bogner uberschall Δημοσ. 20 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2004 Pws tha tin overclockarw? Den exw idea apo overclocking. Exw tin albatron geforce FX 5600 CP 128MB DDR. Thanks. Yparxei periptwsi na liwsei?
Executor_Tassadar Δημοσ. 20 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2004 Κατέβασε το rivatuner. Ναι , υπάρχει περίπτωση να λιώσει , να υγροποιηθεί και να βραχυκηκλώσει το σύστημα . Σοβαρά τώρα , μιας και δεν έχεις ασχοληθεί με το άθλημα , ανεβάζουμε τα mhz αν 3-4 , και μετά τρέχουμε κάποιο βαρύ μετροπρόγραμμα πχ 3d mark 2003. Αν δεν σου βγάλει artifacts (missing pixels, γραμμές κτλ) συνεχίζεις. Αν σου βγάλει , βγαίνεις αμέσως απο το μετροπρόγραμμα και ρίχνεις τα ρολόγια στην αμέσως προηγούμενη συχνότητα που δούλευε σωστά η κάρτα.
The Crow Δημοσ. 20 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2004 Εγώ θα έλεγα να κάτσεις στα αυγά σου!!Μην προκαλείς την τύχη της κάρτας σου!!
Fireball Δημοσ. 21 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2004 Συμφωνώ με τον Crow, όσο και να την πειράξεις δέν θα σου δώσει κάτι παραπάνω, ίσως σπίθες και μπόλικο καπνό
redxaris Δημοσ. 21 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2004 re paidia sovara twra epidi kai egw exw akrivws tin idia karta ti lete na kanw overclock i na tin afisw opws einai ? diladi an kanw overclock den tha dw diafora i opia tha axsizei to risko kai tin diadikasia>?
manpap63 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2004 Μάγκες όλα έχουν το όριό τους αλλά για δοκιμάστε τα έξης νούμερα και μετά πείτε τη γνώμη σας. Το λέω αυτό γιατί έχω την ίδια και μου δουλεύει σφεντόνα. Συχνότητα ρολογιού πυρήνα στα 360 Μhz Συχνότητα ρολογιού μνήμης στα 560 Mhz
redxaris Δημοσ. 21 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2004 tha to dokimasw alla prin apo afto pes mou pws mporw na kanw kapio test stin karta gia na dw tis epidoseis tou kai apo pou mporw na katevasw to programa to opio xriazomai? (freeware panta )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.