Προς το περιεχόμενο

kai ayto to topic to kaname reality!eyge mas!

predator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

telos sto link pou aneferes milousa gia backup kopias paixnidiou se periptwsh pou exeis to au8entiko antigrafo kati pou einai apolitws nomimo!

ti akribws 8eleis na apodei3eis grigas , pws den eimai "nomotaghs" user?

psaxnes post mou gia na me laspwseis epeidi milisa kata tis pareoulas sou?

Δημοσ.

Κακώς κλειδώθηκε το τόπικ που αναφέρεις μιας και δεν αναφέρεται ειδικά σε προτατευόμενα απο πνευματικά δικαιώματα βιβλία αλλα μιλάει γενικά.

Εχεις δίκιο εν μέρη και εγώ έχω κάνει 2-3 τόπικ επειδή πιστευω πως κατα περιπτώσεις είμαστε πολύ αυστηροί (εκεί που δεν υπάρχει έστω τυπική παράβαση) και αλλού κάνουμε τα στραβά μάτια.

Παρ'όλα αυτά δεν νομίζω η παραπάνω "ανισορροπία" (κατα την γνώμη μου πάντα) ως προς την εφαρμογή της αυστηρότητας έχει να κάνει με τον εκάστοτε χρήστη αλλα με την εκαστοτε θεματολογία, οπότε εγώ ως χρήστης αποδέχομαι την κατάσταση ως επικρατούσα "ηθική" του φόρουμ (μετά απο πολύ ευγενικές και κατατοπιστικές διευκρινίσεις στα ανάλογα τόπικ που άνοιξα στο παρελθόν απο τους αρμόδιους).

Ας μην βλέπουμε φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν και ας καταλάβουμε πως ουσιαστικά και οι υπέυθηνοι ακροβατούν καμια φορά στο γράμμα του νόμου για το κοινό συμφέρον :)

Predator επι προσωπικού νομίζω πως έχεις έρθει σε αντιπαράθεση χωρίς ουσιαστικό λόγο, αν είσαι λίγο πιο ανεκτικός όσον αφορά το χιούμορ σου πιστευω όλα θα λυθούν (μέχρι τον οκτώβριο που θα πλακώσουν τα alien τουλάχιστον :P )

Δημοσ.

twra den exeis na peis tipota neo epeidi bgazw ti brwmia sti fora?

kai ban na me kanete gia ayta pou eipa (pou apla einai gnwmh mou kai den prosbalei h ek8etei kanenan alla isa isa exei apotero skopo na boi8isei mia katastash pou diaiwnizetai) apla 8a apodei3ete pws exw dikio.

^BOOMBOOM, an clikareis sto link pou dinei o xrhsths unameit ( for the record einai ayto pou arxizei apo and... ) 8a deis pws einai mixani anazitisis gia cracks kai serials.

ayta omws de ta anaferei o filos grigas,para epiti8ete se mena pou oudepote exw kanei tetoia xontrada.

oso gia to xioumor mou exw pei polles fores pws de mou aresei to "xioumor" merikwn edw mesa kai na apofeygoun na to xrhsimopoioun enantion mou giati to 8ewrw emmesh prosbolh.den einai 8ema "mygas" h "komplex" alla apo kapoion pou de me xerei apo xtes de to dexomai ayto.

elpizw na egina katanoitos kai sas kalw olous na skefteitai sobara osa eipa wste na ginei pio filiki kai leitourgiki ayth h koinothta.

Δημοσ.

χμ εχεις δικιο

ο unameit του οποίου το τόπικ πόσταρες είναι γνωστός και ως ο Cancerman του Insomnia και φημολογείται οτι γενικώς κινεί τα νήματα...

Επίσης είμαι τόσο κλίκα και διοικώ το φορουμ μαζί με τους άλλους ετσι ώστε το user account μου έχει admin privileges και ανα πάσα στιγμή μπλοκάρω το forum

Και για να μη μακρυγορώ. Όπως λέει και o Χάρυ Κλυνν. Δε μας κατουράς ρε Πάριε;

Δημοσ.

To είδα το link αλλα η παράθση ενός link που είναι search engine και δεν περιέχει παράνομο υλικό δεν συνιστά τύποις παράβαση αν και στην πράξη είναι αντίθετο με το πνεύμα του νόμου. Οι διαχωριστικές γραμμές είναι λεπτές μεν, υπαρκτές δε.

Τέλος χωρίς να θέλω να μπλεχτώ σε αλλονών τον καυγά (?) θα ήθελα να σου πώ πως κανένας δεν βγάζει βρωμιές ούτε το τόπικ που βρήκες συνιστά "βρωμιά", απλώς λέω να βλέπεις τα πράγματα πιο χαλαρά, δεν υπάρχει κάποια 'παρεούλα' 'κλίκα' ή δεν ξέρω και εγώ τί με σκοπό να σε εξοντώσει. Η μία παρεξήγηση φέρνει την άλλη.

Οπως λέει και η Αννίτα , δες το λίγο στην χαλαρουήτα το πράγμα :D

Δημοσ.
Δε μας κατουράς ρε Πάριε;

dhladh ayto na to 8ewrhsw episis "xioumor"?

prepei diladi na to anexomai ayto kai na pernaei aparatirito epeidi proerxetai apo enan "news poster" me 3700+ posts :?:

kaneis de blepei pws prospa8w na sas dwsw na katalabete pws me to tropo sas APO8EITAI kosmo apo edw mesa pou exei sixa8ei pia aythn thn katastash?

http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?p=612313#612313'>http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?p=612313#612313

http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?p=612313#612313

apokorifwma: http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?p=612369#612369

ayta ta sxolia (peri bodiwn,emmesi anafora se aunanismo kai loipa..diabaste ta ekei einai,mi ta lew ena ena) mipws einai kai ayta sti plaka?ayto einai 8emito kai kalo xioumor h mipws kaystika sxolia/prosopikes epi8eseis?ayth einai simperifora pou prepei na anexete kaneis kata ti gnwmh sas?

an einai kai ayta sti plaka tote na arxisoume oloi edw mesa na brizomaste na doume mexri pou ftanei h antoxh tou ka8ena mas...

Δημοσ.

Κύριοι, το reality έλαβε τέλος. Όσο και αν προσπαθούν κάποιοι να με τσαντίσουν, δεν θα το καταφέρουν αφού είμαι ήδη πολύ τσαντισμένος από το θέαμα που παρακολούθησα στο κλειστό του Ελληνικού.

Καλή σας νύχτα.

btw... οι καλοθελητές που έκαναν (σωστά) report το post και στη συνέχεια φρόντισαν να κάνουν άνω κάτω το forum με posts που κάποιος (όχι εγώ ;)) θα μπορούσε να χαρακτηρίσει ηλίθια, καλό θα ήταν να έχουν υπ'όψην τους αυτό, και πιό συγκεκριμένα, την παρακάτω παράγραφο...

Εάν δείτε κάποιο μήνυμα το οποίο πιστεύετε ότι είναι λανθασμένο (π.χ. έχει γραφτεί σε λάθος forum), παραβαίνει τους Όρους Χρήσης ή απλά είναι ανάρμοστο (πχ. υβριστικό), μην απαντήσετε και μην αρχίσετε αντιπαράθεση. Το πιο απλό που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε το συγκεκριμένο κουμπί πάνω από το 'λάθος' μήνυμα. Ένα e-mail θα σταλεί αυτόματα στον ή στους moderators του συγκεκριμένου forum και θα τους ειδοποιεί: α. ποιό μέλος πάτησε το κουμπί και β.[/b'] έναν σύνδεσμο (link) του συγκεκριμένου μηνύματος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...