unre@l Δημοσ. 19 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2004 Hello σας! Λοιπον... Εχουμε και λεμε... Εδω και αρκετο καιρο (1 χρονο και 4 μηνες) φτιάχνω μονος μου μια 3DEngine. Σε λιγο καιρο (κανα μηνα) 8α την εχω τελειώσει.Καποια απο τα features της ειναι: BSP Rendering with Bounding Boxes and Occlusion Queries Per pixel Lighting bump mapping Dynamic Cube/sphere Mapping Z-fail Shadow volumes Volumetric Fog Real Time Reflections Video Textures Texture Projections BMP,PCX,TGA,DDS,PNG file support Md3,md5,3ds 3dfile support και αλλα... Ζητάω άτομα που να μπορουν να μου φτιαξουν οτιδηποτε απο τα παρακατω: md3 models with animations md3 skins md5 models with animations md5 skins indoor levels σε 3DS format. textures, textures with Heightmaps or normal maps Δεν με νιάζει με ποιο πρόγραμμα 8α φτιαχτουν αυτα.. πχ 1. Μπορει καποιος να φτιάξει τα indoor levels με Maya.Κανενα πρόβλημα. Αυτο που 8ελω εγω ειναι τα μου τα δώσει σε φορμα 3DS. πχ 2. Επισης τα μοντελα μπορουν να φτιαχτούν οπουδίποτε. Εστω στο Lightwave. Αρκει μετα να γινουν convert με καποιον exporter ( για md5 υπαρχει σίγουρα exporter για 3DSMAX και Lightwave, για md3 σχεδον για όλα τα γνωστα και μη 3D προγραμματα) σε md5 ή md5. Ακομα και να μήν ξέρετε τίποτα απο αυτα και τυχαινει να εχετε καπου συλλογες απο 3D αντικειμενα, textures ακομα και ήχους αν δεν είναι κόπος 8α ή8ελα να μου τα δίνατε. Αν καποιος ενδιαφέρεται ας στειλει ενα PM. Ευχαριστώ πολύ. Υποψην πως ολα αυτα χωρις χρηματική αμοιβη. Για hobby το φτιάχνω το game. Για νεα και info για την Bek Engine: http://omen.teipir.gr/forum/viewtopic.php?t=1765&sid=f0bbabc87ce92489f6ace5f95b1114cb
unre@l Δημοσ. 20 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2004 Edo uparxoun info kai nea apo tin Bek Engine: http://omen.teipir.gr/forum/viewtopic.php?t=1765&sid=f0bbabc87ce92489f6ace5f95b1114cb
Panahs Δημοσ. 20 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2004 Άντε και να σε δούμε στο μέλλον και σε καμιά ID .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.