Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα θερμοκρασίας με 9800xt??

Christos19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σύμφωνα με το overdrive του ati catalyst η θερμοκρασία της κάρτας μετά από μια ώρα need for speed (π.χ) έφτασε τους 81 βαθμούς! Είναι φυσιολογική ? Έχω την club3d χωρίς clockarisma και χωρίς ενεργοποίηση του overdrive..

Δημοσ.

Επίσης μόλις το ανοίγω, έχει θερμοκρασία γύρω στους 60 βαθμούς.Μετά από internet 2 ωρών η θερμοκρασία είναι 74 βαθμοί και το ρολόι 418mhz

• Super Moderators
Δημοσ.

to kanoniko clock einai sta 411-412 nomizw...

apenergopoihse to overdrive (an kai les oti den einai energopoihmeno...) kai logika 8a pesoun arketa oi 8ermokrasies...an den veltiw8ei kati prepei veltiwseis to e3aerismo tou koutiou sou :)

alliws alla3e thn psy3h ths kartas me kapoia pio apodotikh :)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έλα φίλε μου Χρήστο,οι θερμοκρασίες σου ειναι απολύτως φυσιολογικές.Έχω ακριβώς την ίδια κάρτα με σένα,με ενεργοποιημένο το Overdrive(418MHz) και χωρίς o/c και σε κατάσταση ηρεμίας(όπως κατάσταση ηρεμίας για μια VGA είναι και οι 2 ώρες στο Internet) έχω 70-74 βαθμούς.Φυσικά μετά από πολύωρο gaming ανεβαίνει γύρω στους 80.Επίσης σκέψου ότι είναι καλοκαίρι και οι θερμοκρασίες είναι ανεβασμένες..Σε ένα μήνα θα δεις αισθητές διαφορές(αισθητές με την έννοια της τάξης των 5 βαθμών στην καλύτερη περίπτωση..).Πάντως επειδή και εγώ είχα αγχωθεί με το ίδιο θέμα πριν από 3 μήνες(την κάρτα την έχω πάνω από 9) σε καθησυχάζω λέγοντάς σου ότι το έψαξα εκτενέστερα.Για να σιγουρευτείς δες και αυτό: http://www.ati.com/support/infobase/4391.html Αυτά,ελπίζω να βοήθησα έστω και στο ελάχιστο.Τέλος,συμβουλή μου είναι να τα αφήσεις όλα όπως έχουν και μην ασχολείσαι παραπάνω,γιατί δεν υπάρχει κάνενα πρόβλημα.

Υ.Γ. Δεν θέλω να πικάρω το συνομιλητή ThReSh,αλλά απο την εμπειρία μου,με την απενεργοποίηση του Overdrive δεν υπάρχει σημαντική πτώση των θερμοκρασιών.Επίσης έχει δίκιο ότι με απενεργοποιημένο το Overdrive,τo clock είναι 411-412MHz.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...