MadeBy.Me Δημοσ. 20 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2004 προχθές κατέβασα το πρόγραμμα, την πιο καινουρια έκδοση την 3.80 professional. ενώ έκανα χθες search στα κανάλια, ξαφνικά μου έκανε τερματισμό, κανονικά, λες και πάτησα εναρξη τερματισμός.μετά όταν τον άναψα έκανα παλι την ιδια διαδικασία αλλά δν μου έκανε 2η φορά, και έτσι δν ανυσήχησα.σήμερα όμως που πείραζα τις ρυθμίσεις, μου έπιασε ακόμα ένα shutdown απροειδοποίητο. ποιό πιθανό είναι να φταίει το πρόγραμμα ε?στις ρυθμίσεις δν έπαξα για τίποτα εμπλεκόμενο. λέτε να φταίει το hardware?π.χ. κάρτα γραφικών, τροφοδοτικό? με το παλίό πρόγραμμα ήταν όλα οκ(σε θέμα shutdown,γιατί στα άλλα ήταν όλα μάπα)
Petza Δημοσ. 21 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2004 e oxi kai mapa to chris tv mallon ftaiei i "xalasmeni" apodiksi agoras kanei diafora alla oxi kai termatismo tou PC!!!!
Phillip Morris Δημοσ. 21 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2004 kai se mena ta idia kanei i version 3.80 pro. i palioteri itan pio statheri alla den ipostirize 2 monitors. o Petza vevaia exei para poli dikaio...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.