spasoklambania Δημοσ. 21 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2004 Παιδιά συγγνώμη που ανοίγω νέο topic για αυτό το θέμα αλλά είναι σημαντικό για εμένα. Βλέπω ότι το http://www.tfrc.gr δεν ανοίγει με τίποτα. Ποιο πριν έβγαζε ένα flash animation αλλά δεν προχώραγε όταν πάταγα Skip ή Enter ( επιλογές που είχε πάνω το flash animation ). Βρήκα ότι το animation ήταν από την διεύθυνση http://www.install.gr/tfrc . Ξέρετε τι συμβαίνει;
Founes Δημοσ. 21 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2004 kollite vgazei na minima "soon our site, coming back" opwte isws kanoun kamia anafathmisi
geran Δημοσ. 21 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2004 ειμαι μελος στο forum του tfrc και το μονο που μπορω να σου πω οτι και σε μενα μερικες φορες δεν μπαινει (οπως σημερα )...μαλον ειναι καποιο τεχνικο προβλημα που δεν το εχουν λυσει (ακομα)
spasoklambania Δημοσ. 22 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2004 ειμαι μελος στο forum του tfrc και το μονο που μπορω να σου πω οτι και σε μενα μερικες φορες δεν μπαινει (οπως σημερα )...μαλον ειναι καποιο τεχνικο προβλημα που δεν το εχουν λυσει (ακομα) Δεν νομίζω να είναι τεχνικό πρόβλημα. Αν δεις στο τέλος του flash ( ή αν δεν φτάνει το 100% μόλις κάνεις refresh ) λέει "WELCOME TO Top Fuel Racing Club Something About NEW TFRC? Soon Our Site Coming back" Εμένα δεν μου αρέσει καθόλου το Something About NEW TFRC? . Ελπίζω να επανέλθει κανονικά και επίσης να μην έχει χαθεί τίποτα από τα παλιά δεδομένα ( ειδικά το forum )... Αν βλέπει αυτό το μήνυμα κάποιος υπεύθυνος του site ή κάποιος που ξέρει πραγματικά τι συμβαίνει, ας απαντήσει εδώ παρακαλώ
elteo Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Toυς χάκαραν...!! Μου ήρθε ενημερωτικό email που εξηγούσε τι έγινε...κάποιος τους τα μάμησε ΟΛΑ..τώρα βρίσκονται στο 70% της ανάκτησης! Μέσα στην άλλη εβδομάδα ελπίζουν να βγουν πάλι..!
the_maniac Δημοσ. 28 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2004 παιδια μια χαρα δουλευει το site.....δεν μασαμε μια αλλαγη ηταν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.