blackhumor Δημοσ. 19 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2004 Αν και μέχρι τώρα έκανα τις σελίδες μου με Frontpage (και ήμουν αρκετά ευχαριστημένος), ακούγοντας τους περισσότερους είπα να ασχοληθώ με το dreamweaver (και περισσότερες δυνατότητες έχει και κάποια πράγματα επιπλέον μπορεί να κάνει...) Έχω φάει κάποιες μέρες για να το συνηθίσω βέβαια αλλά τα περισσότερα που έψαξα τα βρήκα. Αυτό που μέχρι στιγμής δεν μπόρεσα να βρώ είναι το εξής: Το frontpage είχε τα shared borders και ψάχνω κάτι ανάλογο και στο dreamweaver. Επειδή μάλλον δεν θα έχει την ίδια ονομασία στα δύο προγράμματα τα shared borders κάνουν το εξής: ορίζω κάποια περιοχή (header ή αριστερά ή δεξιά ή footer ή συνδυασμούς τους) και σε όποια σελίδα και να κάνω μέσα σε αυτά αλλαγή τα παίρνει αυτόματα σε όλες τις σελίδες. Δεν είναι βέβαια frames (τα οποία είναι ανεξάρτητες σελίδες) και θέλω να τα αποφύγω... :-P Θέλω για παράδειγμα να κάνω την σελίδα που έχει στα samples --> Page Designs (CSS) --> Three Column Left nav Και θέλω ότι αλλαγές γίνονται σε ένα από τα header, footer, αριστερό ή δεξί πεδίο να γίνονται αυτόματα σε όλες τις σελίδες... Κάπως έτσι κάνει το FP και είναι αρκετά εύκολο.... Τώρα η δεν έχει αυτήν την λειτουργία το DW ή εγώ δεν μπορώ να το βρω..... Υ.Γ. Έχω το dreamweaver MX 2004 Υ.Γ.2 Επίσης κανένα αναλυτικό tutorial για το Dreamweaver και τα css θα ήταν ευπρόσδεκτο
Vackhus Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Mallon enois ta include files, an katalava kala fisika!
blackhumor Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Δεν ξέρω πως το έχει το DW. Νομίζω με php γίνεται με include... Με το DW δεν έχω βρει κάτι τέτοιο και μου είπαν ότι μάλλον είναι τα templates... Θα το κοιτάξω και θα σου πω... Πάντως αν ξέρει κάποιος περιμένω κάποια απάντηση...
V-Piojo Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2004 Kalo tutorial exei to idio to programma mesa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.