Προς το περιεχόμενο

Dos programma palio den trexei swsta...

MAFIA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Exw ena programmataki pou palia (Prin ta windows) to etrexa kanonika panta se dos.

Shmera phra ena neo pc me win xp kai einai p. 4 sta 3. ht

to programmataki auto molis to trexw to bgazei sthn mish o8onh ! oxi se oloklhrh .... phga sta proerties to ebala full screen alla pali tipota,

xerei kaneis giati ?

Δημοσ.

Δοκιμασε το Compatibility Mode

Δεξι κλικ στο εκτελεσιμο > Compatibility και δοκιμασε διαφορες εκδοσεις... Μια απο αυτες θα σου κατσει :)

To DOSBOX ειναι καλο αλλα εχω την εντυπωση πως ειναι αρκετα βαρυ... Εγω το ετρεξα σε PIII600 και σερνοταν...

Δημοσ.

Τρέξτο σε παράθυρο.

Στη συνέχεια δεξιό ALT & ENTER και γίνεται Full Screen.

Αν λειτουργεί σε Full Screen είναι ΟΚ.

Αν όχι τότε έχει πρόβλημα το progie. Το λές γιατί πολλά από αυτά κάνουν Freeze σε Full Screen.

Δημοσ.
Τρέξτο σε παράθυρο.

Στη συνέχεια δεξιό ALT & ENTER και γίνεται Full Screen.

Αν λειτουργεί σε Full Screen είναι ΟΚ.

Αν όχι τότε έχει πρόβλημα το progie. Το λές γιατί πολλά από αυτά κάνουν Freeze σε Full Screen.

me alt kai enter den paizei auto, to programma trexei anoigei kanonika olo to full screen alla to programma mesa einai sth mish o8onh....kai apo katw einai mauro .......

Δημοσ.

den....

telika brika kapoia akrh me to dosbox kai trexei se full screen to programma omws exw allo problhma pali...... den edeixne ka8olou ellhnikous xarakthres.....ebala ena dos programmataki to gk diabazw ellhnika alla den grafw twra :(

Δημοσ.
den....

telika brika kapoia akrh me to dosbox kai trexei se full screen to programma omws exw allo problhma pali...... den edeixne ka8olou ellhnikous xarakthres.....ebala ena dos programmataki to gk diabazw ellhnika alla den grafw twra :(

Δεν ξέρω αν έχεις τη δυνατότητα να μου στείλεις το φάκελο που περιέχει το πρόγραμμα.

Μέχρι τώρα δεν είχα πρόβλημα σε κανένα DOS' date=' εκτός από προγράμματα της Logic DIS.

Παρ'όλα αυτά κατέβασε το KBDHE και ρίχτο στο φάκελο C:\WINDOWS\SYSTEM32

Στη συνέχεια πρόσθεσε την παρακάτω εντολή στο AUTOEXEC.NT που βρίσκεται στο C:\WINDOWS\SYSTEM32

>lh %SystemRoot%\system32\KBDHE.COM

Ελληνικά θα γράφεις με Δεξί Alt -Shift.

Πιστέυω ότι έχεις κάνει διπλή δουλειά....

Δημοσ.

Nα μήν το βαλεις στο autoexec.nt Δοκίμασε (σε μένα δουλεύει) να το βαλεις σε ένα directory που το κάνεις mount. Απλά τρέξε την εντολή kbdhe και όντως με δεξι alt shift έχεις ελληνικά στο πληκτρολόγιο. Υπάρχει περιπτωση να μην έχεις ομως ελληνικά στο προγραμα. Τοτε δοκίμασε άλλο keyboard driver.

Δημοσ.

Εγώ πρέπει πρώτα να ορίσω κύρια γλώσσα τα Ελληνικά στα XP και αφού ανοίξει το πρόγραμμα έχω Ελληνικά με δεξί Alt -Shift και Αγγλικά με αριστερό Alt -Shift.

Επίσης το πρόγραμμα ανοίγει σε παράθυρο όταν το ανοίγω από συντόμευση, ενώ σε πλήρη οθόνη όταν πατάω το εκτελέσιμο .bat που είναι μέσα στο φάκελο του προγράμματος.

Αυτά γιά το Manager της Singular των αρχών της δεκαετίας το '90.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

anoixe to BAT arxeio pou ksekina to programma sou kai bale mesa tin parakatw entoli

mode con: cols=80 lines=25

sou lynei to problima me to full screen

twra gia ta ellinika bale ena apo ta parapanw programmata i kapoio paromoio kai eisai etoimos !!1

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...