Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 Εγώ ψάχνω τον διπλό έλικα του Κυπουργού και δεν το βρίσκω πουθενά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα