Προς το περιεχόμενο

ΑΘΗΝΑ 2004 Τελετή Έναρξης, The DVD!

Panahs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την είδα πάλι χωρίς τους σχολιασμούς .... και επαθά για άλλη μια φορά την πλάκα μου.

Όμως το βίντεο μου προφανώς έχει πρόβλημα και δεν έχει καλή εικόνα, γιαυτό αναρωτιέμαι

Μήπως έχει κανείς ιδέα εαν αυτό το Αριστούργημα θα κυκλοφορήσει ποτέ σε DVD ώστε να μπορούμε να το έχουμε όλοι εκτός από μέσα στην καρδιά μας, αλλά και στην βιντεοθήκη μας με αψογή εικόνα/ ήχο?

Δημοσ.

Και εγώ αναρωτιόμουν κάτι τέτοιο. Τώρα, ή εγώ είμαι βλάκας, ή αυτός που έφτιαξε το site της ΕΡΤ, και δεν μπορώ να βρω τα φόρα τους (που θυμάμαι παλιότερα είχα επισκεφτεί και είχαν ανεβάσει υλικό από το Euro της Πορτογαλίας), μήπως λέει κανένας αν το σκέφτονται (όπως έκαναν με την ανασκόπηση του Euro).

Σαν εναλλακτική, κάποια μέρα θα περάσω στο PC μέσω S-VIDEO την VHS (την έγραψα απόψε), και κάποια στιγμή θα το περάσω σε DVD. Αλλά βαριέμαι απίστευτα να ξεκινάω τέτοιες διαδικασίες (χώρια που η κάρτα μου μετά από τα πρώτα 20-30 λεπτά capturing -και πολλά λέω- θα αρχίσει να χάνει frames και θα μου κάνει τα νεύρα τσαντάλια...). Μάλλον θα καταλήξω σε κανένα κατάστημα φωτογραφικών ειδών/βιντεοσκοπήσεων να μου την κάνουν αυτοί (και να τα ακουμπήσω χοντρά...)

Δημοσ.

Δεν ακούστηκε...καθόλου. Είχαν κόψει όλη την παρέλαση (εκτός της ελληνικής αποστολής-τι σόι έλληνάρες θα ήταν; ), λόγω χρονικής διάρκειας.

Δημοσ.

Ο Tiesto δεν ακούστηκε και ούτε την παρέλαση δείξανε και κατά την γνώμη μου καλά κάνανε. Εάν δείχνανε και την παρέλαση η τελετή θα τελείωνε δεν ξέρω κι εγω πότε τα ξημερώματα, καθώς επίσης ένας Tiesto δεν φτάνει για να κάνει αυτές τις 1,5- 2 ώρες της παρέλασης διασκεδαστικές.

Πάντως αυτό που άξιζε πραγματικά ήταν ο ήχος ο οποίος αυτή την φορά ήταν 100% διορθωμένος και έλειπαν και τα άστοχα σχόλια / παπαρολογίες των Κωστάλα, Διακογιάννη, Κατσαρού κλπ...

Τέλος σχετικά με την Bjork η οποία δέχτηκε τα πιο αρνητικά σχόλια από όσο είδα σε ξέρα fora (πχ "what did she want there???") στην πραγματικότητα θα ανεβαινε σε εναν ανελκυστήρα στο κέντρο του γηπέδου ο οποίος θα υψωνόταν και θα σκέπαζε η Bjork τους αθλητές με το φόρεμά της, αλλά δεν λειτούργησε αυτό και έτσι την πέταξαν στην άκρη... Κρίμα.

Δημοσ.

o tiesto itan ola ta lefta tis parelashs.

i8ela poly na exw se kalo ixo to set tou kai mono gia ayto i8ela tin epanalipsi kai gia ta wraia kommatia me ta mpouzoukia stin arxh.

ama les oti kaneis epanalipsi i tin kaneis swsta h ka8olou...

telos pantwn,as elpisoume na bgei dvd opws eipate kai eseis allwste!

Δημοσ.

θα βγει σε dvd αλλά μετά την λήξη των αγώνων (προφανώς).

Τα δικαιώματα έκδοσης δεν τα έχει η ΕΡΤ αλλά ο ρομέρο και η ΔΟΕ.

ΤΟ σετάκι του tiesto θα ακούγεται κανονικότατα γιατί θα έχει το κανονικό feed κι όχι αυτό που έβγαινε για την κάλυψη. Θα έχω την τελετή σε dvd σύντομα στα χέρια μου ίσως πριν και από την κυκλοφορία της. Θα σας ενημερώσω...

• Super Moderators
Δημοσ.

nai exei anakoinw8ei oti 8a vgei se dvd...

siga mhn exanan thn eukairia na vgaloun kai alla lefta :P

(asfalws 8a to agorasw :P :P :P :P :P )

Δημοσ.

pantws i epanalipsi xtes itan poly upodeesteri se poiotita eikonas apo th zwntanh.kamia sxesh xrwmata kai fotismos se sxesh me to live.les kai to kanane (profanws gia na poulhsoun meta oi idioi) epithdes.kai pisteuw ta sxolia tha eprepe na uparxoun-kathara proswpikh apopsh.ante na vgei kai epishma se dvd kai fysika na to parw kopia-siga mh dwsw kai alla fraga sthn aggelopoulou kai th parea ths.arketa mas efagan

Δημοσ.

Εγραψα στο video την επανάληψη της τελετής.

Το παράπονό μου είναι πως η ΕΡΤ δεν εκπέμπει στερεοφωνικά, με αποτέλεσμα ο ήχος από την τελετή να μην ικανοποιεί :(

Α! και σπάσιμο που κόψανε την παρέλαση... να ακούγαμε και λίγο Tiesto :P

• Super Moderators
Δημοσ.

elpizw sto dvd na mporeis na epilegeis esy an 8es na akous sxolia...pantws o Diakogiannhs htan APARADEKTOS...apisteuta polla la8h ta opoia DIAVAZE LA8OS...eleos dld, kapote htan apisteuta kalos alla pleon den einai anagkh na ton trwme sthn mapa...

Δημοσ.

Εμενα παλι γιατι μου την σπαει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΜΑ ΠΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ο Κωσταλας???? Ενταξει σε κατι μπαλετα και τετοιες βλακειες καλος ειναι μιας και κανεις δεν τα παρακολουθει, αλλα καποιος χριστιανος εκει στην ΕΡΤ δεν μπορει να καταλαβει οτι το να ακους Κωσταλα κατω απο τα beat του Tiesto ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ????!!!! Μου εσπασε τα νευρα το ατομο!!!! Εχει και μια απαισια φωνη θαρρεις και πηγα να ακουσω λυρικη... Τεσπα χαρηκα που στην επαναληψη δεν ειχαν τα απαισια σχολια του και γενικα την φωνη του (μαλλον θα τους βαλανε χερι και την κοψανε) και την εγραψα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...