djcensor Δημοσ. 19 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2004 Τα αρχεία είναι σε μορφή *.amr επειδή τα ηχογράφησα με το κινητό και μπορείτε να τα αναπαραγεται με τον nokia multimedia player.... Μη δώσετε σημασία σε οικογενειακές φωνές που μπορεί να ακουστούν κατά τη διάρκεια.... Ορίστε το url http://briefcase.pathfinder.gr/contents/djcensor/23125
TheBoyFromSalina Δημοσ. 19 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2004 Παλι καλα που τα παιζει και το real player.... H ποιοτητα παντως ειναι χαλια. 1 Πολυ γνωστο ρε γμτ... 2 Faith Hill - There you'll be 3 Suzi Quatro / Chris Norman - Stumblin' in 4 Robert Mosuse / Nathalie-Jane Krits - Do you love me? Απαισιο! 5 Το ιδιο με το 2 6 David d' Or - Le'ha'amin (To have a dream) (Η συμμετοχη του Ισραηλ στη φετινη Eurovision - Τωρα που το προσεξα, οι στιχοι ταιριαζουν και με την υπογραφη σου :wink: ) 7 ? 8 Mηπως ειναι το ιδιο με το 7? 9 Σα Δυτικες Συνοικιες ακουγεται 10 ? 11 ? 12 Ορφεας Περιδης - Κάτι μου κρύβεις
djcensor Δημοσ. 20 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2004 thanks re filara...!!!den mporeis na fantasteis pooooso me sozeis... Opote tora menoun mono ta : 1,7,8,10,11
dim_b Δημοσ. 20 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2004 7 & 8. Μαντώ - Σ' ευχαριστώ 9. Δυτικές Συνοικίες - Απομόνωση 11. Χρήστος Δάντης - Φωτιά θαλασσί το 1 είναι πράγματι πολύ γνωστό, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ τίτλο
DJ_XLR8 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2004 To 10 πρέπει να είναι Αγγελική Ηλιάδη - Τη μοναξιά φοβάμαι. Πάντως Ηλιάδη είναι σίγουρα. Όσο για το πρώτο όλοι έχουμε κολλήσει, ωστόσο όταν το ακούσει η Χριστίνα θα σου πει. Οι στίχοι λένε νομίζω ...always waiting for the sun...
Cristina Δημοσ. 20 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2004 Όσο για το πρώτο όλοι έχουμε κολλήσει, ωστόσο όταν το ακούσει η Χριστίνα θα σου πει. Οι στίχοι λένε νομίζω ...always waiting for the sun... Δυστυχώς δεν μπορώ να ακούσω *.amr. Αλλά αν τα λόγια είναι αυτά, τότε ίσως να είναι το 'Falling From Grace' από Gentle Waves.
DJ_XLR8 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2004 Μπορείς να το ακούσεις με Quick Time Player.
TheBoyFromSalina Δημοσ. 20 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2004 Oυτε real player? Σου κατεβαζει ενα μικρο software κ ειναι ok.
Cristina Δημοσ. 20 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2004 Ούτε... Το δοκίμασα και αυτό όταν είδα που το ανέφερες... Και δεν μου κατέβασε και τίποτα... Αν θα ήταν εύκολο σε κάποιον να το κάνει *.wav... :roll:
sotris99 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2004 Ναι, μου είπαν χθες... Αλλά δεν έχω... [img']http://www.plentpak.com/smileys/picknose.gif[/img] Cris από εδώ μπορείς να το κατεβάσεις! :wink:
Cristina Δημοσ. 20 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2004 Aaaah!!! Τί θα έκανα χωρίς την βοήθειά σας και την προθυμία σας! Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο!!! Τελικά είναι αυτό που είπα πριν... :roll: 'Gentle Waves - Falling From Grace' Btw, υπέροχο τραγούδι... :roll: :|
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.