theobabis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2004 Παιδες, ψαχνω μερικα χρονακια ενα disco κομματι με τιτλο what a night - Terry Iten Μιας και στο google βρισκω μονο αναφορες, οπως το παρακατω: http://www.artistindex.de/artist/281113/FR/1 αλλα πουθενα δυνατοτητα αγορας, μηπως γνωριζετε/υπαρχει καποιο online μαγαζι που να εχω ελπιδες να το βρω? Σας ευχαριστω πολυ
Godfath3r Δημοσ. 21 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2004 Sto play.com epsakses?Se kapoia syllogh isws na vrisketai...Kane ena search sto allmusic.com gia na deis se poio cd vrisketai to kommati kai meta psakse gia to sygkekrimeno cd se on-line music stores!!!! Elpizw na voh8hsa!
theobabis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2004 Εχω ψαξει στα play, amazon, loaded247. To allmusic δεν την αναφερει καν Καποιο αλλο site υπαρχει που μπορω να βρω στοιχεια για το cd στο οποιο ειναι? :roll: Godfath3r, σε ευχαριστω πολυ
theobabis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2004 gntelmp, απλα εξαιρετικος. Σε ευχαριστω πολυ. ps Nα δω τωρα που το παραγγειλα, που θα βρω πικαπ να το παιξω...
Godfath3r Δημοσ. 26 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2004 Wx, Paketo e???Vres kapoion na sto grapsei se cd! No Problem theobabis, makari na se voh8ousa kiolas!
theobabis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2004 Σε ευχαριστω πολυ Godfath3r. Εχω καποιες ιδεες για αρχη, αλλιως...:oops:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.