GIORGARAS Δημοσ. 21 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2004 Γεια σας έχω το εξής πρόβλημα. Έχω έναν φορητό, fujitsu amilo d-8820 και ότνα πάω να γράψω cd (έχω δοκιμάσει με δύο προγράμματα), σταματάει μεταξύ 5-15% και γράφει error και το drive δεν ανοίγει, κολλάει και πρέπει να το βγάλω και να το ξαναβάλω (ευτυχώς γίνεται με κλιπάκια που έχει). Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ πολύ!!!
kavaliotis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2004 Για πες και τιποτα περισσοτερο... Τι λειτουργικο εχεις, αν στο εκανε απο παντα, αν εχεις δοκιμασει καινουργιους ASPI drivers, αν εχεις ενεργοποιημενο DMA ή οχι, αν δοκιμασες να κανεις φορματ και ειχες παλι τα ιδια προβληματα....??? Παντως σε αναλογες περιπτωσεις σε PC νομιζω το προβλημα ητανε hardware, δηλαδη χαλασμενο το CDR...
GIORGARAS Δημοσ. 22 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2004 Ευχαριστώ για την απάντηση, το cdrw/dvd είναι QSI SBW-241, μου το έκανε και παλιότερα αλλά που και που έγραφε, πριν λίγες μέρες έκανα format, έχω windows xp pro, καινούριους ASPI drivers που θα βρω? χθες έκανα update firmware και πάλι τίποτα.Έχω ξεχάσει από που βλέπω αν είναι ενεργοποιημένο το DMA. Μπορείς να με βοηθήσεις; Το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι είδα σε ένα site (όχι επίσημο) μάρκες με cd που είναι συμβατό, εγώ πήγα να γράψω TDK και CREATION αλλά τίποτα, αλλά αυτά δεν ήταν στην λίστα με τα συμβατά cd. Ευχαριστώ πολύ!! δες και εδώ: http://club.cdfreaks.com/lite/t-89170.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.